Zeer vriendelijk en kundig geholpen bij de huur van een plezierig geprijsde auto! Zeer zeker voor herhaling vatbaar!
Ik ben bij dit bedrijf gekomen, omdat een vriend van ons een tijdje terug is verhuist en hij een verhuiswagen van jullie had. Perfect ding dacht ik. Dus deze wouden wij ook. Heel blij mee. Met de laadklep en de grote hoeveelheid ruimte konden we in 2 ritten alles er in kwijt. Samen met de steekwagen met wielen (traplift versie) is de verhuizing goed verlopen. Hele aardige medewerker ook hier in Meppel. Super vriendelijk en in voor een grapje. Binnen korte tijd ook het borg bedrag weer op de rekening. Top!
Denkt actief mee in oplossing en zorgt voor vervangend vervoer.
Prettig geholpen
Zeer goed aangeleverd en vlotte administratieve afhandeling. Locatie Ingber hele fijne ervaring mee gehad.
Voor 2 dagen een verhuiswagen gehuurd.Een keurige schone wagen met een verhuispakket met dekens, pompwagen,steekwagen en spanbanden. Dit alles voor een mooie prijs en lage borg. Een aanrader voor iedereen die gaat verhuizen.
Auto rijdt goed en zuinig verbruik
Heel fijn bedrijf. Keurig schone auto, werd snel geholpen door vriendelijk personeel. Autohopper komt na wat ze op de site beloven. Kortom zeer aanbevelingswaardig.
Zeer vriendelijk geholpen en goede uitleg en behulpzaam… Auto’s zijn altijd netjes en betrouwbaar.
Goed ontvangst, duidelijke uitleg over de auto.
Uur van tevoren gebeld en kon direct een bus ophalen. Super nette auto’s en marktconforme prijzen. Zeker vaker!
We hebben een bijna nieuwe auto gekregen. Erg tevreden over het gebruik en de service.
Zeer degelijke verhuisbus, rijdt lekker, vriendelijk geholpen door de medewerker van de BP waar de verhuurlocatie gevestigd is.
De service van Autohopper was op en top! Omdat ik de melding had gemist dat de bus vrijdagavond opgehaald moest worden, zijn ze zaterdagochtend speciaal voor mij naar op locatie gekomen om bus mee te geven. Dat wordt enorm gewaardeerd.
Goede auto’s, vlotte afhandeling en een fijne no-nonsens benadering. EN, niet onbelangrijk, een scherpe prijs/kwaliteit verhouding!
Ik huurde een klapwagen vrijdag en kon zaterdag al direct op pad. Mooie wagen, prima verhuurder.
we kegen een auto mee die een grote barst had in de voorruit, een week later moesten we de auto inleveren voor een heel mooie auto die een paar dagen weer omgeruild werd. het kostte ons vakantie plezier en er werd niets gecompenseerd. ook niet toen we de auto 4 dagen ingeleverd hadden. we kregen onze borg wel direct terug.
Beste Jacobus, Het is niet de bedoeling dat je een bus meekrijgt met een groot gebrek er aan. Wij zullen daarom ook de vestiging inlichten hierover. Bedankt voor het doorgeven. We nemen je review mee als feedback. Met vriendelijke groet, Team Autohopper
Online bestelbus gereserveerd. Binnen 5 minuten werd ik terug gebeld dat de auto was bezet. Werd direct een alternatief geboden. Snelle afhandeling bij ophalen en inleveren. Prima auto. Volgende keer zeker weer!
Zeer klantvriendelijk geholpen. Auto zag er goed uit. En de huur was schappelijk. De borg werd gelijk weer retour geboekt. Dus snelle service.
Goede auto verzorgd tot op de puntjes. M.n. die bijkomende attributen zoals dekens, hondje, spanbanden en steek wagen. Goed verzorgd.
Ik kon telefonisch snel en gemakkelijk een auto huren nabij mijn woonplaats. Dit werd opgevolgd met een e-mail, en bij mijn bezoek om de auto op te halen stond hij netjes klaar, en was het papierwerk snel gedaan. Het terugbrengen was al even efficiënt en vriendelijk. Ik kom hier heel zeker terug als ik weer een huurauto nodig heb Groeten Peter van Grinsven
Het was mis gegaan met de reserveringen van de bus die ik besteld had. Om dit op te lossen kreeg zonder meerkosten een grotere bakwagen mee, met beweegbare laadklep. Goede uitleg van hoe alles werkte. Top! De auto reed fijn en het was een geslaagde verhuisdag.
Erg goed geholpen.
1 dag van te voren gebeld en de dag daarna konden we overhuizen. Snel geregeld, betaalbaar, mooie bus
Het was de eerste keer dat ik een verhuisbus huurde maar het verliep heel spoedig. Vriendelijk geholpen en alles werd goed uitgelegd. Het was even spannend in zo'n grote bus te rijden maar alles ging prima. Zou het zo weer doen!!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn