Op loopafstand van mijn woning had ik de mogelijkheid om een moderne bestelbus te huren. Aldus gedaan. Communicatie was helder en persoonlijk. Alles verliep volgens afspraak. Voor herhaling vatbaar.
Helemaal prima. Huur was supersnel geregeld.
Hele fijne verhuiswagen. Aardige mensen en super service. Niks meer aan doen.
Had er nog nooit een auto gehuurd. Maar dat is me goed bevallen
De bus ophalen ging snel, het inleveren was makkelijk zonder dat er personeel aanwezig was en eigenlijk vrij goedkoop allemaal!
Top medewerker bij Autohopper bij de blijdorp.
De auto is zo mooi en zuinig daar ben ik heel blij mee
Fijne auto en ik kon hem vrijdag eind vd middag gelijk meenemen. Ik had hem alleen de zaterdag nodig.
Ben goed geholpen in Gorinchem. Goede uitleg en de bakwagen prima in orde. Voor een paar euro’s spanbandjes en verhuisdoeken erbij. Ook fijn dat je de auto ‘s avonds terug kan brengen in de sleutel in de brievenbus kan gooien. Snel borg teruggekregen (wel hoge borg, €1000).
Vriendelijk, auto netjes keurig geregeld. Alles top
Mijn auto moest onverwacht naar de sloop en ik had acuut een huurauto nodig in verband met de vakantie. Ik werd zeer snel en buitengewoon vriendelijk geholpen. De gehuurde auto voldeed aan alle verwachtingen Topbedrijf!
We hebben afgelopen weekend de Renault Trafic gehuurd bij Autohopper in Rotterdam Blijdorp en onze ervaring was "gewoon goed!" De reservering was eenvoudig en de communicatie helder. Ook netjes even een bevestiging per telefoon en mail. Het ophalen van de auto ging soepel en het voertuig was redelijk nieuws en in perfecte staat. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, waardoor het hele proces aangenaam verliep. We waarderen de kans om het huurbedrag terug te winnen door het schrijven van deze review. Dit toont aan dat Autohopper echt geeft om de feedback van hun klanten. Zal zeker weer van hun diensten gebruikmaken in de toekomst en kan Autohopper van harte aanbevelen. Bedankt Autohopper! voor de goede service!
Voor verhuizing aangevraagd ongeveer 2 weken voor het moment... netjes alles bevestigd gekregen, alles op tijd beschikbaar en snelle afhandeling bij inlevering. Ik zou bij verhuizing of grote zaken vervoeren deze verhuurder zeker weer opnieuw gebruiken..
Reserveren erg duidelijk en makkelijk online. Bus stond klaar , heldere uitleg en snel geregeld Tevreden!
Goed geregeld. Bus stond netjes en schoon klaar. Uitleg vooraf was duidelijk. Indieyik weer een busje nodig heb ga ik zeker weer naar Autohopper
Fijne ervaring, vind een borg van 1000 euro persoonlijk wel erg hoog.
het boeken ging super eenvoudig en snel, bij aankomst stond alles al klaar en werden we snel en deskundig geholpen. Materiaal zo goed als nieuw. Kortom perfect verlopen
In een korte tijd een bus kunnen regelen voor het weekend. Was wel even slikken dat het borgbedrag €1000,00 is. Er zijn dagen dat ik die niet in mijn portemonnee heb.
De service van Autohopper was erg goed en erg vriendelijk. De vrachtwagen zelf was ook heel fijn en er paste ontzettend veel in. Een hele goede verhuizing gehad dankzij deze vrachtwagen.
Hele goede service heel klantvriendelijk geholpen daar val totaal niks van te zeggen PERVECT
Goede voorwaarden, duidelijke uitleg en prima klantgerichtheid door de medewerker van locatie Meppel.
We hadden een ander busje gereserveerd maar kregen een grotere tegen hetzelfde tarief, helemaal super! Goede service waar, als het weer nodig is zeker nog gebruik van gaan maken. Ook eerlijk over de kleinigheidjes die er aan het busje zaten, ook het advies om even foto’s te maken zodat we konden aantonen dat wij niks zouden veroorzaken. Een dikke 10 is dan ook welverdiend!
Bus was helemaal schoon en netjes afgetankt en al heel klantvriendelijk!!
Meedenkend, vriendelijk, snelle service.
Lekker op vakantie;-( Dwingeloo- Stadtkyll 380km klein stukje, ineens raar geluid Citroën C3, afslag Venray. Citroën garage bij afslag zei gaat Stadtkyll niet redden. Einde versnellingsbak. Hadden geen auto staan maar raden Autohopper aan. Veel herrie 500 meter rijden ri. Autohopper Venray. Gesloten via een telefoonnummer contact gekomen met Ton. Had gelukkig nog een auto staan. Wel boven ons budget maar je moet wat om toch snel op je vakantieadres te zijn. Reisverzekering wilde wel de auto aftakelen en dan ergens een auto huren maar dan waren we uren meer kwijt. Om ons snel van dienst te zijn moest eigenaar Ton zijn zoon inschakelen, die was het dichts bij de vestiging., maar moest rekening houden dat de administratie e.d. wat langer ging duren, het was de zoon eerste verhuur handeling. No probleem, alles ging prima ondanks dat hij wat dingetjes moest opzoeken. Toyota Yaris Cross hybrid stond er nog, AUW !! Duurder maar tijdens onze vakantie heb ik nog nooit zo genoten van een auto. Na 1 uur belde Ton mij nog op om te vragen hoe het was gegaan en wenste ons een aangename reis verder en een fijne vakantie. We hebben een, ondanks het slechte weer, een aangename vakantie gehad mede dankzij de Toyota Hybride maar het spookt dagelijks wel steeds door je hoofd, kapotte C3 in Venray, woonadres in Dwingeloo. De auto tot zondag 08.00u gehuurd want we wilden vrij. terug naar Dwingeloo met Toyota en zat. vroeg terug naar Venray tot onze dochter belde en vertelde ik heb een dag vrij genomen en haal jullie Vrijdag op in Venray dat scheelt veel kilometers. Stadtkyll- Dwingeloo-Venray of Stadtkyll - Venray. De donderdagavond voor de dag dat wij vertrokken even contact gezocht via de chat met Autohopper met de vraag "wat te doen dag eerder retour auto" dat moet overlegt worden met Venray. Uit coulance niet overlegt maar was gewoon in mindering gebracht door Ton en borg was 4 uur later retour op rekening. Terplekke vrijwaringsbewijs ontvangen voor onze C3. TOP, bedankt Ton & Fam
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn