Alles prima en makkelijk geregeld bij Berenpas in Eibergen.
Prima service! Kon de bus zonder meerkosten een dag eerder ophalen. Kreeg een fijne, zo goed als nieuwe, bus mee. Communicatie verliep soepel, snel en duidelijk. Kom hier zeker volgende keer weer.
Beetje chaotisch op de dag van ophalen en bij het terug brengen was er iets mis gegaan met de kilometers die we gereden hadden (thuis pas opgemerkt) Met bellen hiervoor kwamen we niet echt ver. maar toen we zelf langskwamen was het direct opgelost in een paar minuten! Dus dat werd wel erg gewaardeerd dankjewel. Mvg marije hutsinson
I made a small scratch on the floor inside cargo compartment and they took my 350 euro deposit for that.
We moesten snel een verhuisbus hebben , was zeer snel allemaal geregeld !.
het huren van een bus ging soepel. Ik werd gebeld toen er iets veranderde. Kreeg 1 dag na gebruik ook al de afrekening. Dus prima!
vriendelijk en snellebediening
Heb een auto gehuurd,omdat ik mijn auto niet vertrouwde om dat stuk te gaan rijden.Ik kon mijn auto daar laten staan en na de goede uitleg kon ik mijn rit gaan gaan maken.Had met mijn dochter een weekendje geboekt naar Scheveningen. Het was een leuke compacte auto en hij heeft ons gebracht waar we moesten zijn. Super.
Werd heel fijn geholpen aan de balie toen ik toch nog wat vraagjes had en er bij de online reservering niet aan uit kwam. Geen enkel probleem om nog wat details te wijzigen tot aan de daadwerkelijke reservering. Weer een zorg minder tijdens de verhuizing zo. Top geregeld allemaal.
Wanneer je zoon binnen 2 weken een huis vindt en er verhuist moet worden dan is de kans groot dat er in de gehele organisatie wat over het hoofd wordt gezien. Deze kwam uit de catergorie: 'Hoe komen zijn spullen daar'... Binnen een paar klikken vonden we een oplossing; Autohopper. Snel en makkelijk geregeld. Bij Autohopper zien ze niets over het hoofd; de in alle haast achtergebleven tas konden we na een belletje keurig weer komen ophalen :)
Snel via internet een auto kunnen reserveren. De avond van tevoren nog kunnen chatten met vriendelijke medewerker over de ophaaltijd. Makkelijk in te leveren en betalen. Bedankt :)
Uitermate grote bus. Ideaal om te verhuizen. Snel geregeld en zeer schappelijke prijs.
Vriendelijke ontvangen en netjes geholpen. Alles gewoon goed voor elkaar.
Na het auto-ongeluk stond meteen voor mij een andere auto klaar , zij dachten met mij mee welke auto goed voor mij zou zijn. Niet een moment moeten wachten , zij zijn ook goed bereikbaar. Grt. ML Gijswijt
Het huren van de bus was eenvoudig te regelen. Klantvriendelijkheid is hoog en ze denken mee met de klant. Enige wat jammer is dat de huurtijden niet aan te passen zijn. Maar daar valt om heen te plannen!
Duidelijk voorwaarden, flexibiliteit in het ophalen en wegbrengen, keurige bestelbus. Alle ingrediënten voor een probleemloos verhuur zijn aanwezig.
Eerste afspraak om een bus te huren helder en duidelijk. (Bestelbus met dubbele cabine. 6 zitplaatsen.) De dag van afhalen snel, prettig en duidelijk. De bus zelf: schoon (zowel binnen als buiten) en duidelijke toelichting op het gebruik. Financiële afhandeling correct zoals afgesproken.
Gewoon goed geregeld
Mijn collega en ik gingen samen met onze 5 cliënten op vakantie. Om die reden hebben wij een busje gehuurd bij Autohopper. Zelf had ik nog nooit in een busje gereden.. spannend! Na drie minuten was ik gewend. Wat rijdt het heerlijk in een busje. Je zit heerlijk hoog en hebt voldoende overzicht. Zoals onze cliënten het zeiden: wauw wat een goed afgestelde remmen. Al met al was het een top ervaring. Ik zou het zeker aanraden.
Ben heel tevreden, super aardig geweest en goed geholpen.
Goede service, auto was mooi en schoon. Zeer comfortabele auto.
Zoals ik al hierboven melde is de huur van de verhuis bestelbus uitstekend verlopen. Huur snel geregeld, sleutels vanwege zeer vroeg tijdstip afreizen lagen dag daarvoor late middag al klaar. Bestelbus prima in orde en afhandeling snel en goed geregeld. Volgende keer huur ik zeker weer hier een grote bestelbus. Bedankt voor de service en vlotte afhandeling.
Telefonisch de auto gereserveerd, werd snel en vriendelijk geholpen. Alles werd goed uitgelegd en bevestigd ook na een vraag per mail werd er snel gereageerd. De wagen teruggebracht op zondag op een door de verhuurder aangegeven locatie. Maandagochtend vroeg al de eindafrekening binnen. Mooie nieuwe wagen meegekregen, waar alles goed van functioneerde. Kortom wanneer ik een auto nodig heb weet ik Autohopper te vinden.
Wij hadden last-minute een personenauto nodig en ondanks de drukte en beschikbaarheid is er alles aangedaan om een geschikte auto te vinden voor ons. Het kostte wel even wat wachttijd, maar daar had ik alle begrip voor. Het is uiteindelijk ook gelukt en dat was een hele geruststelling voor ons.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn