In 1 woord: Geweldig!

Het boekingsproces verliep prima via de chatfunctie op de website. Van de verhuurder had ik snel bericht dat er een auto beschikbaar was. In de chat had ik aangegeven dat ik graag een Early Pickup wilde en het eigen risico wilde verlagen. Dit was helaas niet doorgegeven aan de verhuurder, maar dit leverde geen enkel probleem op. Ik heb contact opgenomen met de verhuurder en het was is een mum van tijd allemaal geregeld en aangepast! Top service! Het ophalen van de auto verliep ook erg soepel. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik kreeg, na het onderteken van de huurovereenkomst, de sleutel overhandigd. De auto die ik meekreeg was zo goed als nieuw, een Kia Picanto. Wat een fijn autootje, ik heb er heerlijk mee rondgereden door het land. Het inleveren verliep ook prima. Ik kon de sleutel teruggeven en de verhuurder zou een rondje om de auto maken zodra hij tijd had, ik kon alvast gaan. Bij thuiskomst had ik al een mail met de specificatie, super snel en accuraat! Mocht ik in de toekomst nog een een auto nodig hebben dan overweeg ik zeker om nogmaals gebruik te maken van de service van Autohopper Berenpas Eibergen.

• Vestiging: Eibergen
  • Communicatie

Goede prijs, nette auto en eerlijk zaken doen

Reserveren kan vlot telefonisch geregeld worden. Optijd afhalen, wat vlot verloopt. Netjes om de wagen lopen om de schades te controleren. Volle tank is ook echt vol. Borg is terug gestort voor dat je thuis bent

• Vestiging: Beilen

Uitstekende service

Ik had snel een auto nodig ivm een werktrip. Mijn eigen auto was voor onderhoud bij de garage. De snelheid waarmee de order werd afgehandeld, het meedenken in de keuze van de juiste auto en de mogelijkheid om de auto eerder op te halen dan mogelijk zegt mij dat Aotohopper Hellevoetsluis een uitstekende service biedt.

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Communicatie

Snel op pad door kundig personeel en tegen een goede prijs.

In een paar minuten geboekt. Dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Aangekomen kreeg ik een goede uitleg. Liepen samen om het voertuig heen om te kijken of alles oké was. 5 dagen heerlijk en zuinig in gereden. Het terugbrengen was een appeltje eitje. Kreeg al snel een mail dat mijn borg terug gestort zou worden. Zeer tevreden klant die zeker bij dit bedrijf terug komt.

• Vestiging: Hellevoetsluis

Perfect!

Fijne communicatie, komen afspraken na, prijs/kwaliteit heel goed. Aanrader voor iedereen die een busje wilt huren!

• Vestiging: Breda

Positief

Goede service, vriendelijk personeel en goed meedenkend.

• Vestiging: Assen

Snelle en fijne service

We zochten een busje om wat troep naar de milieustraat te brengen en kwamen uit bij autohopper Vlaardingen. Bij binnenkomst zeer vriendelijk geholpen en kreeg een super net busje mee. Als je opzoek bent naar een comfortabele en schone leen bus ga vooral langs bij de autohopper!!

• Vestiging: Vlaardingen

Aangenaam verrast

Ik was aangenaam verrast door de vriendelijke en duidelijke medewerker. De auto reed zuinig en comfortabel. De huurprijs was scherp. Kortom, een zeer positieve ervaring. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.

• Vestiging: Losser
  • Communicatie

Prima ervaringen en goede service

Netjes ontvangen en prima geholpen

• Vestiging: Oosterhout
  • Communicatie

Ze hebben het probleem van borent opgelost. Meedekent snelle service. Top

• Vestiging: Den Helder
  • Communicatie

Lekker snel en echt no-nonsense!!

Snel geregeld, later na nog een steekkar telefonisch toegevoegd ook dit snel en zonder moeiten geregeld. Auto moest om 5 uur terug zijn, door mega file dit niet gehaald. Maar ook dit was geen enkel probleem. Volgende morgen al de factuur in de mailbox met de afrekening. Een woord top!

• Vestiging: Utrecht
  • Communicatie

Het huren van de auto is makkelijk. Ruime keus in auto/bestelbussen. Ik had een vergissing gemaakt van de datum dat ik de bus wilde huren maar dat was geen probleem en werd meteen aangepast! Mijn volgende hhurbus/auto zal zeer zeker bij autohopper zijn BEDANKT!

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Goed busje en uitstekende afhandeling van de bijkomende kosten (aftanken). Borg snel terug. Zeer tevreden, mocht ik nog eens een busje nodig hebben dan kom ik terug!

• Vestiging: Houten
  • Communicatie

Geweldige service en fijne verhuisauto

Auto makkelijk te gebruiken en bedienen, laadklep is super handig, had hem 2 dagen gereserveerd maar door de enorme ruimte in 1 dag over, zelfde dag terug was geen enkel probleem of extra kosten. :)

• Vestiging: Emmen

Top bedrijf

Vriendelijk en goed personeel, bus was goed schoon, snelle afhandeling

• Vestiging: Berkel en Rodenrijs
  • Communicatie

Maken waar wat ze beweren

Het is echt een no-nonsens bedrijf zonder verborgen regels.

• Vestiging: Hillegom

Super bedrijf

Super service zeker voor herhaling vatbaar...

• Vestiging: Ruurlo
  • Communicatie

Slecht begin mega goed en flexibel opgelost

Wij hadden een 9 persoonsbus met trekhaak besteld voor ons Roparun avontuur. Een bus met trekhaak is hierbij essentieel voor het vervoeren van de teamleden inclusief fietsen(drager). Toen we de auto op kwamen halen bleek er tot onze schrik geen trekhaak op te zitten, terwijl dit wel was besteld en aangegeven bij de huur. Medewerker Benjamin ging gelijk over tot actie en na wat heen-en-weer bellen had hij een bus voor 9 personen met trekhaak gevonden bij een collega verhuurder in Zwolle. De bus kwam nét op tijd en zonder meerkosten direct onze kant op en werd zelfs op kantoor geleverd. Hierdoor kon ons avontuur toch nog op tijd en zonder al te veel problemen van start. Mega adequaat en flexibel opgelost, waarvoor grote dank! Tip voor de volgende keer: wel goed checken wat mensen bestellen.. en er voor zorgen dat dit klaarstaat, zal een hoop stress en gedoe schelen.

• Vestiging: Amersfoort

Goed autoverhuurbedrijf

Meerdere malen een busje gehuurd. Altijd fijne service. Niet duur. Busjes zijn schoon en technisch prima in orde.

• Vestiging: Drachten

Excellent

Ik en mijn vrouw,hebben een auto gehuurd bij Auto hopper voor 7 dagen,de auto was prima natuurlijk,had nog maar 12 kilometers op de teller staan toen wij begonnen met onze journey. De sevice was excellent en alles werd ons goed uitgelegd. Ik will het iedereen aanbevelen die hier een auto will huren. Regards,Johan Fokkema from New Zealand.

• Vestiging: Drachten
  • Communicatie

Goede service en fijne auto

Goede service. Gehaald en weer teruggebracht naar luchthaven. Alles efficient en goed geregeld. Ik maak hier zeker weer gebruik van!

• Vestiging: Eindhoven
  • Communicatie

Super! Makkelijk online reserveren. Vriendelijk personeel.

Online reserveren ging makkelijk. Ophalen tevens ook. Erg vriendelijke mevrouw aan de balie die alles duidelijk heeft uitgelegd.

• Vestiging: Zutphen

Alles vlot verlopen

Alles was goed geregeld

• Vestiging: Brunssum

Gewoon goed

Gewoon goed

• Vestiging: Spijkenisse

Fantastisch

Mijn ervaring is tekort om hier te omschrijven Kort maar krachtig: Het meest geweldige autohuur bedrijf die er bestaat! Geweldige medewerkers,echt top!! De sterren zeggen genoeg! Een aanrader voor iedereen die een auto wil huren! Ik zeg het voort,ga naar Autohopper in Sneek Groetjes

• Vestiging: Sneek

Boogschutterstraat 1-43