Goede en nette bus gehuurd die groot genoeg was. Perfect voor de verhuizing. Ophalen en weer terugbrengen ging soepel. Sleutel in de bak en een paar dagen later de borg weer terug. Voortaan mijn adres voor een flinke bus.

• Vestiging: Hillegom
  • Communicatie

Vriendelijk personeel, denkt met je mee. Bood spanbanden aan toen hij hoorde dat ik een piano ging vervoeren. Zeer vlotte afhandeling van het papierwerk en de borg. Ik kon alleen de ingang van het kantoor lastig vinden. De bakwagen reed perfect en de laadklep werkte uitstekend bij een 200 kg zware piano plus persoon.

• Vestiging: Hillegom

Super goed

Goed geholpen en alles duidelijk. Bijna nieuwe bus die erg goed reed.

• Vestiging: Alphen ad Rijn
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie

Voor mij een prima vast adres

Ik heb een prima ervaring met Autohopper de Voogd in Vlissingen. Voor mij een no-nonsense verhuurder met persoonlijke en prima service die ik van harte kan aanbevelen.

• Vestiging: Vlissingen
  • Communicatie

Huren zonder "gedoe" ! Heerlijk nuchtere benadering.

Het komt nogal eens voor bij verhuurbedrijven dat er behalve het huurbedrag nog weer allerlei bedragen bijkomen. Niet dat het altijd onterecht is, maar het is vaak wel een teleurstelling. Bij Berenpas hadden wij dit totaal niet! Gewoon een mooi (concurerend) huurbedrag en dat is het dan. Heerlijk nuchter. Je borg krijg je onmiddellijk terug gestort. Kortom, gaan we vaker doen wanneer de gelegenheid daar is. Daarbij rijd je mooie bijna nieuwe auto's. Ook wel eens leuk. Aanrader dus.

• Vestiging: Eibergen

Snelle fijne hulp

Mijn autplo was kapot gegaan in Duitsland, op de terugweg van vakantie. Op aanraden van vrienden heb ik contact gezocht met Autohopper locatie Blijdorp, waar ik de volgende dag al een auto kon ophalen. Aangezien ik niet wist hoe lang het zou duren voordat ik mijn eigen auto weer terug zou hebben, waren ze vol begrip en flexibel met de huurtermijn. De mensen op locatie Blijdorp zijn toppers, snel, vakkundig en heel menselijk. Ik hoop niet dat ik ze in de toekomst nog nodig zal hebben, maar dan weet ik ze te vinden! Ik raad ze bij iedereen aan die snel en goedkoop een auto wil huren!

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Vriendelijk en duidelijk

Vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg over kosten, kilometers en aftanken bij terug brengen. Borg was dezelfde dag nog teruggestort. Wel viel mij op dat hij vol leek bij meenemen, maar blijkbaar niet vol was. Heb ruim €25,- getankt voor een ritje naar Amersfoort en terug naar Hilversum.

• Vestiging: Hilversum
  • Communicatie

Prima betaalbare keus als je een huur auto zoekt

Bedrijf denkt goed met je mee met de klant en de auto voldoet aan de eisen. Enige jammere is dat ik zelf moest vragen om de inzittende verzekering (zit er niet standaard bij) en de ruitenwissersproeier niet werkte. Anders had het 5 sterren geworden.

• Vestiging: Zwolle

prima service

prima service

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Pria auto goede service en klant vriendelijk,zeer tevreden over aan te bevelen aan anderen Jolanda

• Vestiging: Ede Centrum
  • Communicatie

Plezierige service en goede auto

In alle opzichten ben ik zeer tevreden. Toegankelijk website, voldoende keuze, bereikbare locatie en klantvriendelijk.

• Vestiging: Amersfoort
  • Communicatie

Makkelijker en klantvriendelijker kan het niet.

1 dag van te voren gereserveerd en op het laatste moment de reservering ook nog aangepast. Personeel erg klantvriendelijk en oplossingsgericht. Prima - bijna nieuwe ! - bakwagen het hele weekend tot onze beschikking. Borg werd bij inlevering direct weer teruggestort. Echte aanrader dit bedrijf.

• Vestiging: Zaltbommel
  • Communicatie

Zeer fijn rijdende ruime bus

Fijne bus, veel opties rijd prima en zeer ruime ladingsbak. Heeft zelfs rode gordels haha

• Vestiging: Nijmegen

Op en top!

We hadden eigenlijk ergens anders een bus gehuurd, maar deze bleek niet goed in de agenda. We hadden perse die dag een bus nodig, dus op zoek in de buurt. Ze hebben alles op alles gezet om dezelfde dag nog te leveren, wat een topservice!

• Vestiging: Rijssen
  • Communicatie

Prachtige bus en het reed uitstekend.

De medewerkers waren vriendelijke en geduldig. Mocht ik ooit weer verhuizen, dan kom ik zeker terug.

• Vestiging: Zierikzee

Snelle service

Via de site een dag van te voren een aanvraag gedaan en met early pick up. Service is fijn en snel.

• Vestiging: Barneveld
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Ik.werd gebeld dat de gereserveerde auto in principe niet voorradig was, maar dat zij het probleem op gingen lossen. Het ontvangst was zeer vriendelijk, alles werd duidelijk toegelicht en ook bij het inleveren werd ik vriendelijk ontvangen.

• Vestiging: Veendam
  • Communicatie

Super gezellig en positief ,goed geregeld

Het is niet duur en wat logisch is tussen 1200 en 1400 niet komen om te huren want dan zit de zaak stampend vol .÷)

• Vestiging: Middelharnis

perfect geregeld

perfect geregeld

• Vestiging: Epe

Snel, duidelijk & vriendelijk

Super fijne ervaring met Autohopper gehad. Ik kon de volgende dag al een busje huren voor mijn last-minute verhuizing. De kosten waren heel duidelijk, busje ophalen en brengen was heel goed geregeld. Bedankt!!

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp
  • Communicatie

Prima service ! Snel geregeld!

Vriendelijke benadering,snel en vakkundig geregeld!

• Vestiging: Assen
  • Communicatie

Een auto huren zonder poespas.

Onze auto ging helaas kapot net voor onze vakantie naar Oostenrijk. Ik ben al jaren klant bij de Bosch garage groot Jebbink te Zutphen. Gelukkig kon ik nog een auto huren bij hun. Ze hebben namelijk ook autohopper onder hun dak. Het was snel geregeld door de zeer vriendelijk eigenaar en zonder creditcard! Bij bijna alle verhuur bedrijven is dat namelijk een vereiste. Een fijne nette en vooral zeer zuinige auto meegekregen die geheel voldeed aan onze wensen. Top geregeld!

• Vestiging: Zutphen
  • Communicatie

Goede auto maar trage afwikkeling

We hadden een bus van 3m³ nodig. Omdat ze deze niet hadden een grotere voor dezelfde prijs gekregen. Prima bus en goede inventarisatie van bestaande kleine beschadigingen. Ik snap dat hiervoor een eigen risico van € 1000 op zijn plaats is maar dat dit ook de borgsom is vind ik toch wel wat aan de hoge kant. Zeker als je daar, na tweemaal bellen, precies een week op moet wachten.

• Vestiging: Gulpen-Wittem

Goed geregeld en betaalbaar

De bakwagen maandag middag opgehaald en dinsdag avond terug gebracht. Waren al gesloten maar geen probleem ben woensdag af gaan rekenen. Auto was nieuw en schoon service prima en we wordt ook meegedacht erg prettige service

• Vestiging: Druten
  • Communicatie

Goede ervaring al 2 jaar.

• Vestiging: Heerenveen
  • Ervaring met: Anders