Wir brauchten kurzfristig ein Leihwagen einen Tag vor Weihnachten und hatten großes Glück das wir einen tollen Wagen bei Autohopper bekommen haben. Vielen lieben Dank für die Hilfe und das tolle Auto. Immer wieder würden wir dies dort machen.

• Vestiging: Vlissingen

Amazing Rental

Very good rental company. Very friendly staff, uncomplicated handling with clean cars. Above all the price is very reasonable.

• Vestiging: Amersfoort

Top service

Auto is netjes en schoon Wordt netjes geholpen bij ophalen en terugbrengen

• Vestiging: Apeldoorn Noord

Goed geregeld op weg!

Een grote Renault master gehuurd voor een verhuizing inclusief verhuispakket. De bus stond op de gereserveerde dag netjes klaar en ook het terugbrengen ging vlotjes door de sleutelkluis. Fijne grote bus met elektrische laadklep voor een eenvoudige verhuizing, niet zwaar tillen, ruimte genoeg en vastzetten van spullen is ook eenvoudig.

• Vestiging: Cuijk
  • Communicatie

Weer top geregeld door Erik abbink

Zeer makkelijk een busje kunnen huren voor 6 personen voor een gezellig dagje weg!!!!

Verbazingwekkend goed.

Het is fijn om weer eens zaken te doen met een bedrijf dat proactief reageert, de afspraken helder zijn en worden nagekomen. Alles goed en de volgende keer zeker weer.

• Communicatie

Leuk, spontaan contact met duidelijke uitleg over de huur!

Uitstekend!

• Vestiging: Eibergen
  • Communicatie

Top busje met alles wat je nodig hebt

Top busje gehuurd. Voor een verhuizing had ik een busje nodig. Ik zag dat autokoper elektrische busjes had en voor de kortere afstanden ideaal. Je hoeft niet af te tanken en het rijdt super soepel. Ook de parkeer camera is ideaal helemaal in de krappe straatjes van het centrum. Het ophalen was makkelijk al moest ik wel 10 min wachten voor ik aan de beurt was van vandaar de 9.5.

• Vestiging: Amsterdam Diemen

Een aanrader

Prima voorgelicht. Zeer goed op tijd. Ik zal iedereen die zoekt naar een huurauto, aanraden om contact op te nemen met vd Wouw Waalwijk.

• Vestiging: Waalwijk
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie

Goede service, komen graag terug.

• Vestiging: Ede Centrum

Toppers!!

Geweldige service. Binnen 5 min. een auto zonder afspraak (was noodgeval). Bij terugkomt ook binnen 5 min. alles geregeld. Aanrader!!

• Vestiging: Eindhoven
  • Communicatie

Goede service en dichtbij!

Flexibel om op zaterdag en zondag auto te huren, top!

• Vestiging: Venray
  • Communicatie

Makkelijk geregeld en snel afgewerkt

Het inplannen van de huur van de bestelbus was eenvoudig te regelen. Het ophalen ging vlot met duidelijke afspraken. Het terugbrengen was goed geregeld en de terugbetaling van de borg was snel afgehandeld. En een prima vrij nieuwe bestelbus. Een aanrader dus

• Vestiging: Veenendaal

Professioneel autoverhuurbedrijf

Professioneel en meedenkend autoverhuurbedrijf. Werd zelfs een middag van tevoren nog gebeld dat ik het busje al kon ophalen. Uiteraard met n kleine verhoging van t huurbedrag maar dan kon ik de volgende dag vroeg weg en vanuit huis vertrekken. Duidelijke afspraken. Vriendelijk personeel. Borg supersnel teruggekregen. Chapeau.

• Vestiging: Hulst

Soepel en duidelijk

We werden netjes ontvangen, kregen een goede uitleg en na retour (buiten openingstijden) werden de zaken op de eerstvolgende werkdag ook snel afgehandeld.

• Vestiging: Tilburg
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Excellent

Staff was friendly, helpful and quite responsive. Car was new and very clean I’d definitely recommend Autohopper

• Would you recommend us? Yes
  • Location: Eindhoven
  • Experience with: Passenger car
  • Expertise
  • Customer Friendliness
  • Employees
  • Communication

Formidabele

Er was gelukkig nog een 9 persoons bus te huur en dat viel niet mee in de Kerstvakantie en om dat we naar een vroege begrafenis moesten in Rotterdam gaf ik aan om 6u30 graag de auto te willen ophalen . EN DAT KON>

• Communicatie

Prima auto, goede service maar een punt van aandacht

Het personeel was vriendelijk. De auto was in topconditie. Wat rijdt een elektrische bus heerlijk! Alleen jammer dat je de borg pas nu 3 dagen terug krijgt. Hoewel een medewerker nadat ik de bus had ingeleverd aangaf.dat t 1 dag zal duren voordat ik de borg zal terugontvangen op mijn rekening

• Vestiging: Amersfoort

Top autoverhuurbedrijf!

Mooie bijna nieuwe Kia Picanto gehuurd.

• Vestiging: Roden
  • Communicatie

Goede Service gehad qua info. Alles ook duidelijk uitgelegd. Daardoor wisten wij voor wat voor een busje wij moesten gaan qua inhoud. Busje reed heel erg soepel en heeft ons netjes en veilig gebracht naar onze bestemming. Aftanken was ook makkelijk aan de overkant en voor ons was het erg prettig dat wij het konden terugbrengen op een later tijdstip en de sleutel in de brievenbus konden doen. Hele vlotte afhandeling van de afrekening. Dit was ook een eerste keer voor ons om een busje te huren. Het reserveren was ook heel snel afgehandeld. Voor een volgende keer zal ik er zeker weer gebruik van maken.

• Vestiging: Wageningen
  • Ervaring met: N.v.t.

• Vestiging: Etten-Leur

Snelle en goede service

Wij hadden voor een middag een grote bus met laadklep nodig. Dit kon ad hoc heel snel geregeld worden. Bus zag verzorgd uit en reed prima. Goede ervaring dus

• Vestiging: Zoetermeer
  • Communicatie

Vriendelijke service en goede kwaliteit bus

Goed materiaal en goede prijs kwaliteit

• Vestiging: Zutphen

Topbedrijf!

Laat minute een auto kunnen huren. Hele fijne service, ben erg vriendelijk geholpen ik zou hier zeker vaker een auto huren!

• Vestiging: Tilburg

Goede en snelle service

Online via de website heb ik een busje gehuurd. Dit was heel snel geregeld en kon de bus op zaterdag ophalen. Prijs kwaliteit verhouding was prima! Ik kreeg een nette en goede bus mee met voldoende verhuismaterialen. Ik zal autohopper zeker aanraden! Met vriendelijke groet, Sietse

• Vestiging: Veendam

Boogschutterstraat 1-43