Het was prettig en efficient de auto bij Autohopper in Wag. te huren.

De auto stond klaar op de overeengekomen tijd. Alles werd vlot afgehandeld. Dit is mijn tweede keer dat ik een auto voor langere tijd bij hen huurde.

• Vestiging: Wageningen
  • Service N.v.t.
  • Communicatie

Als nodig, dan is Autohopper de allerbeste keus

Omdat ik dringend voor zaken naar Nürnberg moest -- en mijn auto die in de garage stond voor reparatie en ondanks belofte niet klaar was -- moest ik huren. Op dat moment, met een dag te gaan, was het Autohopper die de juiste auto had en daarbij alles ongelooflijk snel regelde, zodat die auto op het juiste moment klaarstond. Voor het afhalen vroeg op een zondagmorgen, zoals de afspraak was, belde na tien minuten Autohopper waar ik bleef, dat was wel heel voorkomend !!! Natuurlijk was alles daarna supersnel geregeld, de borg betaald, conform afspraken (ook niet met allerhande merkwaardige toeslagen), en was ik voor mijn 600 km op weg naar Nürnberg. Super goed! Na ruim vier dagen de auto teruggebracht. Met een kleine controle en wat vriendelijke woorden (de koffie was niet eens nodig) was de rekening opgemaakt en was ik in no time weer thuis. De volgende keer, geen twijfel nodig, zoiets moet je gewoon snel regelen bij Autohopper!!

• Vestiging: Venlo
  • Service N.v.t.
  • Communicatie

dit bedrijf kan men aan bevelen aan iedereen

was heel goed verzorgt en zijn heel goed tevreden hoe het is afgehandeld,

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Communicatie

Volgens afspraak, prima geregeld.

Auto stond netjes op tijd klaar en kregen de borg ook netjes op tijd terug.

• Vestiging: Rijssen

Geweldig!

Super gemakkelijk en snel geregeld en goede duidelijke service!

• Vestiging: Baarn

Geweldig geregeld

Wij hebben een grote bus gehuurd omdat we zware spullen moesten verhuizen. De bus stond netjes voor ons klaar op de afgesproken tijd. De huurprijs is minimaal voor een dag huur, en je krijgt een ruime en comfortabele bus mee. Radio staat netjes ingesteld op de meest geluisterde zenders en kan via een kabel verbonden worden met de eigen telefoon. Ook voor langere ritten zeer comfortabel rijden.

• Vestiging: Winschoten

Heel goed

Een vriendelijke ontvangst. Nog dekens en spanbanden meegekregen. Het busje rijdt als nieuw. Dankjewel en tot een volgende keer. A.Huwae

• Vestiging: Nijmegen

snel en correct geregeld

ik werd snel en goed geholpen

• Vestiging: Losser
  • Ervaring met: N.v.t.
  • Communicatie

Hele fijne service! Alles goed voorbereid zodat je bij ophalen niet alles hoeft door te spreken. Goede auto.

• Vestiging: Apeldoorn West
  • Communicatie

Zeer prettige ervaring met huur van personenauto.

• Vestiging: Heerenveen

Vriendelijk en duidelijk geholpen

Duidelijke uitleg

• Vestiging: Amersfoort
  • Communicatie

Top organisatie met flexibele voorwaarden

We hebben vanwege wijzigingen in onze eigen planning verschillende keren andere data door moeten geven. Dat was geen enkel probleem. Ook de keuzemogelijkheden qua voorwaarden en qua auto's zijn prima.

• Vestiging: Cuijk

Zeer klantvriendelijk!

Heb er totaal niets aan op te merken, erg klantvriendelijk, borg ook meteen terug gestort gekregen. Echt top, kan iedereen deze auto verhuurder aanraden!

• Vestiging: Venray

Gewoon goed

Persoonlijk contact en gewoon goede service en een goede verhuisbus gekregen voor een redelijk bedrag. Duidelijke voorwaarden ook.

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Niets op of aan te merken.

Daar ik door een Nederlandse grote berger behoorlijk in de steek ben gelaten, ben ik een auto gaan huren bij Autohopper in Zierikzee. Alle lof voor het vriendelijke en behulpzame personeel!!!! Daar er een verlenging nodig was, heb ik de huur zonder problemen kunnen verlengen. Chapeau.

• Vestiging: Zierikzee
  • Communicatie

Erg vriendelijke en behulpzame dames, top bedrijf!

Door langdurig reparatie van mijn eigen auto, genoodzaakt om een auto te huren. Dit online gedaan en de volgende dag opgehaald, vriendelijke dames en bij het verlengen, gewoon een belletje en snel en vriendelijk geholpen, geen probleem. Bij inname netjes bij de garage afgezet waar mijn eigen auto stond. Top service!

• Vestiging: Cuijk
  • Communicatie

Super! Volgende keer zeker weer hier huren.

Fijne ondernemer die betrokken is bij zijn bedrijf. Nieuwe schone auto’s en super service. Zeker een aanrader.. prijs/kwaliteit een 10!

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Super geholpen en goede service

Snel geholpen en vriendelijk personeel ook bij problemen. Inleveren wat top geregeld ook na sluitingstijd.

• Vestiging: Spijkenisse
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Prima bakwagen, borg duurt langer dan beloofd

De eerste bakwagen was kapot dus kreeg een andere mee, dit was prima geregeld. Nu alleen al 2 weken verder zonder borg terug gehad te hebben. 1000 euro is voor een gemiddeld mens best een gemis wanneer je bijvoorbeeld net verhuist bent.

• Vestiging: Ridderkerk

Super, alles liep vlotjes

We komen volgende keer weer.

• Vestiging: Middelharnis
  • Ervaring met: N.v.t.
  • Communicatie

Ruime maar vooral schone bestelbus

De bus die ik graag wilde huren bleek niet beschikbaar en als alternatief kreeg ik een ruimere bus aangeboden voor dezelfde prijs. Bij aankomst in het filiaal stond de bus al klaar en na afhandeling van de gegevens konden we op pad. De bus was erg schoon zowel van binnen als buiten. In de avond de bus weer terug gezet een maandag keurig een factuur en dat de borg teruggestort gaat worden. Al met al een prima ervaring met Autohopper!

• Vestiging: Houten
  • Communicatie

Zeer snelle en correcte afhandeling!

Bakwagen makkelijk te huren, snelle en correcte afhandeling en zeer behulpzame en vriendelijke medewerkers.

• Vestiging: Waalwijk

Perfecte service

Zeer flexibel en klantgericht. Verandering van bus dag voor de verhuur was geen probleem, early pickup op zondag was ideaal! Meedenken over hoe spullen vervoeren en aflevering met eenvoudig sleutels door de brievenbus is erg handig. Geen stress over sluitingstijden!

• Vestiging: Nijmegen
  • Communicatie

Prima ervaring, service en afhandeling met sympathieke communicatie sympathieke

Na advies van Premio garage Jamrozik in Beek, die voor ons regelde dat we een Yaris Cross per direct konden huren bij hun collega Premio garage van Son in Brunssum, ging eea voortreffelijk. Goede service, uitleg over de auto, sympathieke samenspraak etc. We konden met de auto ook naar het buitenland én de eerste 700 km hoefden we geen kmgeld opslag te betalen. Premio garage van Son in Brunssum is derhalve een aanrader!! Bedankt.

• Vestiging: Brunssum

10 uit 10 voor auro èn communicatie Newo/Autohopper

De auto was in perfecte staat De verhuurder reageerde buitengewoon snel Vriendelijk en professioneel

• Vestiging: Soest

Boogschutterstraat 1-43