Fantastische ervaring en professioneel geholpen

Goed advies gekregen en deze auto reed echt fantastisch werd goed geholpen en zou anderen deze verhuurbedrijf aanraden niet duur voor deze top auto Ga hier de volgende keer weer huren

• Vestiging: Apeldoorn Noord

Voor herhaling vatbaar.

Dat was echt even nadenken, uit eindelijk een auto gehuurd. De rede was niet leuk, maar de service des te leuker. Er werd mee gedacht en de oplossing werd gevonden. Mooie witte Opel stond er voor me klaar. Samen rond de auto gelopen en ik kon vertrekken. Terug gebracht, weer rond de auto gelopen en alles was klaar, dit is echt voor herhaling vatbaar, heerlijk om te doen. Vriendelijk aan de telefoon, behulpzaam en aandacht in de praktijk. Dank je wel, tot de volgende keer.

• Vestiging: Roosendaal
  • Communicatie

Ik moest last minute een busje zien te regelen. Ik werd hierbij vriendelijk en zeer klantgericht geholpen waarbij ik buiten de openingstijden toch nog terecht kon. Het de volgende dag iets later inleveren van het busje was ook geen probleem.

• Vestiging: Etten-Leur
  • Communicatie

Mooi busje en snelle customer service

Had perongelijk de verkeerde data geboekt en een email gestuurd. Die zelfde dag kreeg ik nog een antwoord en is mijn data verzet en een upgrade naar een iets groter busje. Kosten werden goed gecommuniceerd en de wagen kwam met "gratis" km's wat altijd fijn is. 600 km gereden en geen problemen

• Vestiging: Den Bosch

Super tevreden, duidelijke uitleg

Ik kon de verhuisbus flexibel terug brengen, en er was een vriendelijke medewerkster die alles goed uitlegde

• Vestiging: Amersfoort
  • Communicatie

Soepele service en hele fijne bus

Reservering ging perfect vlot en duidelijk. Goede service. Grootste bus gehuurd, zag er schoon en netjes uit. Samen de schade goed in kaart gebracht van te voren. Reed als een zonnetje. Fijne electrische laadklep wat het verhuizen een stuk aangenamer maakte. Inleveren ging ook weer super. Hele fijne ervaring en zeker weer voor de toekomst.

• Vestiging: Houten
  • Communicatie

Super goed geholpen makelijk en snel aardig personeel

Zeer behulpzaam en goede uitleg en bus netjes opgeruimd

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Communicatie

Alles verliep uitstekend en soepel en autobus reed super!

Alles verliep uitstekend, goed en zorgvuldig op weg geholpen en de autobus reed super. En brandschoon.

• Vestiging: Amersfoort
  • Communicatie

Prima service en uitstekend vervoer

De flexibiliteit qua ophalen en inleveren is prima geregeld. Ook de service bij het ophalen, het samen checken van de gehuurde wagen is goed geregeld. Kortom, een aanrader!!

• Vestiging: Houten

geen enkel kritiekpunt

prima ervaring! alles werd duidelijk uitgelegd. de auto was schoon en werkte zoals een auto zou moeten werken. ook niet duur in de prijs/kwaliteit verhouding! 10/10

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Perfect op de afgesproken tijd

Heerlijk om deze verhuiswagen te kunnen gebruiken, er past veel in en hij rijd heerlijk.

• Vestiging: Hoogeveen
  • Communicatie

Prima service en bus; erg tevreden.

Fijne bus voor verhuizen. Voldoende ruimte.

• Vestiging: Gorinchem

Goede huurervaring bij Autohopper

Ik ben tevreden met het huren bij autohopper. De flexibiliteit en de goede service is top en dat vind ik ook belangrijk. Daarnaast zijn de auto's ook naar mijn tevredenheid.

• Vestiging: Amsterdam Diemen
  • Communicatie

Goede auto, goede service en meewerkend en bereikbaar personeel

Had een 7-persoons auto gehuurd voor een zondagje Efteling met een groep. Met de Easy Pickup kon ik zonder problemen de auto zaterdag tussen 10 en 12 ophalen. Volgende avond na het dagje uit heb ik de auto in de aangegeven plek neergezet en de sleutel ingeleverd. De volgende ochtend kon de sleutel niet gevonden worden, want ik had de verkeerde brievenbus gebruikt. Mogelijk puntje is volgende keer met klanten even langs de juiste brievenbus lopen, aangezien het uiteindelijk voor mij niet compleet duidelijk was. Verder na dat de factuur per ongeluk 2 dagen huur had gerekend in plaats van 1, kon ik zo bellen en is die fout direct rechtgezet. Als laatste kan de locatie wat moeilijk bereikbaar zijn met het openbaar vervoer, zeker tegen de latere uren in de dag.

• Vestiging: Barendrecht
  • Communicatie

Huren van een bus gaan we zeker vaker doen

En weekend erop uit met onze kleinkinderen was fantastisch mede omdat we met z'n allen in de bus konden

• Vestiging: Mijdrecht

Klantvriendelijk en betaalbaar

Met vier meiden zijn wij met een auto van Autohopper op vakantie geweest naar Frankrijk. We kregen een erg fijne auto mee. Bij regelzaken rondom de auto/milieusticker/e.d. werden wij enorm goed geholpen. Al met al zijn wij erg tevreden over het huren van de auto bij Autohopper.

• Vestiging: Zwolle

Superpraktische verhuisbus

1e keer dat ik een verhuisbus van dit formaat huurde met mijn gewone B-rijbewijs. Wat een heerlijk praktisch ding zeg! De hydraulische klep werkte supereenvoudig en maakte het inladen van zowel het losse doos-materiaal als de zwaardere zaken als koelkasten en fietsen supermakkelijk. Het verhuispakketje met wat extra spanbanden en verhuisdekens hielp alles veilig en schadevrij op zijn plek te houden en het 'hondje' maakte transport van de koelkast stuk eenvoudiger. als ik ooit weer ga verhuizen weet ik wel waar ik wederom een bus huur!

• Vestiging: Baarn

Boven verwachting

We hadden een busje nodig om mijn tante te verhuizen. We werden te woord gestaan door een vriendelijke man, die ons snel en duidelijk hielp. Het terugbrengen van de auto ging ook soepel zowel in tijd ( zaterdag) als gemak omdat het tankstation er tegenover zit. Wij zijn zeer tevreden Erwin van Dijk

• Vestiging: Ede Centrum
  • Communicatie

Correct en s el geholpen en afgehandeld

Ik kreeg een grotere auto dan verwacht. Werd snel geholpen. En bij teruggave weer snel afgehandeld. Als ik weer een auto nodig heb ga ik weer naar autohouder.

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Communicatie

Goede service, vriendelijk en duidelijke informatie

We hebben een fijne, nette bus gehuurd met veel ruimte om te kunnen verhuizen in een dag!

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

Aantrekkelijk geprijsd en goede service. Auto mag iets meer onderhoud en schoongemaakt.

Prima auto gehuurd voor verhuizing, groot en conform de afspraken. Levering en afhandeling gingen stipt en makkelijk. Auto was wel wat vies en stoffig, rammelde en had een kapotte koplamp. Dus lijdt, zoals veel huurauto's aan een gebrek aan zorg (was door Soest elders ingehuurd).

• Vestiging: Soest
  • Communicatie

Zaak heeft het prima voor elkaar

Ik heb een bakwagen gehuurd, deze was netjes en schoon. Personeel is zeer vriendelijk. Vestiging is goed bereikbaar met voldoende parkeer mogelijkheden.

• Vestiging: Zaltbommel
  • Communicatie

Geen gezeur voor een grote bus voor veel gebeur

Prettig en snel geregeld

• Vestiging: Baarn
  • Communicatie

Alles is perfect gegaan en we zijn blij om bij autohopper geweest te zijn.

• Vestiging: Druten

Helemaal super!

Makkelijk te regelen, vriendelijke en behulpzame medewerker, flexibele tijd van terugbrengen! Niks op aan te merken.

• Vestiging: Zaltbommel

Boogschutterstraat 1-43