Onterechte schadeclaim en onduidelijke inspectieprocedure

Ik heb onlangs een bestelwagen gehuurd bij Autohopper Amstelland (huurcontract nr. 1007652, Renault Master G11, kenteken VTZ10Z). Op het overdrachtsformulier stond al vermeld dat er “rechterzijde incl r.” beschadigd was. Bij het inleveren kreeg ik echter te horen dat er nieuwe krassen op dezelfde plek zouden zijn, terwijl mij een foto werd getoond waarop te zien was dat de eerdere schade al was hersteld en niet meer zichtbaar was. Dat is erg verwarrend: als de schade al gerepareerd was, waarom stond deze dan nog op mijn huurformulier? Het lijkt erop dat zulke vermeldingen blijven staan om later klanten aansprakelijk te stellen en kosten te verhalen — in mijn geval €250 voor het vervangen van de bumper. Ik heb uitgelegd dat ik geen schade heb veroorzaakt en dat het voertuig altijd binnen mijn zicht was; als iemand het had geraakt, had ik dat zeker gemerkt. Toch werd er €250 ingehouden zonder bewijs of reparatiefactuur. Mijn advies aan toekomstige klanten: maak bij het ophalen en terugbrengen van het voertuig gedetailleerde foto’s van alle kanten, om dit soort situaties te voorkomen

• Vestiging: Amstelveen
  • Ervaring met: Bestelbus

Een persoonlijke en geïnteresseerde service, Fijn zo dichtbij

De bestelbus stond in goede staat, schadevrij, direct klaar. Vriendelijke service en een prettige ervaring.

• Vestiging: Nieuw-Vennep

Vertrouwen

Bedankt voor de juiste oplossing,en de goede service en vertrouwen.

• Vestiging: Epe
  • Ervaring met: Bestelbus

Snel en efficiënt geregeld, goede prijs!

Even wat spullen verhuizen, maar het blijkt dat er stiekemweg toch meer te versjouwen is dan het lijkt. Op de valreep snel een busje gehuurd en alles in één rit kunnen wegbrengen. Dat was de prijs van de huur zeker waard.

• Vestiging: Zierikzee

Goed verhuurbedrijf

Fijne Toyota bus 9 persoons meegekregen. Ik had een 6 persoons bedrijfsauto maar kreeg deze mee voor dezelfde prijs.

• Vestiging: Apeldoorn Noord
  • Ervaring met: Personenauto

In alle opzichten prima geregeld!

Snelle reactie, goede communicatie en grote flexibiliteit bij ophalen en terugbrengen. Top!

• Vestiging: Barendrecht

Vriendelijk en duidelijk

Na een snelle reservering via de website op de locatie in Bunnik vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Duidelijke uitleg gekregen.

• Vestiging: Bunnik

Wederom fantastische service

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Ervaring met: Bestelbus

Super snel en netjes allemaal geregeld.

• Vestiging: Middelharnis

Klantvriendelijk en goede service

Goede uitleg bij ophalen van de bus en retour brengen kan ook buiten kantoortijden. Ook een fijne en nieuwe bus, dus geen oude meuk.

• Vestiging: Odoorn

Super ervaring met Autohopper Arnhem

Vriendelijk personeel, Behulpzaam en goede prijs.

• Vestiging: Arnhem
  • Ervaring met: Anders

Zeer goed beheerd van begin tot eind

Zeer goed beheerd van begin tot eind

• Vestiging: Den Bosch
  • Ervaring met: Bestelbus

Prima verhuisbussen en erg goede service

Snelle en adequate antwoorden als je vragen hebt, de bussen zijn netjes en volgens afspraak uitgerust met de juiste aanvullende spullen. Het personeel is flexibel en behulpzaam. Helemaal top dus!

• Vestiging: Utrecht

Klantgericht

Vrij nieuw wagenpark. Klantvriendelijke benadering van de klant.

• Vestiging: Arnhem
  • Ervaring met: Bestelbus

Fijne nette auto, prima service

Goeie service, fijne auto, jammer dat de openingstijden die autohopper communiceerde niet overeen kwamen met de openingstijden van het filiaal.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: De Bilt
  • Ervaring met: Bestelbus

Netjes, behulpzaam, vriendelijk en praktisch

De gehuurde verhuiswagen was perfect, net zoals de service! Absolute aanrader

• Vestiging: Meppel

Soepele ervaring!

Bus met laadklep stond netjes klaar op de afgesproken tijd met early pickup. Aangezien het begon te schemeren stelde de medewerker voor eerst even de auto na te lopen op schade. Alles netjes gedocumenteerd. Auto de volgende dag na sluitingstijd terug ingeleverd (op zaterdag) en de volgende ochtend vroeg al de eindafrekening en borg retour ontvangen op de bankrekening. Verder gewoon een nette prijs Als er dan één minpuntje zou zijn is het de telefonische bereikbaarheid. Maar online gewoon snelle reactie op eventuele vragen

• Vestiging: Elst
  • Ervaring met: Bestelbus

Perfect geregeld, busje stond klaar en de papieren ook conform afspraak.

Alles goedgeregld bij Autohopper Jan Snel, busje stond netjes klaar, papieren erbij, afgetankt en klaar om te gaan gebruiken. Vriendelijke receptie en busje was netjes schoon voor gebruik.

• Vestiging: Puttershoek
  • Ervaring met: Bestelbus

De auto,s zijn in goed staat en dus geen zorgen voor pech met auto onderweg.

• Vestiging: Weert

Heel goede ervaring

Gewoon goed geregeld

• Vestiging: Puttershoek

Professioneel

Goed ontvangen en alles werd me duidelijk verteld!

• Vestiging: Wageningen
  • Ervaring met: Personenauto

Prima bus, veel ruime maar slechte zit

prima bus gehuurd bij onze vertrouwde garage die ook deze bus verhuurde. Veel ruimte in dr laadbak, prima dieselmotor en eigenlijk wel tevreden. Alleen de zit achter het stuur was voor mij belabberd. Stoel kan niet ver genoeg versteld worden en geen enkel lendesteun. En dit was een redelijk nieuwe bus. Verder is achteruitrijden een loterij, zonder camera. Die heb ik echt gemist. Maar de val is groot; een wasmachine, droger, een film size tweepersoonsbed, een fiets, veel dozen en nog veel meer past prima achterin. Fijn dat er een zijdeur is. De bus is verder functioneel, Bluetooth telefoon en airco, c’est tout, en dus verder beperkt comfortabel. Het hoort wel een beetje bij de prijs die je betaald voor een dag huren, want dat is ook beperkt.

• Vestiging: Voorhout
  • Ervaring met: Bestelbus

Van A tot Z perfect geregeld!

Vanuit Groningen online een Ford busje met laadklep gereserveerd bij vestiging Haarlem. Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg en instructies. Vlot geregeld bij start verhuur en ook weer bij inname / afrekenen verhuurde. Alles tip-top en prima bus met handige laadklep (scheelt veel tillen!)

• Vestiging: Haarlem
  • Ervaring met: Bestelbus

Zeer goed geregeld en vriendelijke geholpen. Zeker voor herhaling vatbaar

• Vestiging: Epe

nette auto, goed personeel

Netjes ontvangen en goede auto ter beschikking. Ik heb nog bij andere verhuur bedrijven gekeken. Eerlijk is braaf: autohopper is mogelijk iets duurder.

• Vestiging: Etten-Leur

Boogschutterstraat 1-43