Snel en goed geregeld

Ik ben Zeer tevreden over de auto en klantvriendelijkheid

• Vestiging: Emmeloord

Miscommunicatie

Geef aan dat er een caravan van 1.300 kg plus getrokken moet worden maar er wordt een auto gereserveerd die dat niet mag trekken. Dan wordt er een oplossing gevonden die duurder uitpakt. Heb zelf een bedrijf en wij zouden in dit geval de oplossing pakken tegen de zelfde prijs. Het ging om een auto die die voor die dag al geboekt was voor een andere klant die middag, terwijl ik heb hem alleen maar een paar uur in de ochtend nodig had. Was de verhuurder akkoord gegaan dan had hij voor twee dagdelen het tarief voor twee dagen ontvangen van de de twee huurders minus een paar tientjes. Wie het onderste uit de kan wil ? Het autohopper adres in Loenen krijgt van mij een 10+, helaas hadden zij geen auto beschikbaar. Wim Nijman Docent Verkeer, Techniek, Transport en Logistiek Dus ook

• Vestiging: Apeldoorn West
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie

Zeer goede en snelle service

Vriendelijke bediening en heel soepel geregeld

• Vestiging: Middelharnis
  • Communicatie

Goede service, goede ervaring gehad

Simpel en snel afspraak kunnen maken en veel plezier gehad met verhuizen van de gehuurde bus!

• Vestiging: Amersfoort
  • Communicatie

Nette auto, goede service.

Ik heb een automaat auto gehuurd in Groningen. Een nette auto, goede service en afhandeling.

Smooth

It was very easy to rent and I had no administrative problems or hidden costs afterwards.

• Communicatie

Zeker een aanrader goeie communicatie als ze zeggen ik bel u zo terug doen ze dat ook. Je wordt netjes geholpen

• Vestiging: Almere

Een zeer prettige ervaring

Ik huurde voor het eerst een auto. Alles werd duidelijk verteld en uitgelegd. Ging met een gerust hart op pad. Mocht nog een auto willen huren , kon ik hier zeker terug

• Vestiging: Doetinchem
  • Communicatie

Probleemloze ervaring, schone bakwagen, handig verhuismateriaal

Het reserveringsproces is super eenvoudig. Je kunt zelfs kosteloos annuleren mits tijdig gedaan. Eigen risico verminderen door iets mee te betalen is ook mogelijk. De deposit pin je van rekening dus heb het wel beschikbaar. Optie Avond ervoor ophalen is er makkelijk. In ons geval konden we vast wagen vullen. Je hebt 100 km vrij wat voor ons meer dan genoeg was met de verhuizing in dezelfde plaats. 's Avonds inleveren kan. Je zet de bakwagen voor de zaak en laar de sleutels achter in de brievenbus. Volgende dag nog even bezoeken om borg te verrekenen. Een plezierige ervaring, een schone wagen, lift achterop werkt perfect. Volgende keer weer.

• Vestiging: Franeker

Vlotte service

Prima bestelauto voor scherpe prijs, fijn en snel geholpen en de borg in no time terug! Autohopper Rijssen, daar moet je zijn.

• Vestiging: Rijssen

Heel goed

Ik ben heel goed geholpen en het zijn aardige mensen.

• Vestiging: Drachten
  • Communicatie

perfecte uitvoering van de huur van een personenauto

De gehuurde personenauto stond klaar bij aankomst en de aflevering gebeurde op een zeer vriendelijke en professionele wijze.

• Vestiging: Middelharnis
  • Communicatie

Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Goede nieuwe auto.

• Vestiging: Drachten

snel en makelijk geregeld

Goede en nette auto zeer ergonomisch , en zuinig in gebruik .

• Vestiging: Zierikzee

Positief met een minpuntje

Ik heb een positieve ervaring met het huren van de auto en hoe ik geholpen ben op de vestiging. Minpuntje was het online contact waarbij dingen werden toegezegd die niet werden nagekomen.

• Vestiging: Heerenveen

Geen gedoe

Wij hebben een verhuiswagen gehuurd en zijn erg tevreden. Het verhuurproces liep soepel, goede wagen en netjes direct afgerond. We konden de auto op een andere locatie terugbrengen omdat we deze graag buiten openingstijden wilde inleveren. Dit was geen enkel probleem. Mochten we nog een keer een busje nodig hebben kiezen we weer voor Autohopper.

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Ik heb al vaker een autohopper bus geleend. Ik ben tevreden over de service en behandeling van de verhuurder. Volgende keer weer autohopper.

• Vestiging: Huizen
  • Communicatie

Goede levering slechter service achteraf

Verhuisbus gehuurd voor verhuizing. Alles goed geregeld en netjes ingeleverd. Duurt alleen jammer genoeg heeel lang om je borg terug te krijgen. Na 6 keer aan de telefoon te hebben gehangen bij de vestiging is het na een maand tijd nog niet geregeld! Daarnaast 2x een formulier sturen naar de klantenservice reageren ze er ook niet op… Ik zit nog steeds te wachten op €1000 euro borg! Na verhuizing moet ik dat ook nog eens missen.

• Vestiging: Ridderkerk

Prima auto

Zeer nette auto en super snel geregeld het terug storten van de borg duurt wel lang aandachtspunt verder alles prima

Snel geregeld!

We hadden voor verhuizing naar Gent vanuit Zundert een goede bakwagen nodig en op korte termijn. Het bleek ook niet duur en het eigen risico was simpel terug te brengen naar een lager bedrag. Auto stond via de online gemaakte afspraak, meteen klaar. Hop op weg!

• Vestiging: Etten-Leur

Geweldige service

Ik had last minute een huurauto nodig, belde 's morgens om 8.00u en kon al om 11.00u de auto ophalen. Vriendelijk geholpen en duidelijke instructies. Ook geen probleem dat ik de auto de andere dag niet exact om 8.00u terug kon brengen (het was ook mogelijk de auto dezelfde avond al terug te zetten, maar dat was voor mij lastiger) Enige verbeterpunt: iets latere/ruimere terugbrengtijd. Bijv tussen 8.00u en 9.00u. Voor mij was het erg puzzelen om de auto om 8.00u te brengen ivm mijn zoontje die om 8.30u op school moest zijn.

• Vestiging: Alblasserdam

Efficient

No nonsense en alles goed, duidelijk en efficient geregeld met behoud van flexibiliteit. Prima!

• Vestiging: Vlissingen
  • Communicatie

geweldig mooie en voordelige bakwagen gehuurd voor lange afstand

de eerste on-line begeleiding door de verhuurder bij de keuze van de auto, maar later aan de balie ook in alle rust waar de auto voor verhuur werd overgedragen verdient alle lof! De bakwagen was met 800 km op de teller eigenlijk nog helemaal nieuw en dat maakte de rit voor de verhuizing naar het zuiden van 2610km nog prettiger dan gedacht! de huur was zo prettig, dat een tweede rit naar dezelfde locatie serieus wordt overwogen, want prijs/kwaliteit is in het voordeel van prijs uit balans!! Heel veel auto en begeleiding voor een zeer scherpe prijs!

• Vestiging: Oss
  • Communicatie

Goed geholpen ruime bus voor schappelijke prijs.

Voor mij was het 700 meter dus dicht bij huis en makkelijk als je iets moet verhuizen wat niet in luxe auto past en droog moet blijven is busje huren die goed en veilig rijd beter dan een aanhanger huren.

• Vestiging: Zierikzee
  • Communicatie

vriendelijke mensen en super bus

Eerste keer hier bus gehuurd, alles was dik voor elkaar. Vriendelijke mensen en bus was helemaal oké. Inleveren ging ook netjes en vlot. Volgende kom ik hier graag terug.

• Vestiging: Steenwijk

Boogschutterstraat 1-43