Nieuwe en fijne bus, en een prima service

We kregen een goed functionerende bus mee met pas 6000km op de teller. De uitleg was duidelijk maar wat gehaast. Dit was echter te begrijpen omdat het team dezelfde middag/avond een teamuitje had. Hiervan was ik overigens al optijd van op de hoogte gesteld. Inleveren in het weekend ging gemakkelijk en flexible.

• Vestiging: Den Bosch
  • Communicatie

Vriendelijk personeel alles was duidelijk uitgelegd auto reed en wertke goed

• Vestiging: Eindhoven
  • Communicatie

Makkelijk te regelen, goed meegedacht!

Makkelijk via internet geboekt, iets eerder opgepikt omdat dat bij beide partijen beter uitkwam.

• Vestiging: Barneveld

Helemaal top!

Alles goed geregeld. Vriendelijke service.

• Vestiging: Franeker
  • Communicatie

Goed geholpen en een mooie auto!

Vlot geholpen!

• Vestiging: Veendam

Echt helemaal top alles!

Heel behulpzaam daar vriendelijke ik ben echt blij met dit bedrijf mijn zien ze zeker vaker

Redelijke bus

Ik verwacht geen nieuwe bus met t verhuur. T ging tenslotte om verhuizen. Maar er mankeerde wel t één en ander aan helaas. Scheur in de voorruit olielamp bleef branden etc.. Verhuur opzich ging netjes en was een vriendelijke jonge dame en heel betaalbaar. Net iets van rond de 200 voor twee dagen.

• Communicatie

We moesten onze oude tante van 100 jaar verhuizen. Om haar spulletjes te vervoeren heb ik bij Autohopper een vrachtwagentje gehuurd. En dat is uitstekend bevallen. Geen getob met een eigen aanhangwagen, maar een gesloten wagen met lift. Wat een genot. De verhuizing is hierdoor vlekkeloos verlopen! Enne, ook een aanrader; de belegde broodjes die ter plekke worden klaargemaakt. Gewoon een keer proberen en je wil niet anders meer. Alvast ‘eet smakelijk’!

• Communicatie

Eerste ervaring maar boven verwachting

In tegenstelling tot eerdere verhuurders hier bij het afhalen van de verhuisbus goede persoonlijke uitleg. Kreeg zelfs 06 nr mee vd verhuurder om 24/7 contact op te kunnen nemen bij calamiteiten. Eerdere schades samen rustig bekeken en deze waren ook digitaal vastgelegd. Nette verhuisbus met nog weinig kilometers. Alles functioneerde prima. Bij inleveren werd er ook niet moeilijk gedaan dat deze op een zondagochtend een uurtje later werd ingeleverd. Volgende dag op de mail al een berichtje en restant huurbedrag ook snel weer teruggestort. Wel eerdere ervaring met verhuurder met gratis kilometers binnen Nederland echter dan wel duidelijk oudere bus en bij afhalen minder gevoel dat de klant koning is Conclusie: Verhuisbus nodig dan zeker bij Autohopper!

• Vestiging: Zwolle
  • Communicatie

prima service, auto was ook zeer netjes

Nog snel een auto kunnen huren voor de vakantie, ging snel en soepel. Auto ook keurig opgeleverd bij ophalen

• Vestiging: Wageningen
  • Communicatie

Alles verliep vlekkeloos. De afhandeling ging efficiënt en konden hem aan het einde van de dag netjes terugzetten op het terrein.

• Vestiging: Voorhout
  • Communicatie

**Review: Mijn eerste autohuurervaring** Als eerste keer autohuurder was ik aanvankelijk best nerveus, maar mijn ervaring met het huren van een auto bij dit bedrijf overtrof al mijn verwachtingen. Vanaf het moment dat ik de huurauto ophaalde tot het moment dat ik de sleutels weer inleverde, voelde ik me uitstekend geholpen en op mijn gemak. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar de jonge man die beide dagen aanwezig was. Hij was niet alleen vriendelijk, maar ook ongelooflijk geduldig. Bij het ophalen van de auto had ik veel vragen, omdat ik niet goed wist hoe alles werkte en wat ik precies moest doen. Zonder ook maar een moment ongeduldig te worden, nam hij de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Hij legde me duidelijk en rustig uit hoe alles werkte, van de verzekering. Ook toen ik de auto terugbracht, was dezelfde jonge man er weer om me te helpen. Hij vroeg hoe de rit was verlopen en of ik nog ergens vragen over had. Het inleveren van de sleutels verliep vlot en zonder gedoe. Al met al was mijn ervaring met het huren van een auto bij dit bedrijf zeer positief. Het persoonlijke contact en de professionele hulp van de medewerker hebben daar absoluut aan bijgedragen. Dankzij zijn geduld en behulpzaamheid heb ik me geen moment onzeker gevoeld tijdens het hele proces. Ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanraden aan iedereen, vooral als het je eerste keer is. Bedankt voor de geweldige service!

• Vestiging: Amsterdam Diemen
  • Communicatie

Grotere wagen dan besteld, maar wel goede service

We hadden een bestelbus aangevraagd en kregen een grotere wagen mee. Vrijwel nieuw. Uitleg had wat uitgebreider gekund, zoals waar tankdop zat en hoe het met de verlichting zat. Verder krurig geholpen. Ook vlot en correct restant van de borg teruggestort gekregen.

• Vestiging: Berkel en Rodenrijs

Goede verhuur, no-nonsense

Goed, snel, efficient en vriendelijk

• Vestiging: Breda

Erg goede auto’s

• Vestiging: Gulpen-Wittem

Super!

Wij hadden in de ochtend een ongeluk gehad met onze eigen auto. En moesten ivm familieomstandigheden snel een huurauto regelen. Fijn dat we meteen een auto tot onze beschikking hadden. Werden snel en netjes geholpen en konden zo toch snel op pad.

• Vestiging: Meppel
  • Communicatie

Geen gedoe, gewoon een prima ervaring!

Lekker snelle communicatie, ik kon gelijk na 1 uur terecht en de bus was prima in orde. Zeer goede prijs ook voor een hele dag huren. Ik zou dit zeker aanraden!

• Vestiging: Gorinchem

nooit weer

geen ervaring met electrisch rijden, weinig informatie over bediening (ruitewissers, lichten, enz.)

• Vestiging: Lochem
  • Deskundigheid N.v.t.

Super!

Hele fijne communicatie en gewoon goed geregeld! Het enige wat wij wat lastig vinden is de enorm hoge borg….

• Vestiging: Meppel

Perfecte service zonder problemen

• Vestiging: Venray

Wat een super service,na 1 telefoontje kon onze vakantie toch doorgaan

Wat een super service,op onze vakantiedag gingen we met onze eigen auto en caravan op pad,helaas na een kwartier stopte onze auto ermee Helaas niet direct te maken en daardoor kon onze vakantie niet doorgaan. Na 1 telefoontje naar ATA in Honselersdijk konden we direct de Toyota Pro Ace ophalen en konden we de dag erna toch nog op vakantie. De Toyota was splinternieuw en werd bij het ophalen nog even gecheckt door de monteur. Echt een super bedrijf en wat een menselijkheid om ons zo snel te kunnen helpen.

• Vestiging: Honselersdijk

Super!

Goede en snelle service bij ophalen en terugbrengen. Vriendelijk bedrijf! Wij zijn dik tevreden!

• Vestiging: Halsteren

Geen gedoe. Grote bus. Geweldige service

Renault Master gehuurd met laadklep. Super ding! Erg handig met verhuizen, je hele inboedel kan er zo’n beetje in één keer in! Duidelijke voorwaarden en geen gedoe. Ik kon de bus de avond voor de (huur)dag al ophalen. Erg handig.

• Vestiging: Stadskanaal
  • Ervaring met: Anders

Eerste klas ervaring.

De auto was in orde. De behandeling, afspraken en uitvoering waren heel goed. Een volgende keer wordt het zonder aarzelen weer Autohopper.

• Vestiging: Hulst

Heel fijn gegaan

Heel fijn geholpen vriendelijk en we hebben de auto voor zaterdag gehuurd werd ik gisteren gebeld , als je wilt kan je vanmiddag de bus al komen halen hoor . We zijn er echt heel tevreden over , als het nodig is huren we weer bij jullie

• Vestiging: Alblasserdam

Boogschutterstraat 1-43