Heel goed ontvangen door een hele vriendelijke en warme man met een drents accent. Service was ook top, ik kwam ter plaatse om een auto te huren en ik kreeg een groter en een nog mooiere auto dan ik had gehuurd
Na bellen de auto snel klaar en alles goed geregeld. Als ik nog een keer een auto nodig heb zal ik hier zeker weer naar toe komen.
Zoals het hoort,prima.
Alles is perfect bevallen zal het zo weer plannen
Behoudens de geur in de cabine, was deze huurervaring top. Zowel de service als de auto waren echt goed.
Op een heel vriendelijke, snelle en professionele manier de auto kunnen reserveren, ophalen en weer terugbrengen. Auto was heel netjes en communicatie liep soepel.
Perfecte service. Alles zeer stipt geregeld. Goede prijsstelling. Snelle afwikkeling. Zeer correct personeel. Uitstekende bestelbus.
Top bedrijf!
Auto was vies omdat er geen tijd was om schoon te maken (beide van buiten en van binnen). De service was echter vriendelijk en snel.
Snel klantvriendelijk was goed ben betevreden
Vaan aanvraag tot teruglevering makkelijke en snelle communicatie. Prima auto en lekker geregeld
Wij hadden een grote bestelbus ontvangen voor de verhuizing. Deze bus was niet beschikbaar maar voor dezelfde prijs mochten we een grotere bus met laadklep. Dat vond ik al een mooie service. Achteraf bleek dat we die maat echt wel nodig hadden. De meneer was erg vriendelijk en heeft ons alles heel goed uitgelegd. De bus was schoon, zo goed als nieuw en reed prima. Ik zou zeker weer beroep doen op dit bedrijf. Een hoge score wat mij betreft.
Snel en makkelijk geregeld. Verlenging van de huur was ook geen probleem. Top.
Aftrek één punt omdat de mogelijkheid tot retourpinnen van de borg ontbreekt. Nu moet ik wel wat lang op m'n geld wachten.
Prima geregeld. Borg is wel erg hoog!
Regelmatig gehuurd en altijd vriendelijk en goed geholpen bij Autohopper Heersmink Harderwijk
Super service!ik werd zelfs op kantoor opgehaald om naar de vestiging te gaan om de auto op te halen.
Het was allemaal prima geregeld. 1 opmerking. Ik moest €9 betalen voor het afkopen van een deel van het eigen risico terwijl op het bord in de zaak € 6 vermeld stond. Bij navraag was dit voor flexhuurders. Stond nergens op het bord vermeld dus toch een beetje vreemd. Vermeld dan duidelijk dat dit voor flexhuurders is. Verder alles prima.
Makkelijk en snel een bestelwagen met laadklep kunnen huren waardoor onze geplande afspraken gewoon door konden gaan.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn