Ik werd snel en vakkundig geholpen bij mijn aanvraag. Wat ik had opgevraagd was niet meer beschikbaar maar door snel contact werd er toch nog een goed alternatief geboden. Bus was van goede kwaliteit en goed voorzien van alle gemakken.
Bus was netjes , stond klaar en reed als een zonnetje, aardige mensen en een net bedrag per dag!
Wij hebben een busje gehuurd om mee te rijden met een fietsestafette. Het overleg met de verhuurder was erg prettig! Zelfs enkele spanbanden te leen gekregen om de fietsen vast te kunnen zetten. Erg aan te raden om bij deze verhuurder te huren.
Alles was prima geregeld en de service was heel goed. Volgende x als ik een auto moet huren is autohopper mijn adres :)
Ik zal echt wel weer bij autohouder huren. Die mensen zijn echt behulpzaam kreeg ook nog gratis hondjes en dekens en sjorbanden mee ja ik ben 100% tevreden ga voor zo door personeel van autohoppen dikke 10 krijgen jullie.
Het huren van de auto ging van een leien dakje, en alles was heel klantvriendelijk en soepel georganiseerd. Een aanrader dus!
Had de bus op zondag nodig, en moest hem door iemand laten ophalen die alleen zaterdag wat eerder op de middag kon. Tegen kleine vergoeding de bus veel eerder kunnen ophalen. Top.
Zowel het reserveren, als ophalen en retourneren is zeer goed geregeld. De prijs is prima en de kwaliteit van de wagens is goed. Dank voor de perfecte service.
Goeie bus , optijd op kunnen halen en vriendelijke service Volgende keer huur ik er weer een bus
Voor regio Maastricht een super verhuurder van verhuiswagens. Fijne communicatie, scherpe prijs, 24/7 retour van huurwagen. Communicatie achteraf omtrent retour van de borg binnen 24 uur na het weekend.
Wij huren vrij vaak auto's bij Autohopper voor ons bedrijf en medewerkers. We worden altijd professioneel te woord gestaan en alles wordt altijd erg duidelijk uitgelegd. We zijn daardoor altijd erg tevreden en huren in het vervolg weer graag bij Autohopper.
Een geweldige bedrijf. Ze denken echt super met de klant mee. Ze zijn behulpzaam. Echt een aanrader.
Prima en aardige medewerkers!
Vriendelijke mensen en een goed product. Ze handelen snel en zijn transparant. Heb ik elders wel eens anders ervaren.
Heb een hele fijne bus gehuurd en de service was uitstekend, mijn fiets kon binnen blijven staan tot ik terugkwam. Vriendelijke en service gerichte medewerkers, ik kom zeker terug!
Mooie auto reed heel erg fijn goeie uitleg over waar de schade zitten etc Fijn dat je hem ook ‘s nachts terug kan zetten Snelle communicatie via de mail
Nette bus voor een prima prijs. Bij afhalen is nog even gekeken of het verhuispakket in de bus lag. Dit was niet het geval en dus netjes op tijd opgelost. Jammer dat de voorruit erg vies was door vliegen en dat de ruitensproeier leeg was.
Een bus gehuurd voor een verhuizing. Goede service en een prachtige nieuwe bus!
Autohopper Visser Huizen belde mij voor toch nog een mogelijkheid voor verhuur, prima service en goede afhandeling
Onze eerste keer huren bij autohopper Odoorn is ons prima bevallen. We kregen een grotere auto mee dan besteld wat een leuke verrassing was. Zo gingen we in stijl naar het huwelijk van onze zoon. We werden erg vriendelijk geholpen en we stapten vol vertrouwen in de bijna nieuwe auto. Het inleveren was eenvoudig en de eindafrekening kwam vlot binnen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ik heb de bus heel last minute kunnen huren. Een super service: toen ik op zondag verkeerd begrepen had al vanaf 8 uur aanwezig te moeten zijn, stond een werknemer van Auto Hopper voor mij klaar! De bus is netjes en rijdt fantastisch. Ik heb nooit eerder in zo’n grote bus gereden, maar kan het iedereen aanraden. De hele inboedel paste er in 1x in. Volgende keer weer! Alhoewel ik hoop voorlopig niet te verhuizen ;)
Netjes uitleg gekregen over de werking van de gehuurde auto. Zag er keurig en fris uit. Het rijden is ook zeer comfortabel
Bedankt Capelle a/d IJssel!
Huren op vrijdag voor de zaterdag i.v.m. eigen kapotte auto. Ach, u huurt wel vaker, komt u de sleutel maar vrijdagmiddag halen, is geen probleem. De vriendelijkheid en het meedenken met de situatie van de klant is echt TOP!
Uitstekende klantbeleving door vriendelijke medewerker die zich meedacht en zich dus flexibel opstelde. Prima auto voor een nette prijs. Retourproces en finale afhandeling is snel.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn