Snel geholpen. Schone en nette auto met volle tank. Snelle en vakkundige afhandeling met het inleveren van de auto,
Fantastisch geregeld
Goede service en een super fijne auto.
Goede service vriendelijk geholpen
Wat zag ik ertegenop. Op en neer met n verhuiswagen naar zuid-Frankrijk in 1 weekend. Maar het moest en het is gelukt! Dankzij deze gehuurde hopper is alles prima verlopen. Inclusief sneeuw in Parijs, felle zon onderweg en n hotel hoog in de heuvels. De bus zat goed vol en alles ging er rap in en uit dankzij t steekwagentje en andere hulpmiddelen. De verstelbare klep was ideaal. Alles zonder rugpijn gefixt! Heel blij met de autohopper van Van der Wolf. Maar ik hoop toch dat dit ‘once in a lifetime’ was…
Ze dachten fijn mee in de opties voor het huren van een busje op het laatste moment.
Ik moest mijn eigen auto 2 dagen in Etten-Leur laten staan, toevallig was er een vestiging van Autohopper op hetzelfde terrein. Met een paar klikken autootje gehuurd....bleek mijn eigen auto nog een dag langer daar te moeten staan. 1 telefoontje en ik kon de huurauto met gemak een dag extra gebruiken. Top service, niet duur en huurauto was super netjes en comfortabel. Mocht ik weer moeten huren, dan zeker bij Autohopper!
Bestelbus gehuurd om het appartement van mijn ouders leeg te halen. Bus stond klaar voor de early pickup Vlotte en vriendelijke service, nette en redelijk nieuwe bus met voldoende ruimte. Bij het inleveren verliep de service net zo soepel. Dik tevreden klant :-)
Onze tweede ervaring met Autohopper was weer uitstekend! Sky heeft ons super geholpen: vriendelijk, duidelijk en professioneel. De auto die we huurden reed fantastisch(NIEUW!) en was precies groot genoeg voor wat we nodig hadden. Zeker een aanrader voor iedereen die een auto wil huren zonder gedoe!
Last minute een verhuisbus nodig, en wederom keurig geholpen door autohopper Perfect geregeld Bedankt voor de goede service
we hadden een auto nodig voor het weekend en we werden heel snel geholpen. de auto was perfect voor onze behoeften en we waren tevreden met onze ervaring
Onlangs heb ik een Hyundai i10 gehuurd bij Autohopper in Amersfoort, en mijn ervaring was zeer positief. Vanaf het moment van reserveren tot het inleveren van de auto verliep alles soepel en professioneel. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. De auto zelf was schoon, wat bleek de i10 automaat die ik gehuurd had was niet beschikbaar en ik kreeg een duurdere klasse automaat auto mee. Een Hyundai i20. Een auto met slechts 3300 km op te teller. Het ophalen en terugbrengen van de auto ging snel en zonder gedoe, wat ik enorm waardeer. De prijs-kwaliteitverhouding was prima, en het proces voelde transparant zonder verborgen kosten. Het enige wat ik wellicht zou aanraden, is om een korte handleiding of uitleg over de auto mee te geven, vooral voor mensen die niet bekend zijn dit soort nieuwe modellen. Met allerlei meldingen die in de auto afgaan, die vanuit de Europese wet en regelgeving verplicht zijn. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de service van Autohopper Amersfoort. Ik zou het zeker aanraden aan anderen en kom hier zelf graag terug als ik weer een auto nodig heb!
Ik moest 2 keer heen en weer naar Eindhoven, een behoorlijk eind rijden in winterse weersomstandigheden. De auto gaf steeds keurig netjes aan wanneer er gladheid op de weg was en dat voorzichtig rijden geboden was. Daarnaast was het prettig dat het dashboard aangaf wanneer er te dicht op de zijlijn werd gereden, waren de banden allemaal goed op spanning, deed de radio en verwarming het naar behoren en was het een luxe dat er zelfs een carkit aanwezig was! De prijs vond ik meevallen voor dit aantal veilige kilometers. Het enige wat jammer was is dat de ruitensproeiers leeg waren, terwijl het met de hoeveelheid zout op de weg wenselijk was dat deze was bijgevuld. Uiteindelijk kon ik dit snel zelf oplossen door een jerrycan bij een tankstation te kopen en dit te verrekenen met de garage. Al met al een tevreden klant die deze manier van huren zeker aanraadt!
Makkelijk ophalen, terugbrengen en gewoon ook een fijne auto voor een goede prijs.
Na mijn reservering ben ik meteen terug gebeld om te verifiëren wanneer ik de bus op kon halen. Op locatie heb ik een duidelijk uitleg gekregen van een medewerker. Eenvoudig de bus kunnen afleveren op het parkeerterrein van Autohopper Venray en een dag later de borg alweer op mijn rekening. Na mijn verhuizing heb ik bij meerdere verhuurbedrijven wat auto's en busjes gehuurd en tot zover was dit de beste ervaring. Zeker een aanrader!
Prima uitleg van het gebruik van de verhuiswagen. Prima prijs en een perfecte verhuiswagen.
Alles netjes geregeld en transparante communicatie. Nette bussen. Goed bereikbaar.
Vriendelijk en vakkundig personeel. De wagen die we gehuurd hadden was top en de afhandeling van de borg e.d. was super snel geregeld! Al met al top!
snelle en vlotte afhandeling
Soepel boekingsproces, aardige service aan de balie, bijzonder fraaie verhuisbus met weinig kilometers en super schoon. Een uur na het inleveren van de bus was mijn borg al terug gestuurd.
De eigenaar was helemaal top, goed verhaal en daarnaast mijn borg dezelfde dag terug betaald. De volgende keer als ik een busje wil huren, wordt dit mijn eerste keus. Aanrader, goedkoop en zeer klantgericht.
Zie boven.
Prima service!
Goede communicatie met bedrijf en meedenkend. Fijne service en goed bereikbaar
top service , schone auto en snelle en correcte afhandeling ook financieel ik kom zeker terug wanneer nodig
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn