TOP geregeld

Aanvraag via website was super makkelijk en snel geregeld. Ontvangst bijzonder hartelijk. Afhandeling perfect. Keurige 6m3 bus. Fijne auto om in te rijden. Van alle gemakken voorzien.

• Vestiging: Doetinchem
  • Communicatie

Top!! En goede prijs/kwaliteit verhouding.

Top ervaring met autohopper. Leuke diverse voertuigen te huur en voor de vervoerder ook nog mooie busjes te huur. Zeer goed onderhouden, dus betrouwbaar en dat alles ook nog eens voor een leuke prijs. Zeer

• Vestiging: Beesd

Snel en efficient verhuurproces

Op 2e Pinksterdag bakwagen kunnen huren voor een verhuizing wat erg prettig was want de meeste adressen waren dicht. Auto soepel opgehaald, en functioneerde prima. Inleveren kon via de brievenbus wat het erg flexibel maakte. Al met al prima en snel geregeld.

• Vestiging: Amsterdam Diemen

Top geregeld

Alles conform afspraak

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Wat een ervaring bij dit bedrijf, ik kreeg waardevolle informatie.

De waardevolle informatie bestond uit,welke auto, hoeveel km. ik kon rijden, en wat ik er nog meer mee kon doen. Gezien de auto kan ik uit div, eigen risico ik wilde kiezen. Het duurde niet lang voordat het allemaal in orde was. Ik wilde de auto ook meer dagen huren, toen ik eenmaal op de plek van bestemming was,, hetgeen geen bezwaar was Kortom een leuke ervaring, en een bedrijf waar ik nog vaker naartoe ga.

• Vestiging: Halsteren
  • Communicatie

Snelle goede service van Wim, hele vriendelijke man! Super geholpen door hem, had op laatste moment een aanvraag en daarbij ben ik prima geholpen

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Vlot geregeld, goede auto

Op korte termijn een bus gereserveerd, ging gemakkelijk en snel.

• Vestiging: Lochem
  • Communicatie

Alls perfect in orde en goede hulp

Voertuig stond keurig klaar en ik kreeg ook goede adviezen. Bij een bakwagen zijn een aantal aandachtspunten heel belangrijk

• Vestiging: Puttershoek

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

Goede kwaliteit, flexibel en vriendelijk!

Het materiaal (in ons geval een bakwagen) was nieuw en in goede staat. De dienstverlening is vriendelijk en deskundig. Er werd meegedacht en was flexibel. Door Autohopper was onze verhuizing snel en goed geregeld.

• Vestiging: Venray

Fantastische ervaring

Het kon allemaal gewoon niet beter gaan. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

• Vestiging: Druten
  • Communicatie

Uitstekende klantgerichtheidzorgt er voor dat het wat ons betreft niet bij deze ene keer blijft.

Goede dienstbetrachting, heldere uitleg van de voorwaarden door de medewerkers zullen op termijn wellicht leiden tot meerdere huurovereenkomsten.

• Vestiging: Bunnik

Snel en goed

Op het laatste moment plotseling een bus nodig op 2e pinksterdag. Bij de meeste verhuurders ving ik bod. Maar autohopper maakte een uitzondering waardoor ik toch de klus kon klaren op een vrije dag

• Vestiging: Zutphen

Beste verhuur bedrijf

Ik huur al 3 jaar lang auto’s bij autohopper en kort gezegd is dit gewoon de beste verhuurbedrijf die er is!!! Geen poespas, duidelijke afspraken en het personeel is goed aanspreekbaar. Ik raad het mensen zeker aan om in de toekomst bij autohopper te huren. Ps. Autohopper heeft een heel mooi auto assortiment AANRADER !!!!!

• Vestiging: Groningen
  • Communicatie

Makkelijk een busje huren op korte termijn.

Op het laatste moment liet mijn zoon weten dat het busje dat hij via een vriend had geregeld om te verhuizen, niet beschikbaar was. Gelukkig was er wel een busje beschikbaar bij Autohopper in Gorinchem. Makkelijk te huren en goede tips voor ik 'm meenam. Omdat de spullen vanaf meerdere plekken naar het nieuwe huis gebracht moesten worden heb ik de G20 gehuurd, dan hoefden we niet meerdere keren heen en weer. Dat scheelde behoorlijk in de tijd. Busje had geen mankementen, reed perfect en de laadklep was een aangename verrassing. Het maakte het verhuizen een eitje.

Erg goed geholpen!

Zeer vriendelijk en goed geholpen. Er werd meegedacht en ik kreeg een zeer mooie en nieuwe auto mee. Een zeer prettige ervaring!

• Vestiging: Bunschoten

good car good trip

it was a good car which made my good trip

Uitstekende service

Snel geholpen, goede uitleg, auto was helemaal naar wens.

• Communicatie

Snelle reactie op aanvraag goede service

Een fijne service en alles is snel geregeld ook als je graag langer wilt huren of een andere auto wilt huren is dit snel geregeld Ben erg te vrede hoe ik geholpen ben en zal zeker vaker huren als ik dit nodig heb

• Vestiging: Nijmegen
  • Communicatie

Prima auto huren zonder gedoe

Bijna nieuw autootje gehuurd. Reed prima, alles netjes.

• Vestiging: Huizen
  • Deskundigheid N.v.t.

Tevreden

Ben tevreden met auto die ik heb gehuurd,ben heel vriendelijk behandeld aan de telefoon en ook bij balie.

• Vestiging: Ridderkerk
  • Communicatie

Ik raad dir bedrijf van harte aan

Er worden duidelijke afspraken gemaakt. De auto's die verhuurd worden zijn als nieuw Vriendelijk personeel. Kortom als ik weer een bus of bakwagen nodig heb, kom ik zeker bij dit bedrijf terug

• Vestiging: Spijkenisse

Service is top

• Communicatie

Ik heb voor de eerste keer een auto bij dit bedrijf gehuurd en ik was zeer tevreden, bedankt.

• Vestiging: Geleen

Fantastisch!

Snelle en eerlijke service. We konden na een korte uitleg zo weg rijden. De auto reed heerlijk en was van alle luxe gemakken voorzien. We kijken uit naar de zomer, waar we weer een auto gaan huren!

• Vestiging: Voorhout

Boogschutterstraat 1-43