Wat een Toppers. Super klantvriendelijk en ze hebben overal een oplossing voor!

Ontzettend vriendelijke medewerkers. Alles was binnen 5 minuten geregeld. Super blij mee.

• Vestiging: Zwolle

Plezierig en snelle service

Geen gedoe bij de verhuur, maar een snelle en vriendelijke service. Wij komen zeker terug!

• Vestiging: Hoofddorp
  • Communicatie

Ik kreeg de auto netjes en volgetankt mee, auto was ruim en luxe uitgerust. Met name door de huurauto is mijn vakantie geslaagd.

• Vestiging: Den Helder

Geweldig!

Zo makkelijk in je eigen dorp ,regelen en huren ! Ik werdt vriendelijk ontvangen en kreeg duidelijke uitleg! Dit was comfortable verhuizen! Ik zal anderen deze verhuiswagen en bij Virena in Ten Boer zeker aanraden! Met vriendelijke groet, Liesbeth. Gerard.

• Vestiging: Ten Boer
  • Communicatie

Nette vrachtauto met alles erop en eraan

Goed geregeld en ophalen bij vriendelijke verhuurder. Terugbrengen kon zelfs 24/7 en dat is pas echt goede service. Top geregeld

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

Binnen 5 minuten een goedkope verhuiswagen geregeld!

Gewoon binnen 5 minuten online een verhuiswagen gereserveerd. Ophalen van de wagen was ook binnen 5 minuten geregeld. Ideaal dat we hem op zondagochtend terug konden brengen. Sleutel in de locker en klaar! De dag erna de borg alweer terug op de rekening. Volgende keer huur ik hier absoluut weer!

• Vestiging: Heerenveen
  • Communicatie

Heerlijk en veilig kunnen rijden!

Ik heb op het laatste moment deze auto nog kunnen huren hele fijne auto veilig vlot en zuinig! Ik ben helemaal tevreden

• Vestiging: Zierikzee

Top geregeld!

Bestelbus avond ervoor besteld. De volgende morgen stond deze klaar. Snel en makkelijk geregeld.

• Vestiging: Waalwijk

Top service!

Auto kapot gegaan net voor onze vakantie. Snel geholpen en zeer vriendelijk personeel denkt mee met de klant. Zeker een aanrader !

• Vestiging: Zwolle
  • Communicatie

Goede, makkelijke telefonische reservering. Nette afhandeling bij ophalen, inclusief goede uitleg. Zeer makkelijke afhandeling bij terugbrengen en snelle financiële afhandeling. Super gewoon!

• Vestiging: Zutphen

Fijne bus, top service

Goedkoopste van de regio, kon hem een dag eerder ophalen omdat ze op mijn gewenste dag een uur later dan vermeld op de site open gaan. De bus in kwestie was gloednieuw (400km er op), reed fijn en de service was vriendelijk en fijn. Inleveren evengoed heel simpel. Omdat ik nog een vraagje over de terugbetaling van de borg had heb ik even gebeld. Keurig uitleg gekregen en opnieuw goed geholpen! Als ik weer een busje/verhuiswagen nodig heb kom ik absoluut terug.

• Vestiging: Veendam
  • Communicatie

Very good service and friendly employees!

There was good communication with the driver as soon as we arrived at the airport. He informed us of his location and it was easy to find him. We were given a hybrid modern car which was very clean. The employee was also very sweet and patient with our youngest daughter. They also provided us with the carseat we requested. Transections were smooth sailing and they are available till 10pm. We were given clear instructions on how to drop off the car and how to extend car hire if we wanted to. Very friendly and professional service. Highly recommended.

• Would you recommend us? Yes
  • Location: Eindhoven
  • Experience with: Passenger car
  • Expertise
  • Customer Friendliness
  • Employees
  • Communication

Geen poespas

Via de site makkelijk het type bus voor ons kunnen bestellen. Duidelijk waar je als klant aan toe bent qua uitleg van de kosten. Bij het ophalen ook een vriendelijke instructie gekregen en uitleg waar we de sleutel en papieren op zondag konden achterlaten. Volgende keer hoppen we maar bij hun weer.

• Vestiging: Vlaardingen

Helemaal top.

Goede service en flexibel.

• Vestiging: Dordrecht

Goed en betrouwbaar bedrijf

Konden de wagen op vrijdag halen om 17.00 uur, voor de zaterdag gehuurd, aardige medewerkers die het vertrouwen doen stijgen, goede en prima uitleg van hoe of wat wat zeer fijn was, mooie en prima wagen, met alles erop en eraan, zeker voor herhaling als we een auto nodig hebben. Goede en zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding, en gunstige meer kilometerprijs, echt een aanrader, en keurige behandeling na terug brengen. Aantal sterren is het zeker waard, zie verdere beoordeling.

• Vestiging: Enkhuizen
  • Communicatie

Snelle, goede en flexibele service

Voor een verhuizing vanuit München een bus gehuurd. Alles snel en goed geregeld. Op verzoek kon de bus een dag eerder opgehaald worden. Kwaliteit van de bus prima om binnen een paar dagen 800 km heen en 800 km terug te rijden. Aanbevelenswaardig.

• Vestiging: De Bilt
  • Communicatie

Zacht op de mens, maar hard op eventuele schade.

Vriendelijke ontvangst en prima auto. Voor vertrek even een snel rondje schade gelopen met een vriendelijke medewerker en toen kon ik op pad. Bij terugkeer werd er ineens heel streng op schade gecontroleerd en toen moest ik extra betalen voor schade die wel of niet tijdens mijn korte huurperiode is ontstaan. Ik raad iedereen aan die bij Autohopper gaat huren, om voor vertrek ZEER GOED de auto te inspecteren om dit soort verrassingen te voorkomen (foto's nemen, film maken o.i.d.). Dat had ik natuurlijk ook moeten doen. P. M. uit Diemen

• Vestiging: Amsterdam Diemen

Top bus, prima kwaliteit

Goed contact gehad met de medewerkers van Bathoorn die de bus verhuren en prima kunnen verhuizen met de ruime bus. Hij reed ook zuinig dus het tanken viel mee en ook de huurprijs is top!

• Vestiging: Roden
  • Communicatie

Perfect geregeld, nette bus vriendelijk personeel

In een woord top

• Vestiging: Woerden

Lekker vlot en makkelijk

Huren? Zo gepiept. Ophalen? Vlot. Administratieve rompslomp? Niet dus! De mensen van Autohopper hebben mij fijn geholpen bij toch wel een spannend transportklusje. Dat heet: ontzorgen.

• Vestiging: Amersfoort
  • Communicatie

Allemaal prima en snel geregeld.

Geholpen door een aardige mevrouw, aan alles is gedacht, ook het terugbrengen/inleveren gaat makkelijk. Kortom een aanrader om nog een keer te huren. Een minpuntje, de tank bleek niet geheel (75%) gevuld bij ophalen.

• Vestiging: Veghel
  • Communicatie

Vriendelijk personeel en hele fijne auto’s om mee te rijden. Dankjewel!

• Vestiging: Utrecht

Heb goede ervaring gehad

Ik heb een auto gehuurd bij autohopper in Veendam, ze hebben mij klantvriendelijk uitstekend geholpen, een echte aanrader.

• Vestiging: Veendam

Fantastische auto !

Heb zelf een Hyundai Elantra, daarvoor een Sonata, dus prima ervaring. Hybrid ervaring was geweldig en ga straks in Canada serieus op een Hyundai hybrid af. The service bij van der Linde was uitstekend. Jeroen bracht ons nog naar het station. Volgend bezoek aan Nederland : Autohopper!

• Vestiging: Steenwijk

Goed geholpen

Dit jaar hadden we voor 2 periodes een klein huurauto nodig. Het werd de Toyota Aygo met automaat. De wagen beviel prima en niet hoeven schakelen was een luxe. De service van Patrick en Peter was prima. Samenvattend: voor herhaling vatbaar!!

• Vestiging: Barneveld

Boogschutterstraat 1-43