Echte 5 sterren verhuur

Echt top verhuur, alles perfect gelopen.

• Vestiging: 's-Heerenberg
  • Communicatie

Al een paar x een bus gehuurd bij hopper dik tevreden met deze verhuurder

Gelijk duidelijk met prijs en soepel alles kan

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

snel, betaalbaar, goede service.

Autohopper Drachten heeft goed meegedacht met onze wens. Helaas bleek een elektrische personenbus iets te duur te worden, maar het alternatief was perfect. Hele nette bus, betaalbaar, goede service.

• Vestiging: Drachten
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Erg vriendelijk en goede service

• Vestiging: Tilburg
  • Communicatie

Perfecte service, snel en ad hoc geregeld over de telefoon.

Had een dag vooraf een bestelbus nodig voor een verhuizing. Via de telefoon werd maatwerk geleverd. Vriendelijke en efficiënte communicatie.

• Vestiging: Boxtel
  • Communicatie

Prima geholpen ondanks onduidelijkheid over de kosten

Op het moment dat ik aan de balie kwam stond de auto al klaar. Ik ben goed geholpen door de medewerker al was deze niet volledig op de hoogte van de daadwerkelijke huurkosten. Hij noemde namelijk andere prijzen dan in de reservering stonden. Terwijl ik met de auto weg was heeft hij hier achteraan gebeld en bleken de cijfers op mijn reservering te kloppen. De volgende keer gaat dit dus wel goed.

• Vestiging: Doetinchem
  • Communicatie

Dit wordt mijn vaste adres!

Het reserveren is heel makkelijk. Grote keus in personenauto's die op de gewenste datum beschikbaar zijn. Auto & papieren waren klaar bij het afhalen. Iemand liep nog even mee om wat zaken toe te lichten. Voor mij is Autohopper voortaan het vaste adres als ik een huurauto nodig heb.

• Vestiging: Enkhuizen
  • Communicatie

Duidelijke afspraken alles na wens

Kontakt met Autohopoer Weert was perfekt. Vriendelijk eerlijk en ook nog eens een goede prijs. Een aanrader voor iedereen die een auto of bestelbus wil gaan huuren. Bedankt team Weert

• Vestiging: Weert

Topwagen, aardige verhuurder

Toyota Yaris was in topstaat. Kon last-minute nog van reservering wisselen omdat de wagen die ik had gehuurd er niet was. Dat was erg prettig, al had ik het graag op de site zelf kunnen zien

• Vestiging: Tiel

Vriendelijke en persoonlijke service

Ik had een busje nodig voor het ophalen van meubilair. Er was geen partij te vinden die een busje voor dagdelen uit wilde leveren. Autohopper maakte na een korte babbel aan de telefoon de keuze hem toch voor een dagdeel uit te lenen, ookal stond dat niet in de regelementen.

• Vestiging: Nijmegen

Topper hopper

Bij aankomst snel en netjes geholpen, we konden al gauw met de bus vertrekken. Super handig om even genoeg ruimte hebben met een bus om alle stylingen weer in orde te maken :) ook bij terug komst verliep het snel en gezellige medewerkers ! Thanks :)

• Vestiging: Velserbroek
  • Communicatie

Service en auto waren top!

Een Kia Picanto voor 6dgn gehuurd, aanvraag was snel en makkelijk, auto zag er netjes uit en was vol getankt: zitten en rijden maar!

• Vestiging: Boxtel
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Netjes geregeld

Auto stond op tijd klaar , vriendelijk personeel, goed verzorgd

• Vestiging: Den Helder

• Vestiging: Amersfoort

Zeer goede ervaring

- snelle service - vriendelijke mensen - fijne auto’s

• Vestiging: Gorinchem

unbelievable

Nog nooit zo snel, goed en vriendelijk geholpen. We hadden snel een verhuisbusje nodig vanwege omstandigheden. Werd meteen geregeld en tegen een mooie (korting-) prijs. Vriendelijk, behulpzaam en een lekker bakje koffie tijdens het invullen van de gegevens. Super!

• Vestiging: Duizel
  • Communicatie

Snel geregeld en perfect vervoer

Makkelijk te reserveren online, direct geholpen op kantoor bij aankomst, mooie nieuwe bestelbus en goede begeleiding en afhandeling bij aankomst en terugbrengen. Borg snel weer retour.

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

Fijne auto en goede service

Fijne auto Goede service

• Vestiging: Druten
  • Communicatie

Mijn ervaring is dat iedere order 100% compleet en kloppend is.

Wanneer wij een verzoek voor een bestelbus plaatsen, wordt er altijd geheel compleet gehandeld en gecommuniceerd.

• Vestiging: Etten-Leur
  • Communicatie

Prima aanbod, levering en afhandeling

Op 5-6-2024 bij Nout Autohopper Gorinchem een Renault met laadbak G20 gehuurd. Schone, prima en comfortabel rijdende auto. Duidelijke instructies door medewerkers. 's Morgens afgehaald, 's avonds teruggebracht. Zuinig in verbruik. Correcte en snelle administratieve afhandeling zonder onaangename verrassingen. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor toekomstige klanten.

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Prima communicatie en afhandeling bij levering en inname van het voertuig

Alle voorwaarden zijn duidelijk omschreven voor de klant. Communicatie duidelijk en afgesproken wat beloofd is. Goed voertuig gehuurd zonder problemen.

• Vestiging: Barendrecht
  • Communicatie

Super geholpen met nette auto en vriendelijke mensen.

Ondanks dat het moeilijk was een auto te vinden is alles in werking gezet om auto op tijd beschikbaar te stellen.

• Vestiging: Epe

Echt super !

Aardige mensen, ophalen ging super snel, fantastische auto, erg schoon en netjes. Afhandeling factuur en inleveren auto ook heel snel en gemakkelijk. Over 2 weken komen we hem weer ophalen . Nogmaals bedankt

• Vestiging: Drachten
  • Communicatie

Goede snelle service prima auto om alles wat ik op dat moment nodig had om te verhuizen

• Vestiging: Harderwijk
  • Communicatie

Snel en vakkundig geholpen.

Doordat er iemand tegen mijn eigen auto was aangereden en het wel even zou duren voordat hij weer klaar zou zijn zocht ik een huurauto. Deze kon ik helaas niet bij het Herstelbedrijf krijgen omdat ze er domweg geen meer hadden. Ik belde jullie na 5 uur op en kreeg toch nog iemand aan de lijn die mij verzekerde dat het wel zou lukken. Ik zou de volgende dag terug gebeld worden. Ik was te ongeduldig en belde zelf al ‘s ochtends vroeg op en kreeg helaas te horen dat een kleine auto niet beschikbaar was. Maar ik kon gelukkig een grotere meenemen voor het bedrag van een kleine! Zo fijn. Echt goede service en vriendelijke mensen. Mijn huurauto werd netjes op de straat voor me gereden. Mocht het nog een keer nodig zijn dan kom ik zeker terug bij jullie.

• Vestiging: Tilburg

Boogschutterstraat 1-43