Wat een leuke zaak. Je wordt netjes te woord gestaan, goede service. Snel geregeld !
Vond het prettig dat er word mee gedacht met oplossingen voor een korrte huur periode..
Aardige en behulpzame medewerker.
Vriendelijk en heel flexibel, daarbij goede voorwaarden voor een acceptabele prijs!!
Hele goede ervaring. Duidelijk en vriendelijk
Goede service en uitstekend te woord gestaan.
Snellere reactie op reserveringsverzoek.
Was erg makkelijk reserveren, vrolijke medewerkster en duidelijke uitleg. Ook retour brengen was snel en goed geregeld.
Auto gehuurd. Heel snel bericht dat het in orde was. Aangekomen op locatie een upgrade gekregen. Alles zat erop en eraan. Super snel antwoord op vragen en enorm coulant in hun werk. Door omstandigheden de auto eerder terug moeten brengen en 50% van het resterende bedrag terug gekregen. Enorm blij dat ik bij jullie een auto heb gehuurd, ga zo door!
De bestelauto die we wilden reserveren was niet beschikbaar, maar voor een klein extra bedrag konden we een grotere meekrijgen. De auto stond op tijd gereed. Als extra service kregen we sjorbanden en een paar dekens mee. Prima service. Enige minpunt: tankstation dat werd aanbevolen voor aftanken na einde rit was zeker niet de goedkoopste in de buurt.
zeer correct en goed materiaal
Vriendelijk personeel, staat open voor speciale wensen, flexibel, geen "krentenwegers"
Perfecte service. Uitstekende verhuiswagen! Prettig verhuist op deze manier.
Geldkloppers
Perfecte verhuurder super aardige behulpzame man beste auto verhuur bedrijf waar ik ooit een auto huurde en dat deed ik veel in mijn leven, geen gedoe met creditcards super toegangkelijk no nonsens autoverhuurbedrijf.met ook nog eens scherpe verhuur prijzen.Helemaal top.
Super tevreden over alles . Nette hele fijne auto ( wilde hem eigenlijk niet terug brengen was zo'n fijne auto)
Snelle service, zorgvuldige voorcontrole van auto, bekende schade wordt genoemd en zwart op wit meegegeven. Spontaan korting gekregen aangezien ik de bus maar enkele uren ipv een hele dag nodig had
Tot 2 keer toe werd de borg niet meteen teruggestort. Het bedrag is te groot om het niet meteen terug te storten.
Alles goed geregeld. Afspraken worden nagekomen.
Soepele opstelling m.b.t. afhalen en terugbrengen van de auto.
Snel geregeld! Nette jonge bus meegekregen van auto Schagen.
Uitstekende en gezellige service! snel en adequaat telefonisch te woord gestaan, geduldig, meedenkend en goed adviserend. auto keurig en schoon, reed uitstekend! tussendoor ook zeer behulpzaam en meedenkend met zich voordoende situaties. Helemaal topper die autohopper!
Ben snel en vriendelijk geholpen. De bestelbus rijdt ook erg fijn.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn