Fijn geholpen!
Keurige auto, dito bediening!
Van alles ervaren van auto-bedrijven en auto-verhuurbedrijven door heel Nederland. Allemaal geldwolven die geld bij terugkomst ongemerkt erbij boeken. Ook meestal met een lang gezicht staan alsof je de auto gratis mee krijgt of om onderhoud etc.. Echt waar, oprechte bedrijf van Autotoppers in Woerden waar ik altijd voor de auto’s ga of busjes, aanhangwagens… Ik bedoel Autohopper, Toppers zijn het wel hahaha! ✨
De auto was top. De service relaxed maar duidelijk.
Ik had vervangend vervoer nodig, wat binnen mum van tijd geregeld was, waarbij ook het persoonlijk contact niet ontbrak om de beste deal te krijgen. Ik kom graag weer!
Vooraf auto besteld, op de afgesproken tijd & datum, kreeg ik de auto mee. Een no-nonsense bedrijf. Prima service.
Da unser Fahrzeug auf der Anreise aus Deutschland leider liegen geblieben ist, waren wir sehr froh das alles so schnell geklappt hat. Wir hatten ein schönes neues und saubere Fahrzeug zu einem wirklich guten Preis. Danke und liebe Grüße an das Team
De aanhanger stond keurig klaar met stekker en verloop stuk. Hij was goed gesmeerd en onderhouden.
Reservering, ophalen en wegbrengen prima service! Ook zeeeer nette auto
Jumpie was mijn redder in nood tijdens mijn verhuizing en een goede vervanger van mijn auto die olieproblemen had. Laura en Bas van bedrijf Pels hebben me enorm geholpen. Super bedankt!
Goede service voor een goede prijs! Duidelijke uitleg en bij terugkomst was alles ook zo weer afgerond.
Autohopper om de hoek. Goede en snelle service van Garage De Bilt.
Appreciated the easy availability, value for money and general customer friendliness
Door een calamiteit snel moeten schakelen en erg flexibel moeten zijn. Dit heeft autohopper Arnhem super gedaan. Dank aan Justin.
Goed auto van 1 maand gehuurd dat was goed
Alles was snel geregeld, bus kon gelijk mee en duidelijke instructie
Vriendelijke bediening, kreeg binnen een uur naar inlevering auto al wat de kosten waren van het huren van de auto. Duidelijk overzicht van de kosten.
Ik had voor 2 dagen een auto gehuurdt en werd goed geholpen en goed afgehandeld.
Zoals het hoort te zijn. Goed bedrijf als je auto wil huren hier moet je zijn zeker weten.
Vriendelijk geholpen, alles goed uitgelegd. Een heel mooi vrachtwagentje.
Kwam binnen en meteen werd alles uitgelegd. Nog een check voor vertrek en bij terugbrengen. Vriendelijk geholpen
Vriendelijk personeel. Auto uit de kunst. Service oké.
Super fijne en lieve mensen. Ik moest een aantal keer mijn reservering voor de bakwagen veranderen omdat er wat plannen veranderde. Elke keer werd ik super fijn en vriendelijk geholpen en niks was een probleem. Binnen kort ga ik verhuizen en dan haal ik zeker me bakwagen weer daar!
Omdat ik een tijdje op een nieuwe auto moest wachten, had ik drie weken een Toyota Corolla (automaat) gehuurd. Een telefoontje en ik kon hem komen ophalen. Het bleek een stationwagen te zijn, maar omdat ik op de website had aangegeven een sedan te willen huren, kreeg ik die (duurdere) stationwagen voor de prijs van een sedan. De medewerkers en service van De Bie Autohopper waren flexibel en de tarieven competitief.
Mijn ervaring is super. Nakomen van de gemaakte afspraken, nette verhuurvloot en denken niet in problemen maar lossen problemen op. Wij huren regelmatig bakwagens en soms een kleinere personenwagen zoals deze Mazda 2. Autohopper is onze voorkeursleverancier en ook deze keer weer naar alle tevredenheid gehuurd.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn