Wederom gekozen voor autohopper Weert en ze hebben onze verwachting heel goed ingevuld. Afspraken voor ophalen en retour vlot verlopen. Mooie bus met laadklep. Volgende keer weer Autohopper.
Nieuwe auto meegekregen, alle afspraken zijn nagekomen, helemaal oke
Duidelijke afspraken. Goed geregeld.
Moest een paar dagen overbruggen na afdanken oude auto tot aan ontvangst nieuwe. Authoppper was snel te regelen, goede service en zeer nette (splinter nieuwe) auto mee gekregen. Alles klopte met de online info en reservering. Schappelijke prijs en voorwaarden.
Prettig en vriendelijk geholpen, goede verhuisbuis gehuurd.
De vestiging van Autohopper is vlakbij. De prijs van de gehuurde bus was niet te hoog. Het contact met de verhuurder was prettig en vriendelijk. Geen vijf sterren omdat de vermelding van de extra kosten (nog geen 3 euro, dus niet echt de moeite waard) voor AdBlue bij de dieselbus niet was gegeven (door vakantieperiode vergeten)
De bus was gemakkelijk via de website te huren. Je had snel reactie. De bus was hartstikke netjes, vriendelijk personeel en heel handig om de extra opties erbij te kunnen doen voor het lenen van spullen (trolley, verhuisdekens etc). Fijn app contact mogelijk! Alles makkelijk en snel geregeld. Ze denken fijn met je mee. Borg was snel en vlug teruggestort. Echt een aanrader!
Snelle en goed geholpen prima bus. Kregen ook nog wat dekens en spanbanden meegekregen voor de verhuizing.
Wij hebben voor 3 weken een auto gehuurd bij Autohopper Diemen en vonden dit geweldig. Zo fijn dat je als 18 jarige hier ook een auto mag huren en niet, zoals bij de meeste bedrijven, hoeft te wachten totdat je 21 bent! De auto was schoon, ruim genoeg, super nieuw en reed heel soepel. Dit gaan we zeker nog een keer doen.
Bus gehuurd via Autohopper, krijg een nette Bus mee. Communicatie met verhuurder prettig.
nette auto, zeer vriendelijke medewerker en gemakkelijke en snelle afhandeling bij ophalen en afleveren
We hadden voor een dagje een verhuiswagen nodig en hebben deze bij autohopper Brunssum gehuurd. Alles ging vlot en we hebben goed gebruik kunnen maken van de bus!
Ik heb een automaten rijbewijs, dus was afhankelijk van een automaat. Ik had zondag een resevering gedaan, ze waren er niet. Niet zo erg was te verwachten. Maandag ochtend kreeg ik netjes een mail ; helaas u gekozen auto is niet op voorraad. na bellen kwamen uit op een iets grotere auto (wat in dit geval wel iets duurder was maar niet erg) we kregen een tayota Carolo st. hydrid. wat een TOP auto was dit! geweldig met de warme temp buiten heerlijke airco. Enige min punt de tomtom in de auto werkte niet waardoor ik een losse tomtom kreeg , wat minder prettig was. Dus had wel betaald voor tomtom maar heb gereden om eigen mobiele telefoon via apple carplay. Maar goed. ondanks dat wel top service! Wel een kleine tip, misschien dat iemand op zondag de reserveringen kan bijhouden zodat je weet wat er beschikbaar is? Of een systeem hier voor verzinnen...
Super ervaring met Autohopper Vlaardingen! Op het laatste moment moest de reservering een week verzet worden. Was geen enkel probleem. We kregen een splinternieuwe bus mee en het inleveren na sluitingstijd werkte ook perfect. Extra complimenten voor medewerker Marc die ons uitstekend heeft geholpen bij al onze vragen!
Soepele afhandeling, na wat verwarring over de openingstijden in het weekend, verder prima geregeld. Prima bus.
Kom steeds weer terug om een huur bus te huren. Goede service en krijg altijd een schonen wagen mee. Vriendelijk personeel en goede uitleg.
Een week voor de vakantie stopte mijn auto er meer Dus ook een weekend voor de vakantie moesten we opzoek na een huur bus overal was er geen bus meer beschikbaar en Autohopper zei ik ga even kijken en laat je het zo snel mogelijk weten en snel was het zeker de zelfde middag werden we ingelicht met het goeie nieuws dat er een bus beschikbaar was waardoor we allemaal weer zin kregen in de vakantie de service is klantvriendelijk goed geregeld en veral snel jullie zijn toppers ga zo door
Alleen jammer dat er weinig ruimere auto's zijn dan de Toyota yaris.
Ik wou op een bepaalde datum een bus in Barneveld huren. Die was waarschijnlijk niet beschikbaar. Ben toen uitgeweken naar een andere verhuurder. Een dag later mailde de verhuurder dat de bus toch beschikbaar was. Geen twee tellen nagedacht en de andere verhuurder geannuleerd. Fijn dat ze zo alert waren
Ik werd vriendelijk & snel geholpen toen ik op zoek was naar een auto voor 1.5e maand. De auto voldeed aan alle wensen & we hebben er veel plezier mee gehad. Het team is goed bereikbaar voor vragen (zowel voor als tijdens de huurperiode). Zeker aan te raden!
Hele goede service, kon de bus een dag eerder ophalen en last minute nog 3 hondjes en een steekkar bijhuren. Service was snel en vriendelijk
Het huren van een busje voor een weekend ging heel eenvoudig en soepel. Vriendelijk en snel geholpen, prima locatie om te auto op te halen.
Excellent car to drive
Op korte termijn een auto regelen, bij Mido doen ze er niet moeilijk over. Snelle afhandeling en duidelijke nota. Mido heeft mijn volste vertrouwen.
Wij hebben de services van autohopper en het persoonlijk telefonisch contact als zeer prettig ervaren. De verhuisbus was echt geweldig. Zonder de verhuisbus waren we nu nog niet verhuisd. In een keer kon alles over.. Ons twee persoonsbed, wasmachine en droger, onze fietsen en alle verhuisdozen: en geloof mij, dit waren er echt veel. Helaas paste het tweepersoonsbed niet bij ons nieuwe eengezinswoning via het trapgat naar boven. Dit was echt jammer. door dat wij de verhuisbus nog hadden, kon deze meteen terug de bus in en naar de roteb. De bus was netjes en schoon. Ervaring was top!! Ik beveel dit bedrijf en de bus aan iedereen aan. De borg stond ook vrij snel weer op onze rekening.. Toppers!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn