Fast and efficient service!

I phoned the day before to book a van and all the vans I wanted to book were all unavailable and they let me upgrade for no additional cost. They were able to quickly and efficiently help me to book the van last minute with no issues. I would definitely recommend them to all my friends.

• Vestiging: Amsterdam Diemen
  • Ervaring met: Anders

TOP!!

Netjes en snel alles geregeld zonder enige moeite! TOP service

• Vestiging: Veendam
  • Communicatie

Goed bereikbaar, open communicatie, geen gezeur met verlengen of aanpassingen. Zeer vriendelijk behandeld, zeker aan te bevelen aan derden.

• Vestiging: Utrecht
  • Communicatie

Alles prima geregeld en prettig contact met de verhuurder.

De bakwagen stond netjes klaar en zag er keurig uit. De uitleg over de bediening van het voertuig was duidelijk. Contact met de verhuurder als prettig ervaren en papierwerk was snel geregeld. Vragen via app worden snel beantwoord .

• Vestiging: Hilvarenbeek
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Super service, snel en gemakkelijk geregeld

Ik had vandaag de bakwagen gehuurd. Hij was goed ruim en reed uitstekend. De service en klantvriendelijkheid was super.

• Vestiging: Assen

Serieuze Autoverhuurder!

Wat mij is opgevallen: Autohopper is een verhuurder van Auto’s die 100% betrouwbaar is. Bij het afsluiten van het huurverdrag en ook later bij het inleveren van het voertuig komen geen addertjes onder het gras tevoorschijn en geen kwalijke verrassingen komen op je toe. Het is een bedrijf dat de klant/ huurder bij de hand neemt en werkelijk ervoor zorg draagt, dat de huurder het plezierig vind bij Autohopper een automobiel gehuurd te hebben. Voor mij: altijd weer onderweg met Autohopper!

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Communicatie

Wat een geweldig service gericht gastvrij bedrijf

Ik had met enige spoed een huurauto nodig. Na een telefoontje met de uiterst vriendelijke secretaresse was dit zo geregeld. Ik vroeg haar of ik er gemakkelijk met de bus kon komen. Terwijl ze dit aan het uitzoeken was werd er geregeld dat ik door een uiterst vriendelijke man werd opgehaald van mijn werk om de auto op te kunnen halen. Na inlevering stond de volgende dag de borg alweer terug op mijn rekening. Mocht ik nog een keer een auto nodig hebben dan zeer zeker bij dit bedrijf! Ik raad een ieder dit service gerichte bedrijf aan!

• Vestiging: Hoofddorp
  • Communicatie

Snelle en prettige communicatie, prima bestelbus. Bijzonder pluspunt was de begeleiding door een assistent, de hond van een van de collega's, die het aanmelden en afmelden nog plezieriger maakte.

• Vestiging: De Bilt

Perfecte service!

Ik was snel en vriendelijk behandeld door de baliemedewerkers. Kreeg een mooie auto mee die ook nog eens net nieuw bleek te zijn waarvoor ik een kleine prijs voor hoefde te betalen, dus een zeer goeie prijs in verhouding tot de kwaliteit die je krijgt!

• Vestiging: Heerenveen

Fijne ervaring

Vriendelijk, betrouwbaar, en doen wat zij zeggen.

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Prettige en vlotte samenwerking voor prima prijs!

Prettige, vriendelijke en vlotte transactie en een relatief nieuwe vrachtwagen die fantastisch reed! Alles goed verzorgd!

• Vestiging: Breda

Helemaal top!

De beoogde auto die ik via de website had aangevraagd bleek niet beschikbaar. Na een eerste, wat korte afwijzing werd een alternatief geboden; dezelfde auto, maar zonder AutoHopper-reclame en 25% duurder (dat was wat jammer). Zelf de keuze gemaakt om huur toch door te zetten. Bij het ophalen werd flexibel met de tijd omgegaan; een uurtje eerder was geen enkel probleem. Keurige auto, die netjes schoon klaar stond. Samen een rondje om de auto, betalen (incl. borg, wat niet vermeld wordt, maar wel logisch is in mijn ogen) en gaan! De auto na de huurperiode terug gebracht en ook daarbij zeer vriendelijke benadering. Wederom samen rondje om de auto gelopen, borg retour gepind en klaar. Precies zoals het zou moeten zijn + extra portie vriendelijkheid! Super!

• Vestiging: Doetinchem
  • Communicatie

Medewerker was heel vriendelijk goede uit leg gegeven.

• Vestiging: Amsterdam Diemen

Good

Everything was good

• Vestiging: Etten-Leur

Top!!

Prima communicatie en contact. Voor 15 euro extra een dag eerder ophalen (einde dag). Top, zo konden we alvast beginnen!

• Vestiging: Etten-Leur

prima bus prima service!

Reservering bus snel telefonisch geregeld, flexibel ophalen en makkelijk terugbrengen m.b.v. de sleutelkluis en de volgende dag al factuur in de mail en borg minus huur terug op de rekening. Goed geregeld Autohopper Hofstee in Drachten!

• Vestiging: Drachten
  • Communicatie

Snel en gemakkelijk weer mobiel

Na een aanrijding zat ik drie weken zonder auto. Erg bezwaarlijk. Voor €200 per week een auto huren is een luxe, maar je hebt je leven terug! Op naar Autohopper. Ik kreeg een bijna nieuwe Kia Picanto die eerst nog even door de wasstraat ging. Ik kon fonkelnieuw op weg! Wat een lekkere auto! Niet voor goed, daarvoor vind ik 'm te neutraal, te weinig uitstraling, maar je hoeft er niet aan te wennen. Dat is een groot voordeel. Na 2 1/2 week stond ik weer voor de deur van Autohopper. Iets eerder dan de afgesproken termijn. Ik kreeg de borg terug met nog een extra bedrag voor de niet afgenomen dagen. Super!

• Vestiging: Spijkenisse

Prima!

Fijne communicatie, snel geregeld en in 1 woord prima.

• Vestiging: Enkhuizen

Fijne auto

Nou ik had ikauto aangegeven met promotie. Maar kreeg een factuur die een stuk hoger was omdat die niet op voorraad was. Vond dat niet echt netjes omdat het niet was gevraagd of ik dat wel wilde dan. Maar moest zelf naar het prijs verschil gaan vragen. De dag ervoor werd wel gevraagd of ik kosteloos de auto eerder wilde op halen en ook het terug brengen was goed geregeld. Ik verwacht wel als tegen mij gezegd dan storten we maandag je borg terug dat je dan niet op maandagavond een mail dat het drie dagen kan gaan duren . Alles bij elkaar een goede auto maar service kan beter

• Vestiging: Arnhem
  • Deskundigheid N.v.t.

Perfect!

Heel lastminute een auto gehuurd, super makkelijk, netjes en niet duur!

• Vestiging: Veghel
  • Communicatie

Zeer klantvriendelijk en gemakkelijk te boeken.

Via internet gereserveerd en zelfde dag de gevraagde gegevens gemaild en bevestiging ontvangen. Medewerker stond te wachten en huurcontract lag klaar. De uitleg was zeer duidelijk en we konden snel op pad ivm verhuizing. Inleveren was zeer eenvoudig. Zeer prettige en positieve ervaring met Autohopper. Echt een aanrader!

• Vestiging: Arnhem

Perfecte sevice

Ben zeer goed geholpen goede kwaliteit aan informatie

• Vestiging: Amersfoort

Leuk bedrijf lieve mensen

Aanrader zeer vriendelijke mensen snel geregeld goede afhandeling

• Vestiging: Kampen

Prima service!!

Heldere communicatie, beleefd, klantvriendelijk en meedenkend!

• Vestiging: Berkel en Rodenrijs
  • Communicatie

Prima service en fijne auto

Een paar maanden van te voren wilde ik een bepaalde auto reserveren. Helaas was die toen al niet meer beschikbaar. Na mailcontact met Autohopper Utrecht Leidsche Rijn, tot een prima oplossing gekomen. Goed meegedacht met de klant! De geleende auto werd met prima uitleg uitgegeven en retourneren buiten openingstijden is ook goed geregeld.

• Vestiging: Utrecht

Boogschutterstraat 1-43