Afhandeling zeer slecht

Eigen risico moet je zelf achter aan blijven bellen steeds wordt beloofd dat het dezelfde dag nog te regelen maar tevergeefs .

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

goede communicatie, fijne service, goede auto.

• Vestiging: Hilvarenbeek
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.

Matig

Vriendelijke man maar de Toyota was niet schoon, voorraam smerig en geen water in het reservoir. Lampje van de bandenspanning brandde. Kan komen door onderbezetting door ziekte. Toyota rijdt prima.

• Vestiging: Rijssen
  • Ervaring met: N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie

Zo vriendelijk, open, gezellig en service gericht

Zorg & stress werden zo fijn verholpen. een grapje kon eraf en heel behulpzaam. Ik had wat stressmomentjes maar werd vriendelijk en open te woord gestaan. Zo goed dat zoveel mogelijk live is met mensen. doe zo min mogelijk met chatsessies. mensen willen menselijk vontact. En dat was bij ophalen live en bij terugbrengen telefonisch het geval. Dus ik kom weer terug voor huren. de auto was heel fijn

• Vestiging: Amersfoort
  • Communicatie

Verzekerd zijn van een professionele sevice

Vriendelijke professionele service. Ik stuurde een mail met een vraag, welke super correct en snel werd beantwoord. Duidelijkheid aan de balie, prima bus en mijn fiets mocht droog overnachten. Inname verliep soepel en financiële afwikkeling ook. Volgende keer weer Autohopper.

• Vestiging: Cuijk

Goede service vriendelijk personeel

Ik moest op korte termijn een verhuisbus huren. Autohopper moest even kijken of ze nog iets konden regelen, de volgende dag kon ik deze ophalen. Nette auto alles goed geregeld

• Vestiging: Oosterhout
  • Communicatie

Ruime bakwagen met elektrische laadlift

Ik heb afgelopen weekend een bakwagen gehuurd bij Autohopper in Middelharnis voor een verhuizing. De bakwagen had veel laadruimte was uitgerust met een elektrische laadlift, wat het laden en lossen van mijn spullen makkelijk maakte. De medewerker die mij hielp, was vriendelijk en nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen, inclusief een demonstratie van hoe de laadlift werkt. Ik zou dit verhuurbedrijf zonder twijfel aanbevelen aan anderen.

• Vestiging: Middelharnis
  • Communicatie

Perfecte bus, zat zelfs cruisecontrole in. Heel vriendelijk personeel. En heel snel je borg weer terug.

• Communicatie

Aardig geholpen, bij terug keer de bakwagen netjes afgeleverd en per direct mijn borg retour gekregen. Zeer fijne nieuwe auto's en na het lezen van de reviews enige twijfel gehad, dit vanwege schades, maar ik denk dat het ook een beetje aan de mens zelf ligt. Ik heb niks vervelends ervaren en zou zo nog een bakwagen bij autohopper huren.

• Vestiging: Cuijk

In één woord super!

Alle benodigde formaliteiten waren super snel geregeld ondanks de drukte bij de balie en de stroom aan binnenkomende telefoontjes. Auto was netjes en na de huurperiode konden we met een enkel telefoontje nog een paar dagen verlengen.

Helemaal goed

S'ochtends vroeg gebeld voor een huurauto en die kon ik direct ophalen. Vlotte service en vriendelijke medewerkers! Auto reed top!

• Vestiging: Mijdrecht
  • Communicatie

vlotte afhandeling, veilige auto.

Een telefoontje om de bus te huren, snel onderweg voor de verhuis klus, Inleveren: was ook snel gedaan. Top.

• Vestiging: Hilversum
  • Communicatie

Prima service tegen redelijke prijs

Reserveren was eenvoudig met de mogelijkheid om het eigen risico deels af te kopen tegen een redelijke prijs. Service aan de balie was vriendelijk en accuraat. Terugbetaling van de borg was ruim binnen de termijn van 3 werkdagen.

• Vestiging: Kampen
  • Communicatie

Fijne service en fijn vervoersmiddel

Het reserveren van een bus ging hartstikke makkelijk. De service bij de locatie was ontzettend fijn en de bus die we hebben gehuurd werkte uitstekend. Ook de afrekening is snel gedaan. Echt een heel fijne ervaring! En dan naar mijn idee ook een goede prijs/kwaliteit

• Vestiging: Hilversum
  • Communicatie

Goed georganiseerd zo. Samen met carwasch. Er is dan altijd iemand aanwezig.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

Goed geregeld en een fijne wagen!

Fijn dat we een bestelbus konden huren bij Grouwstra, ons eigen garagebedrijf. Service en afhandeling waren perfect. Auto reed heerlijk en voldeed aan alle verwachtingen. We vonden het heel prettig dat we de auto de volgende dag vroeg konden inleveren. Een aanrader dus!

• Vestiging: Deventer

Super!!

Had een elektrische Opel Corsa gereserveerd. Na een belletje bleek dat ze deze niet meer hadden staan. Dus hebben ze een gratis upgrade gegeven!! En niet zomaar. Ik kreeg inplaats van de Corsa namelijk een SUV Toyota mee. Heerlijke auto die ook nog eens gloednieuw was!! Zeker een aanrader. En als ik nog eens een auto huur dan ben ik zeker degene die weer zal huren bij Autohopper!

• Vestiging: Apeldoorn Noord
  • Communicatie

Voertuig en service zoals je mag verwachten

Uitstekende bus (bijna nieuw) met airco en navigatie. Vriendelijke medewerker die een rondje met je om de bus loopt en wijst waar beschadigingen zijn. Zijn advies is om voordat je weg rijdt een video van de bus opneemt zodat er later geen discussie kan zijn. Eindafrekening nog dezelfde dag ontvangen

Topservice!

Op woensdag gebeld om voor zaterdag een verhuisbus te huren. Ik werd netjes teruggebeld en heel vriendelijk te woord gestaan. Direct een bevestigingsmail ontvangen en zaterdag de wagen opgehaald. Overigens ook echt een goede prijs! Topservice!

• Vestiging: Venlo
  • Communicatie

Wij zaten op landgoed meisterhof met de camper en telefonisch hier een auto gehuurd die keurig hier afgeleverd werd en na de huurperiode weer keurig opgehaald werd en dt alles oor een schappelijke prijs. Ga zo door met deze service

• Vestiging: Beilen
  • Communicatie

Goede auto's en bereikbare locatie, slechte service

Ik heb een bestelbusje met lift gehuurd. Auto was vrij nieuw en voldeed aan de wensen. Locatie van de vestiging is goed bereikbaar met openbaar vervoer enz. Personeels waren niet allemaal even vriendelijk en na het inleveren van de auto kreeg ik een telefoontje dat ze mij een schade die ik niet gereden heb in rekening te gaan brengen. Ik had gelukkig een videopname vooraf van de auto gemaakt en moest weer naar ze toe rijden om dat te laten zien. Ze hebben de administratie dus niet goed in orde en als je zelf niet oplet, dan kunnen ze je zomaar van één schade beschuldigingen en dwingen te betalen.

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Handig en goed geregeld

Handig als je 1 of meerdere dagen een auto nodig hebt voor een klein prijsje incl. verzekeringen en optie verlagen eigen risico. Makkelijk via de site te reserveren bij een locatie bij jou in de buurt. Vriendelijk personeel en ruimte voor vragen/uitleg.

• Vestiging: Zierikzee

Klantvriendelijk

De ervaring met Berry Schaap is dat de communicatie top is en de afwikkeling ook.

• Vestiging: Beesd

Makkelijk

Online besteld en zo opgehaald. Alleen maar makkelijk, op zo'n zware en moeilijke verhuisdag.

• Vestiging: Kampen
  • Communicatie

Goeie bus, vriendelijk personeel en handig dat de sleutel wat later ingeleverd kon worden. Wat ik minder goed vind, is dat bij het huren wordt aangegeven dat er zowel een ID-kaart alsook een rijbewijs nodig is. Beetje vreemd dat dat nodig is. Ik heb zelfs een huis gekocht waar ik die niet voor nodig had, maar bij het huren van een busje heb je beide nodig? Erg bijzonder. En uiteindelijk was het niet eens nodig.

• Vestiging: Arnhem

Boogschutterstraat 1-43