Gewoon goed!

Nette bus! Rijdt lekker, fijn met sensoren erop!

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Goed geholpen volgens afspraak.

• Vestiging: Medemblik
  • Ervaring met: Aanhangwagen
  • Communicatie

Zeer klantgericht, als het half kan doen ze het heel

Snelle service met een goed aanbod van makkelijke auto's. Lopen zeer zuinig zowel in automaat als handgeschakeld. Prima bedrijf met medewerkers die positief zijn ingesteld.

• Vestiging: Wageningen

Super !!

Wat een geweldig bedrijf ! Ik maakte een fout in de reservering voor de huur van een busje....dat was voor hen géén probleem ! Sterker nog...zij hielpen mij om mijn probleem goed op te lossen ! Topservice dus !!

• Vestiging: Harderwijk

Perfecte bus

Super genoten ,ruime bus .

• Vestiging: Gulpen-Wittem

Vlot, vriendelijk en helder

Ik had snel een busje nodig voor een verhuizing. Kon op de dag zelf; prima bus om te rijden, laadruimte voldeed aan wat werd geadverteerd. Vlotte communicatie zonder gevoel te hebben gehad in een glad verkooppraatje over de verzekering te trappen. Heldere communicatie. Liever had ik het natuurlijk goedkoper, maar gezien de service was het opzich wel prima geprijsd. Aanrader.

• Vestiging: Vlissingen

Prima service !

Service perfect, auto perfect, Prijs / kwaliteit perfect. Drie keer perfect, wat wil je nog meer !!!

• Vestiging: Goirle
  • Communicatie

Mevrouw was erg vriendelijke en had mij goed geholpen. Wagen was op en top! Het verhuispakket netjes klaargelegd, met zelfs een nieuw doggy. En eerlijk de airco aan na het zware tillen. Kortom een zeer goed ervaring gehad met Autohopper!

• Vestiging: Drachten

Eenvoudig en snel geregeld

Het huren van de auto was eenvoudig, verliep vlot, de medewerkers waren vriendelijk en betrokken. De persoonlijke service was goed! Mijn complimenten. Ik mocht zelfs koffie of thee drinken, omdat een collega verlaat was. Organisatorisch vond ik het wat minder goed geregeld, met name het papierwerk. Ik heb de algemene voorwaarden niet ontvangen op papier of in de mail. (Een website kan men elk moment wijzigen dus dat is niet voldoende). Ik heb ook geen privacyverklaring ontvangen, ik weet ook niet hoe autohopper de AVG heeft geïmplementeerd. In geval van schade, moet je je eigen gegevens invullen, maar op dat formulier staat niet voor wie, ook niet zwart op wit hoe er met je gegevens wordt omgegaan. Ik zie daarom ruimte voor verbetering, in de uitvoering van de AVG. Dat is niet aan de medewerkers toe te rekenen, maar wel iets wat organisatorisch moet verbeteren. In de overeenkomst wordt de prijs van extra km exclusief BTW vermeld, ook wanneer je een particulier bent. Terwijl het wettelijk verplicht is om de prijs inclusief BTW te vermelden bij particulieren. Verder de auto, het werkte, echter niet handig voor de snelweg. Instappen gaat wel lastig voor oudere mensen. De eco mode ging er niet vanaf. Voor kleine mensen, korter dan 1.60m is deze kleine Toyota eigenlijk niet geschikt. De stoel gaat namelijk niet voldoende omhoog voor maximum zicht. Als je snel een auto wil huren is autohopper wel een uitkomst.

• Vestiging: Amsterdam Diemen
  • Communicatie

Geen emoticons toestaan, die sterren zijn toch ook emoticons

Super geholpen, vriendelijke dame

• Vestiging: Halsteren
  • Communicatie

Zeer tevreden, goed en snel geholpen

Zeer tevreden met de huur van een bakbus voor een verhuizing goed en snel geholpen weinige km gereden tank nog zo goed als vol wat natuurlijk ook weer scheelt in de portemonnee! Je betaalt je tegenwoordig scheel aan borg en dit was de goedkoopste in de regio dus zeker een aanrader!

• Vestiging: Zevenaar
  • Ervaring met: Anders

Deskundig personeel gewoon super

• Vestiging: Gorinchem

Snel en alles ok

Snel alleen maar perfect

• Vestiging: Huizen
  • Communicatie

Bijzonder vriendelijk geholpen, hij heeft ons goed uitgelegd. Schone auto gekregen en zoals het hoort, schoon terug. Als ik weer een busje moet huren, zeker bij Autohopper en met name vestiging Amersfoort.

• Vestiging: Amersfoort
  • Ervaring met: N.v.t.
  • Communicatie

Een prachtige auto, die op tijd klaar stond. Geweldig.

Niets aan toe te voegen.

• Vestiging: Sneek
  • Communicatie

Een prima auto voor een prima prijs.

Goede ervaring gehad gedurende mijn verblijf in Nederland. Een fijne auto voor een betaalbare prijs en vooral met duidelijke condities. 1 minpuntje, de auto terug moeten brengen om 8 uur in de ochtend op een industrieterrein, zonder openbaar vervoer, is echt een drama.

• Vestiging: Waalwijk

Gewoon, Rotterdams gers!

Geen enkele aanmerking, vriendelijk, behulpzaam, goeie wagen, alles klopt.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

Vriendelijke service, en groot gebruiksgemak

Super vriendelijke medewerkers,

• Vestiging: Leiden
  • Communicatie

Zeer goede en snelle service

Zeer vlotte en vriendelijke hulp

• Vestiging: Eindhoven
  • Communicatie

Goed geregeld en een mooie bus

Verhuizing van mijn vriendin gedaan met een mooie, ruime verhuisbus. Alles goed geregeld en de laadlift is echt een aanrader voor de meerprijs, scheelt een hele boel sjouwwerk.

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

Simpel, geen gedoe en super vriendelijk

Eenvoudig in een korte stap reserveren, niet te veel details of ingewikkelde vooruitbetaal methodes. Bevestiging zowel per mail als telefonisch, wat wil je nog meer? Gewoon de bus ophalen, en eerder terugbrengen dan verwacht is ook geen probleem.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

Uitstekende service, goed bedrijf en niet duur.

Ik heb al een paar keer een bestelbus gehuurd bij Autohopper-Vlaardingen en dat is mij heel goed bevallen. Medewerkers zijn vriendelijk en leggen alles goed uit. Kortom Autohopper-Nooteboom in Vlaardingen is een heel net bedrijf en geeft goede service.

• Vestiging: Vlaardingen

Goed geregeld

Allemaal vlot geregeld, en een nette bus/bakwagen.

• Vestiging: Druten
  • Communicatie

Fantastisch, onze verhuizing verliep enorm soepel dankzij de gehuurde bus!

Dankzij Autohopper hebben wij soepel kunnen verhuizen. De auto met laadklep was echt een uitkomst. De service was erg goed, sleutels konden naderhand in de sleutelkluis wat erg prettig was gezien wij uitliepen met de Verhuizing. Wij bevelen Autohopper aan!

• Vestiging: Huizen
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Snel geregeld, maar te weinig info

Huren was snel geregeld, maar bij het terugbrengen bleek ik niet alleen ong. 60 euro minder van de borgprijs terug te krijgen; de huurprijs werd ook hoger dan door de telefoon gezegd, omdat er boven de 100 km verreden was. Ik huur nooit een auto, dus ben als klant hier wellicht onnozel in, maar een volgende keer graag vooraf meer en duidelijke informatie over waar de huurprijs precies uit bestaat .

• Vestiging: Harderwijk
  • Deskundigheid N.v.t.