Gemakkelijk & klantvriendelijk
Ik kreeg de verhuiswagen wat langer mee terwijl ik maar voor 1 dag hoefde te betalen. Daarnaast goede service en een fijne wagen om in te rijden.
Zeer vriendelijk en correct
Zeer goeie en vriendelijke service!
Vrij prijzig. Communicatieprobleempje wat betreft de borgkosten waardoor ik meer moest betalen dan ik dacht afgesproken te hebben. Auto verder prima. Geen mondelinge uitleg over voorwaarden van bv de extra km. Duur weekendje.
Prima service! Goede kwaliteit bus. Dus opnieuw een fijne ervaring met Autohopper
ik heb voor de eerste keer een bus gehuurd. Tijdens de huurperiode kwam er een storing in het dashboard, heb gebeld en kon gelijk komen. IK ben helaas wel een uur te laat gekomen op de partij waar wij de catering deden. De medewerker bij terug brengen van de bus heeft het netjes oplost.
Snel en goed geregeld! Perfect.
Super service en enthousiaste ondernemer. Echt top
Goede ervaring. Snel geholpen en alles ging vlekkeloos. Geen problemen onder vonden. En met terug brengen ook alles goed afgehandeld.
Vandaag een verhuiswagen via Autohopper gehuurd. Contact vooraf was goed, bij het ophalen en terugbrengen zeer vriendelijk personeel! Bus was zo goed als nieuw dus helemaal super!
Bus en huur ervaring beide prima, reservering via internet initieel niet opgepakt en bleek niet mogelijk om de bus na sluitingstijd terug te brengen.
Prima service, goede auto beschikbaar gesteld, snelle afhandeling
Niet de meest moderne bus. Heb huurbussen gereden met planken aan de binnenzijde en een heerlijke automaat met alles erop en eraan. Maar voor deze prijs en dicht in de buurt zeker aan te raden.
Duidelijk en klantvriendelijk...!
op de vestiging in Stadskanaal was het allemaal keurig en netjes geregeld , top!
Prima informatie, vriendelijke medewerker. Kan niet beter
Prettige ervaring!
Prima auto, redelijke prijzen en goede service.
Precies het soort auto, dat we op dat moment nodig hadden voor een kleine trip Wel zonden dat 0 euro eigen risico verzekering niet mogelijk is door de verzekeringsmaatschappijen. Je kunt nooit uitsluiten dat iemand een keer je auto krast en dat houdt je dan toch een beetje tegen om snel even een auto te huren voor kleine afstanden
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn