Helemaal perfect

Renault Master G20 gehuurd om te verhuizen inclusief een verhuispakket (dekens en 'hondje'). Mooie grote verhuiswagen (20m3) zodat we alles binnen een dag konden verhuizen. Auto vrijdagavond ingeleverd. Borg al op maandagmorgen retour ontvangen. Super.

• Vestiging: Barneveld
  • Communicatie

Hele fijne en goede service

In 1 woord top service. Beveel het iedereen aan om hier een vervoermiddel te huren voor verhuizen of grote meubels te vervoeren. Ook de huurprijs vonden wij niet duur voor wat je hebt. Als we weer een keer groter vervoer nodig hebben gaan we zeker weer hier een bus huren voor het vervoer. Ook mochten wij de verhuiswagen de avond voor dat wij hem eigenlijk hadden gehuurd al ophalen waardoor wij de volgende ochtend al vroeg konden beginnen. Ook de borg hebben wij heel snel weer terug gestort gekregen.

• Vestiging: Ulft
  • Communicatie

Snel geholpen prima auto.

• Vestiging: Zaltbommel
  • Deskundigheid N.v.t.

Uitermate prettige service

Goede en snelle communicatie. Flexibel en bovenal een goed product. Dus wanneer je een personen bus zoekt kan ik je dit bedrijf zeker aanbevelen.

• Vestiging: Steenwijk
  • Communicatie

Ik heb het als enorm prettig ervaren

Ik heb het huren van de auto als prettig ervaren. Had op korte termijn een auto nodig en ze kwamen de auto ook afleveren bij mij thuis. Dit was enorm fijn, want dan hoefde ik ook geen mensen te charteren om me ergens naartoe te brengen.

• Vestiging: Epe

In een woord Super

Zeer goed geholpen, proberen niks aan te praten. Lopen samen om de wagen heen ivm eventuele beschadigingen aan voertuig. Bovendien heel fijn dat je de wagen kan terugbrengen ook wanneer al dicht is. Super fijn bedrijf en ook niet te duur.

• Vestiging: Gulpen-Wittem

Goede praktische service

Denken mee, en goede prijs-kwaliteitverhouding

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Autohopper een echte topper!

Ja wat moet ik zeggen. Ik heb er oprecht geen woorden voor. Heel snel en fijn geholpen. Ik kreeg een super nieuwe en mooie auto. Daarnaast is het personeel heel erg behulpzaam. Ik was iets vergeten uit de auto te halen en ik werd een minuut later gelijk gebeld om het terug te geven. Echte toppers dus! Ik zou het zeker aanraden. De prijs is ook zeker niet te gek, zou het morgen zo nog eens doen!

• Vestiging: Druten
  • Communicatie

Het is een prachtige ervaring

Ik ben heel blij dat alles goed en geweldig ging

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Ik kom de kar de avond van tevoren al halen, dit was qua planning heel fijn! De kar voldeed aan alle verwachtingen

• Vestiging: Baarn
  • Ervaring met: Aanhangwagen
  • Communicatie

Geweldige service en goede bus. Konden de bus al om 8 uur ophalen en zo goed verhuizen, mannen uit Huizen ook heel vriendelijk en helpen overal mee. Bij het inleveren ook onwijs behulpzaam. Onze verhuizing hierdoor top gegaan! Dank!

• Vestiging: Huizen

Prima verhuurder!

Nette prijs voor een bus en netjes geholpen. Alles vlot afgehandeld, kortom niks te mopperen.

• Vestiging: Berkel en Rodenrijs

Fijne service

Goeie service en goeie schone auto.

• Vestiging: Franeker

Alles goed geregeld

Prima ervaring met Auto hopper fijne bestel wagen en voor een goede prijs!

• Vestiging: Eibergen
  • Communicatie

Ik ben keurig geholpen bij de autoverhuur van autohopper.

Mijn ervaring is dat ik heel netjes en correct ben ontvangen op de locatie en dat de auto er tiptop uitzag.

• Vestiging: Zierikzee

Uitstekende bestelauto, vriendelijk personeel

Alles prima geregeld, auto stond klaar, schoon en afgetankt. Reed perfect en ook nog eens zuinig.

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

Geen gedoe en snel geholpen. De bus staat klaar en we hebben in twee ritjes alles kunnen verhuizen. Inleveren ging vlot en ik werd goed geholpen.

• Vestiging: Halsteren
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

goed overleg en fijne communicatie

van begin tot eind prettig zaken doen

• Vestiging: Etten-Leur
  • Communicatie

Voor de eerste keer gehuurd en fantastisch

Voor de eerste keer hier een busje gehuurd voor de verhuizing. Goede service, fijne busjes en genoeg ruimte

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Communicatie

Vriendelijk , correct nieuwe voertuigen.

Keer tevreden terug !!!

• Vestiging: Hulst

Prima service en flexibel

Prima service en flexibel met de verhuurtermijn.

• Vestiging: Roden

snel geregeld

top bedrijf die hubers-steentjes geen onzin gelijk geregeld zonder problemen ga door zo

• Vestiging: Zevenaar

Super tevreden

Alles verloopt naar wens

• Vestiging: Hulst

Goede service, top

• Vestiging: Winschoten
  • Communicatie

Ik heb onlangs de kans gehad om via Firma Premio in Brunssum een huurauto bij Autohopper te huren. Ik kan alleen maar positieve dingen zeggen. Het boekingsproces heeft de Premio medewerker zeer gebruiksvriendelijk afgehandeld. Bij het ophalen was het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ze gaven alle nodige informatie en zorgden ervoor dat ik me op mijn gemak voelde met het voertuig. De auto zelf was in perfecte staat, schoon en goed onderhouden, wat mijn reis des te aangenamer maakte. Tijdens de huurperiode heb ik geen enkel probleem gehad. De auto was betrouwbaar en bespaarde wegens de hybride autvoering ook veel brandstof. De terugkeer verliep ook soepel en ongecompliceerd. Ik beveel de tussenkomst van de Firma Premio ten zeerste bij het boeken van een leenauto bij Autohopper. Bedankt hiervoor.

• Vestiging: Brunssum

Boogschutterstraat 1-43