Makkelijk te boeken, aardige incheck en uitchecken is ook goed verlopen.
Vriendelijke mensen.
Voor het eerst een bus gehuurd bij autohopper. Als ik nog eens een bus of auto nodig heb, zal ik zeker weer naar de vestiging Werkendam gaan. Vriendelijk en klantgericht.
Snelle service bij Autohopper. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en binnen 5 minuten was de administratie geregeld en kon ik met een vrijwel nieuwe auto wegrijden. Top geregeld Ook de eindafrekening was correct afgehandeld. .
Het hele proces van administratie en het uitvoerende werk van de gehuurde bestelauto Renault Master ging vlekkeloos en rimpelloos!!
Bakwagen stond netjes klaar ,alles nog goed en duidelijk uitgelegd. En zeer vlotte afhandeling bij het terug brengen. Top locatie
Hoi Marco, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent, daar worden we blij van! Team Autohopper
Een week voor mijn vakantie kon ik bij Autohopper nog een vakantieauto huren. De auto was schoon en vol getankt. De service bij het afhalen was prettig en ook bij het terugbrengen. Ik raad zeker anderen aan om via Autohopper een auto te huren. Ze hebben een mooi tarief en duidelijke afspraken.
Vriendelijk werd ik te woord gestaan en duidelijkheid met mee nemen en terug brengen ook super De wagen was schoon en rook lekker fris En administratie ook duidelijk en overzichtelijk !
Ophalen van mijn huur bakwagen ging erg vlot en alles werd duidelijk uitgelegd. Bij het inleveren kreeg ik na een snelle inspectie mijn borg meteen alweer retour. Erg fijne ervaring
Ik wilde iets huren wat momenteel niet voorradig was. AutoHopper heeft mij uitstekend geholpen aan een alternatief voortuig. Aardig personeel met een uitstekende service.
Fijn en snel geholpen.
Ik heb een klein vrachtwagentje met laadklep gehuurd voor 1 dag. Echt handig met laadklep. Alles werkt prima. Goede afspraken gemaakt, formulier met alle info mee gekregen inclusief reeds aanwezige meldingen van schade zodat dit juist gecontroleerd wordt.
Wij hebben de medewerkers van autohopper als zeer vriendelijk en meedenkend ervaren en mocht er ooit weer een verhuizing zijn, dan zien ze ons daar zeker terug.
De auto stond klaar, kon zo weg. Prachtige mooi ruimte, kon alles in een keer meenemen. Heel erg fijn..
Het huren van een bestelbus verliep geheel volgens verwachting.
Voor het eerst bij autohopper een auto gehuurd voor een korte vakantie in Hongarije en Slowakije. Prima auto meegekregen. Goed klantencontact. Kortom, voor herhaling vatbaar.
Prettig contact, snel geholpen, fijne bestelbus. Van harte aanbevolen!
Ik ben enorm goed geholpen door het personeel. De verhuisbus was erg netjes en nagenoeg nieuw (80xxx km op de teller) dus al in al top service gehad. Ik ga er zeker weer terug bij een volgende verhuizing.
Het eerste contact als zeer plezierig ervaren
Vlot geregeld via website. Prijs direct duidelijk, geen verassingen. Goed bereikbaar voor aanvullende vragen. Zeer snel borg teruggestort.
Denken mee en zijn snel in schakelen waardoor wij op tijd een heleboel pakketjes konden afleveren. Erg blij mee. Bij ophalen blijkt de bestelde bus een motorstoring. Gelijk een alternatief aangeboden gekregen.
Op het laatste moment toch nog een dubbelcabine kunnen huren die de toppers uit Bunnik nog via een andere vestiging konden inhuren. Super geregeld mannen!
Alles prima geregeld we waren alleen vergeten af te tanken
De mensen van de vakgarage waren super behulpzaam. De bus was schoon en zag er netjes uit. Alles wat je wil als je een bus huurt.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn