Prima top service
Wel duur 70 per dag maar ligt aan de auto die je huurt. maar goede service en mooie auto heel schoon en ree erg fijn voor mijn gevoel. Ik raad ze zeker aan
Vanaf Utrecht Centraal een verhuisbus opgepikt. Was helemaal goed.
Alles ging soepel en werd goed uitgelegd! De auto reed ook lekker!
de bus was niet echt schoon, maar verder prima in orde!
Dit is de autoverhuurder die weet hoe het moet. Hoe je met goed materiaal elke klus tot in de puntjes geklaard krijgt. Je huurt vaak redelijk nieuwe bussen met de meeste opties aan boord voor een zeer scherpe prijs. Zo is er voor elke klus wel een passende bus! Ik ben al jaren blij met autohopper, iedere verhuizing/klus zijn ze er toch weer bij!
Fijn bedrijf vriendelijk geholpen, auto reed super
Accuraat, vriendelijk en geen gedoe met papieren etc etc.
Reserveren duidelijke website en eenvoudig in te vullen. Service ik werd gelijk de volgende werkdag gebeld om de reservering te controleren, en daarna ontving ik in no time een schriftelijke bevestiging. Service ter plaatse. Vriendelijk en deskundig personeel. Parkeren prive auto op eigen terrein tot 17:00 mogelijk. Goede duidelijke uitleg over hoe alles werkt. Papier werk lag al klaar geen ingewikkelde taal en onnodige informatie. Auto( vrachtwagen) voldeed uitstekend was erg. Schoon zowel cabine als laad gedeelte. Terugbrengen na 17:00 mogelijk om de sleutel achter te laten. Afhandeling volgende ochtend een keurige eindfactuur waar de extra km duidelijk omschreven zijn. Zeer tevreden
Gewoon goed geregeld en vriendelijk.
Echt top. Even online regelen. Geen extreem veel gezeur voor vertrek en bij aankomst. Tof personeel. Ik ben echt goed te spreken over dit bedrijf. En in mijn geval gaat het over de vestiging Nootdorp.
Doordat er via de website meteen zichtbaar was of de gewenste bus beschikbaar was, was het snel te reserveren. Daarna via prettige mailwisselingen alles geregeld, zodat alles bij afhalen snel geregeld was. Mooie nette personenbus, geheel naar verwachting. Vriendelijk personeel en acceptabele prijs.
Busje gebruikt om verhuisspullen bij mij zoon uit Amsterdam te halen. Voorheen gebruikte ik meestal een aanhangwagen met huif, maar in Amsterdam is dit vragen om moeilijkheden, vooral door de parkeerperikelen. Deze bus neemt weinig parkeerplek in en is door de grote spiegels prima te parkeren, ook in een drukke stad.
Overdracht aan personeel dat van vakantie terug komt slecht tot matig. Maar wel heel goed hersteld. Daarom 5 sterren.
Zeer prettige, snelle afhandeling van het papierwerk vij ophalen. Een nette goede auto, voorzien verhuisspullen. Het verhuizen van een inboedel inclusief piano ging daardoor heel makkelijk. Ook bij inleveren een snelle, geen gezeur afhandeling. Top!
Wij hadden 6 persoons busje gehuurd omdat wij familie uit Australië te logeren hadden. We waren allemaal zeer tevreden. De auto reed comfortabel.
Na een kort telefonisch gesprek langs gegaan om een bus te huren en kreeg een goede uitleg over het huurproces vervolgens zijn we naar de bus gelopen die er heel schoon uitzag en in nieuwstaat was
Ik lag met de boot in de haven van Kampen. Had een huur auto nodig. Een belletje en het was geregeld. Ze kwamen de auto in de haven brengen en weer ophalen. Super geregeld. Top team.
Heb vaak gehuurd in Venray, klantvriendelijkheid en communicatie dikke 10!
Fijne auto en heel vriendelijke mensen
Op dinsdagochtend een auto aangevraagd voor woensdag, en dat kon makkelijk. Auto was schoon en mooi, gewoon goed. Ook het terugbrengen ia makkelijk, en er is en tankstation voor de deur.
heel goed geholpen ,prima advies erbij,kan niet beter
Het was heel makkelijk om hier een auto te huren. De auto was in prima staat. Ik kon ook worden opgehaald om de auto in intypte nemen. Fijne persoonlijke benadering. Ga hier zeker meer gebruik van maken.
Goed en vriendelijk ontvangst, prima auto (staat, prijs/kwaliteit), mogelijkheid om ook 's avonds auto af te zetten en sleutel in te leveren in speciale koker buiten kantoortijden.
Los van dat de vestiging vlak naast m’n huis zit (makkelijk), is het ook nog eens een fijne vestiging. Je wordt snel en vriendelijk geholpen. Daarnaast is de prijs ook nog eens prima. Ik kom er graag nog een keer langs.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn