5 stars for all the employees
Snel geholpen. Auto is vrijwel nieuw. Jammer genoeg geen navigatie.
Vlotte en uiterst vriendelijke afhandeling. Prima auto (verhuiswagen XL), reeds aanwezige schade keurig vermeld op verhuurcontract. Alles werkte vlekkeloos.
Om 4 uur nog gebeld of ze last minute een huur auto hadden staan, en dit nog snel kunnen regelen voor me, enorme mega goeie service en enorm vriendelijk personeel
Ik had een huurauto nodig i.v.m. de reparatie van mijn eigen auto (er was geen leenauto beschikbaar). Gebeld en dezelfde dag kon ik de huurauto ophalen. Prima, nette auto. Ook geen probleem als ik de auto wellicht langer nodig zou hebben.
Snel geregeld en mooie goede bus met laadklep.
Nette auto, veel laadruimte en laadklep maakte de verhuizing een makkie
De verhuiswagen stond netjes klaar op het afgesproken tijdstip en het was een nette auto. Zeer klantvriendelijk en zal er zeker nog een keer een auto huren.
Eind van de middag gebeld of er nog een auto te huur was, en een half uurtje later reed ik er al in weg. Vriendelijke en snelle service!
Ik ben keurig geholpen had wel een puntje dat ik de auto buiten het hek moest zetten bij teruggave. Veronderstel dat vandalen de auto bekrassen dan ben ik verantwoordelijk .
Busje gehuurd voor Lange afstands verhuizing. Reed erg fijn.
Goed geholpen door Autohopper in Hilversum, zowel vooraf online en telefonisch als bij het ophalen. Fijne auto, duidelijke afspraken, veel plezier van gehad. Absoluut aan te raden.
Ik ben zeer goed geholpen bij Autohopper in Arnhem. Dank daarvoor!
Mooie nette persoonsbus Goede service en vriendelijk personeel Als ik weer een auto moet huren doe ik dat zeker bij heersmink
Last minute nog een 9-p bus kunnen huren bij autohopper, met behulp van Peter (vestiging Breda) konden wij richting Tomorrowland! Bus was keurig schoon en getankt klaargezet voor ons.
Goede, bijna nieuwe auto, service top!
Huiskens kan trots zijn op de werksfeer en klantgerichtheid in hun bedrijf!
Duidelijke uitleg voldoende ruimte
Onlangs een grote bestelbus met laadklep bij deze gasten gehuurd. Ik heb er evht over nagedacht wat er niet goed is gegaan maar kwam tot niets. Tja, ... ik ben gewoon dik tevreden! Waarom is die gozer dan zo tevreden zul je je wellicht afvragen? Wel: de service aan de telefoon en ter plekke bij de receptie is vriendelijk, efficient en duidelijk. Je krijgt voor een eerlijke prijs een zo goed als nieuw busje mee die prima rijdt en waarmee je het vertrouwen hebt dat je veilig op weg bent; veel plezier van de bus gehad. Ook het inleveren was easy. Gewoon 's avonds de sleutel door de brievenbus gooien waardoor ik volledig flexibel was in mijn planning; perfect. De volgende dag had ik de eindfactuur al in mijn mail en dezelfde dag ook mijn borg terug. Sneller kan het allemaal niet; prettig en goed geregeld. Makkelijk en gratis parkeren van mijn eigen auto direct voor de deur wat natuurlijk ook alweer een pluspunt is. Al met al: niet twijfelen, gewoon doen; je bestelbus HIER huren (durf ik ik in alle eerlijkheid aan te raden). Fa Pels/Autohopper-Woerden: bedankt!!
Vriendelijk aan de telefoon en in persoon. Duidelijke instructies. Duidelijke voorwaarden. Geen poespas, gewoon autootje huren. Niks op aan te merken!
Deze man van autohopper heeft met mij meegedacht naar oplossingen gezocht en ook nagekomen wat hij beloofde! Fijn bedrijf! mooie prijs en prima wagentje zgan. Zeker weer voor herhaling bij dit bedrijf. Peter van Riel, bedankt.
Vriendelijk en snel geholpen en een goed en nieuw wagenpark.
Na een zoektocht kwam ik uit op Auto Hopper. De site was duidelijk, boeking en bevestiging verliepen soepel. De auto afhalen en afhandelen ging easy, zo wil ik het vaker. Vriendelijke medewerker en belangrijk...geen verrassingen. Dus ik weet waar ik mn volgende autobus huur....en kan het een ieder aanraden.
zeer tevreden over de verhuur, schoon en net aangeleverd, prima uitleg hoe alles werkte
De verhuisbus was geweldig, online reserveren ging gemakkelijk - stappen waren duidelijk. De service van het personeel bij de huurlocatie was redelijk. Over het algemeen goede huurervaring.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn