Voor de tweede keer voor een langere periode een ijne personenauto mogen huren. Snelle bevestiging, heldere fijne communicatie en ook nog scherp en realistisch geprijsd. Auto was tip top en orde. Het Autohopper motto 'no-nonsens' hebben jullie weer helemaal waar gemaakt.
Prima auto - uitstekende service - snelle afhandeling - geen gedoe en gezeur als je 5 min later bent - gewoon no nonsens en natuurlijk een perfecte prijs !
Op de dag zelf nog een busje willen huren en ondervond geen enkel probleem bij Toenink. Top service.
Even binnengelopen voor reservering. Snel afgehandeld. Flexibele afspraken. Hetzelfde bij aflevering. Goede service.
Grandioos,ongecompliceerd,en zeer vriendelijk, Zeer aan te bevelen
Prima auto. Enige model beschikbaar? Pro ace. Wat zoeken met systeem bij ophalen.
(klant)vriendelijk, geen probleem met iets later dan na sluitingstijd arriveren. Auto was oké. Enige nadeeltje is de beperkte parkeerruimte rondom het pand. Kom zeker terug! Aanbevelenswaardig!
Op een zaterdagmiddag stranden wij met onze eigen auto in Tilburg. Half uur voor sluitingstijd worden wij vlot geholpen aan een huurauto. Er wordt meegedacht over de verhuurmogelijkheden en het retour brengen van de auto. Kortom dik tevreden!
Dichtbij het huis de mensen waren vriendelijk de volgende keer ga ik weer terug
Zeer goed. Net wagenpark en vriendelijke medewerkers. Men reageert alleen wat onbeholpen op een welgemeend compliment. Opmerkelijk, ik neem aan niet de eerste te zijn die zijn of haar tevredenheid tot uiting brengt. Maar goed.
Klant vriendelijk goede uit leg over de auto
Positief meedenken van verhuurder omdat gevraagde bestelbus niet meer beschikbaar was. Alternatief bleek zeer goed te voldoen en uiteindelijk misschien wrl beter. Flexibele instelling mbt halen en terugbrengen in het weekend. Volgende keer hoef ik niet verder te zoeken, direct hier naartoe.
Ik kon na telefonisch contact gelijk de auto ophalen. Zelf verlengen was geen probleem. De prijs was ook prima. Zou het zeker aanraden
Snel geholpen, zonder afspraak. Bij dag eerder inleveren, hoefde ik deze niet te betalen. Duidelijke factuur, zonder verrassingen. Kon de auto te voet ophalen en wegbrengen, want het is bij ons om de hoek. Auto was een jonge Skoda Octavia die prima werk heeft geleverd, voor de 1500km die wij in 3 dagen hebben gereden.
Topervaring!!
Prima geregeld en zeer behulpzaam en meedenkend.
Alles is 100% goed verlopen
Super geholpen door Vincent!
Meer dan prima. Vriendelijk en duidelijke persoonlijke communicatie. Er waren geen problemen, dus we hebben de service en deskundigheid niet op de proef hoeven stellen.
In alles prettige ervaring.
Ik ben zeer tevreden over hoe ik geholpen ben door de medewerkers,wat ik heb kunnen ervaren is dat communicatie en klantvriendelijkheid Op nummer een staan.ik kom zeker terug 👍🏾👌🏾
Prima bedrijf goede service netjes geholpen en een prima bus
Prima bedrijf voor het huren van een voertuig, snelle bevestiging van de huur en de borg snel terug gestort. De volgende keer hop naar autohopper!!!
Snel, duidelijk, , flexibel, vriendelijk, prima materiaal
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn