Zoals gewoonlijk hartelijk en persoonlijk ontvangen. Alles was snel geregeld en de communicatie was erg prettig.
Vriendelijk geholpen. Denken mee. Fijn bedrijf!
Wij zijn heel vriendelijk te woord gestaan en het bleek mogelijk om op zeer korte termijn een bestelbus te huren. Prachtige nieuwe wagen die precies aan onze wensen voldeed. Tenslotte is ook de afwikkeling-zoals de verrekening van de borg- naar volle tevredenheid geregeld. Kortom: prima ervaring en de volgende keer weer naar Autohopper Den Hoorn!!
Prima prijs kwaliteit verhouding. Helaas kon de inzittende verzekering niet voor 1 dag afgesloten worden tijden een weekend huur. Ook had ik gevraagd of ik de auto op zaterdag ook in de middag kon ophalen en toen werd ik aan de eind van de ochtend gebeld.
De verhuisbus was uiterst comfortabel, schoon en lekker ruim. Website is super duidelijk, personeel vlot en behulpzaam. Voor n keurige prijs huur je hier een top bus of auto!
Prima geregeld
Snelle goed communicatie, nog uitleg gekregen over het busje (wat doet welk knopje.. :)) Snel en goed geregeld!
Alles verliep zoals het zou moeten.
Prima en vlot geregeld. Zeer tevreden.
uitstekend, zou autoshopper Baarn zeker aanbevelen aan anderen.
Gemakkelijke en duidelijek afspraken, flexibel, goede auto
Klantvriendelijk,alles gewoon dikke prima geregeld. Communicatie via mail middels bevestiging.
Voor het eerst gebruik gemaakt van Autohopper voor onze verhuizing. Vanaf moment van eerste contact tot aan het weer inleveren van het verhuiswagen is alles geweldig verlopen. Klantvriendelijkheid en communicatie is bij Autohopper Elst TOP!! Wij raden het ZEKER aan.
Heerlijke auto, jammer geen navigatie.
Super goede service!!! Op alle fronten
Goed en netjes geholpen. Alleen jammer dat op de website te reserveren bus 6m niet verhuurd werd door deze vestiging. Alleen de 11m. En dat werd pas duidelijk nadat ik zelf ging bellen. Waarom kan je deze bus dan wel reserveren op deze vestiging volgens de website? Verder was de gehuurde bus vies. Aan de binnenkant. Verhuurd, aan een stratenmaker met een hond met haaruitval? Overal zand en hondenharen(?). Dat was wel jammer. Bus was verder prima en zoals gezegd goed en vriendelijk geholpen.
Helemaal top..
Alles was top geregeld. Auto stond al klaar voor ons toen we hem kwamen ophalen schoon en vol getankt.
Niets op aan te merken
Wat een leuke zaak. Je wordt netjes te woord gestaan, goede service. Snel geregeld !
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn