Prima bus. Duidelijk uitgelegd.
Heel goed geholpen bij van steyn. Ik was eigenlijk iets te laat.met ophalen. Het filiaal was al dicht, toch werd ik nog netjes en rustig geholpen en voorzien van een perfecte verhuisbus en informatie. Super service super auto. Super autoHopper!
Een dag voor we op vakantie gingen ging onze auto stuk. 5 minuten voor sluitingstijd autohopper Cuijk gebeld. Gelijk een goed gevoel. Vriendelijk en meedenkend. Dezelfde avond konden we de auto nog ophalen! Onze vakantie gered. Geweldige auto, super snelle hulp, twee hele klantvriendelijke mensen die ons hielpen. Onze borg hadden we ook nog eens op de dag van retour terug. De service was top zonder overdreven trucjes uit te halen. Het vertrouwen na het eerste belletje bleek volkomen terecht. Ik raad iedereen autohopper Cuijk aan.
Prima bus, goede service en niet te duur! Gewoon goed dus! Aan te bevelen.
Goeie prijs-kwaliteit
Joost is een goede vent. Heeft eerder onderhoud gedaan aan een auto. De huur van de bestelbus was vlot en de auto reed comfortabel.
Prima geholpen en geadviseerd wat ik nodig zou hebben qua busje huren. Ik was blij met de goede service. Als ik ooit nog een busje nodig heb of auto dan ga ik naar de autohopper in werkendam
De bakwagen was van alle gemakken voorzien. Reed perfect. Ook de service, uitleg etc bij het halen en brengen was top. Uitleg van de eind factuur was helder. Echt een aanrader.
Via de site eenvoudig een auto gereserveerd. Ophalen verliep soepel, duidelijke uitleg van de auto. Auto was schoon en reed prima.
De huur van de VW Transporter was eenvoudig online geregeld. Alle benodigde informatie is transparant online te vinden en regelen. Het ophalen en terugbrengen was vervolgens net zo eenvoudig en snel geregeld, ik ga hier zeker vaker huren!
Mooie bus, goede service erg vriendelijk personeel
Autohopper Blijdorp heeft vriendelijke medewerkers die meedenken. De auto reed fijn en voldeed aan alle verwachtingen.
Alles perfect geregeld, zelfs dat ze mijn misrekening hebben opgelost. Borg ook op hetzelfde moment teruggestort. Uitstekend prijs/kwaliteit verhouding en klanten service.
De service bij de vestiging van Autohopper in Breda was prima. DE auto stond klaar toen we die op kwamen halen. Er werd duidelijk uitleg gegeven over het rijden met en opladen van het voertuig. De auto was netjes en schoon. Geen problemen met de auto gehad onderweg. Na inlevering een snelle afhandeling van de factuur. Super ervaring
We waren zeer verrast door de uitmuntende service die we kregen van de verhuurder. Er werd mee gedacht en zijn echt super vriendelijk behandeld. Zeker een aanrader om bij Autohopper Meppel een auto te huren.
De locatie is gemakkelijk te bereiken en te vinden. De auto verkeerde in perfecte staat en heeft zijn doel uitstekend vervuld. Helaas hadden wij lichte schade aan een buitenspiegel. De verhuurder deed zijn best om die schade voor ons zo goedkoop mogelijk te herstellen. Ik vind dat zeer correct en ben dan ook absoluut tevreden.
Ontzettend vriendelijk en duidelijk.
Een personenbus gehuurd. Omdat ik in de nacht moest rijden is er mee gedacht zodat ik geen 2 dagen huur moest betalen. Prima bus, schoon, duidelijke afspraken en vriendelijk personeel. Duidelijke mail wat je moet meenemen als je de auto komt ophalen.
Gewoon alles top geregeld, van bus bestellen, naar het communiceren over het ophalen gewoon alles heel helder en duidelijk. Geen rare extra kosten maar je weet gewoon waar je aan toe bent. Erg fijne bestelbus gehuurd, de G20. Lekker veel ruimte om te verhuizen en erg fijn de bus schoon is. Echte aanrader!
Goede service, klantvriendelijk, en meedenkend in mogelijkheden. Zeer goed bevallen !
Een perfect bedrijf erg vriendelijk mensen nemen de tijd voor je lopen alles netjes na voor je de bus mee krijgt daar voor kan je nog bakkie koffie paken erg belangrijk, En als je de bus terug brengt lopen ze samen een rondje om de bus of er geen schade is vond erg fijn een top bedrijf
Alles was netjes en snel, conform afspraak geregeld.
Het was echt top alles was makkelijk en duidelijk ik raad het aan.
goede ervering , vriendelijk personeel
Goede service vriendelijke mensen dus kort om een goede garage het aanbevelen waard
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn