Handige bakwagen voor een verhuizing

's-Morgens vroeg de bakwagen opgehaald. 's-Avonds de wagen teruggebracht.

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

Verhuisbus in alle soorten en maten. Zo geregeld. Eenvoudig ophalen en wegbrengen, ook na sluitingstijd. Prima prijs/kwaliteit!

• Vestiging: Mijdrecht
  • Communicatie

Voldoende ruim en luxe auto

Goede aouto met zeker voldoende ruimte en lading ook (met eigen materiaal) goed vast te zetten.

• Vestiging: Zevenbergen

Uitstekend qua service,prijs,kwaliteit

Prima service alles top geregeld en ook de afhandeling na afloop prima. Geen enkel minpuntje

• Vestiging: Werkendam

Geweldig!!

Leuke medewerkers gezellige zweer perfecte auto in goede staat lekker duidelijk en ongelofelijk hoe de prijzen in de smaak vallen voor zulke leuke auto’s

• Vestiging: Vlaardingen

Professioneel en service gericht

Vriendelijk en zeer service en klantgericht

• Vestiging: Halsteren
  • Communicatie

Fijn geholpen, lekker flexibel.

Auto ophalen, gebruiken en terug brengen gewoon makkelijk.

• Vestiging: Den Helder

Flexibel en volgens afspraak

De bus gehuurd voor 1 dag. Omdat er geen terugbrengmogelijkheid is op zondag een dag extra gekregen. Heel erg fijn! Nette bus en aardig personeel

• Vestiging: Deventer
  • Communicatie

Super service en fijne bestelwagen!

Voor een grote verhuizing, heb ik gebruik gemaakt van de bestelbus. De medewerkers waren ontzettend gastvrij en duidelijk in de communicatie. Het was een fijne ervaring en ik zal Autohopper Zwolle iedereen aanraden. Het was gemakkelijk, duidelijk, vriendelijk en behulpzaam.

Uitstekende service van Autohopper

Fantastisch geholpen door Autohopper Zwolle. Flexibel, snel en keurig VIP vervoer.

• Communicatie

Auto stond klaar op afgesproken tijd. Goede service en verhuizing in 1 weekend geklaard.

• Vestiging: Woerden

Zeer prettige huurovereenkomst!

Sympathieke, professionele en prettige ontvangst en uitleg van de huurwagen.

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Dit was de eerste keer dat ik hier een auto gehuurd heb. Ik ben zeer goed geholpen en er heerst daar geen strakke pakken beleid. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en prima geholpen. De bakwagen die ik meekreeg zag er netjes verzorgd uit, en rijd uitstekend. Het enige kleine minpuntje wat ik dan heb, is dat het niet helemaal duidelijk was waar ik de sleutel weer achter moest laten. Misschien duidelijker maken in welke postbus je het kunt deponeren. Maar mijn ervaring voor de eerste keer is uitstekend. Ik ga hier zeker nog eens terug komen.

• Vestiging: Zaltbommel

netjes geregeld

Tijdens de afhandeling van het papierwerk werd de gehuurde bus klaar gezet. De bus zag er schoon en netjes uit en voldeed voor het geen waar voor ik hem nodig had ( kleine verhuizing)

• Vestiging: Voorhout
  • Communicatie

Snel en servicegericht geholpen!

Verhuiswagen voor 4 dagen gehuurd, alles stond klaar inclusief de administratieve afhandeling. Prettig en snel afgehandeld.

• Vestiging: Drachten

TOP!

Voor het afgelopen weekend een bakwagen gehuurd om te verhuizen, helaas hield onze auto er dinsdag mee op. Woensdag Autohopper Meppel gebeld of we de wagen eerder konden komen ophalen, meneer was er direct en voor een mooie prijs! Top service en een fijne wagen

• Vestiging: Meppel
  • Communicatie

Vriendelijke ontvangst, goede hulp, uitleg, controle op evt schade vooraf,.in een woord: super eerste ervaring met Autohopper.

• Vestiging: Woerden

Super service en kwaliteit

Wij zijn met een groep naar Nijmegen gereden en de bus heeft werkelijk alle hedendaagse opties erop. Cruisecontrol en parkeersensoren voor en achter zorgen voor een super veiligheid en geen schade. Ook de medewerkers zijn heel netjes en aardig, en hebben veel humor. Zeer snel en netjes in communicatie

• Vestiging: Gulpen-Wittem

Snel geholpen, alles keurig in orde

Snel geholpen, alles keurig in orde

• Vestiging: Soest
  • Communicatie

Zakelijk met fijne persoonlijke touch

Medewerker Autohopper Meppel, fijne man, goeie bestelbus gehuurd, duidelijk instructie met vermelding waar kleine schades zaten. Had zelf schade gereden (zijspiegel, eigen schuld) gemeld en dit werd goed en schappelijk tegen een realistische prijs opgelost. Op zondag bus ingeleverd en maandagochtend gebeld om verontschuldiging aan te bieden. Kan gebeuren, medewerker meldde dat hij het op prijs stelde dat ik persoonlijk een toelichting gaf. Dat vond ik fijn om te horen. Wij komen zeker terug als we een voertuig nodig hebben.

• Vestiging: Meppel
  • Communicatie

Makkelijk geregeld, en prima bakwagen

De bakwagen was snel geregeld en het was een fijne wagen, prima service, volgende keer gaat ik er weer een daar huren

• Vestiging: Waalwijk

Fantsatisch

Erg vriendelijk. Goeire service.. Zal ze zeker aanbevelen bij anderen. Grtz Cindy en Wouter

• Communicatie

Mensen zijn vriendelijk en denken mee. Site werkt top. De bus die ik eerst wilde was al gereserveerd. Ik werd al heel snel gebeld dat ze iets anders voor mij konden regelen.

• Vestiging: Steenwijk

Goed bedrijf

Snel geregeld, goede huur auto voor een laag bedrag

• Vestiging: Hellevoetsluis

Goede bakwagen

Niet mijn keuze voor een vrachtwagen van het merk Renault de automaat reageert niet heel soepel met overschakelen bij lagere snelheden. Wel een nette en schone wagen en de uitleg kon sumier in verband met rijervaring. En je kunt altijd iemand bereiken alsdat nodig mocht zijn.(prettige gedachte.)

• Vestiging: Sneek

Boogschutterstraat 1-43