Geen gedoe. Duidelijk en meedenkend.
Het is erg fijn dat je wordt gebeld om de reservering te bevestigen.
Naar aanleiding van een advertentie op internet heb ik telefonisch kontakt gehad. Deze persoon was zeer klantvriendelijk en legde alles duidelijk en helder uit. Bij het ophalen van de auto verliep alles ook zeer vlot en werd een en ander ook duidelijk uitgelegd. De auto zelf was een prettige auto en zuinig. Goede wegligging. Zou deze zeker weer huren. Bij inlevering van de auto ging de afhandeling ook super!
De bus was uitstekend, reed goed en was keurig onderhouden. De communicatie met Tjaart verliep perfect, ook na de wat stroeve communicatie met een collega. Zeker aan te bevelen.
Prima geregeld. Doen niet moeilijk.
Een wat minimale uitrusting van de auto, geen navigatie en achteruitrijdcamera. Verlichting niet helemaal in orde. Prima ontvangst en afhandeling.
Goede service, prima filiaal, heerlijke koffie 👍🏻
Vriendelijke mensen, die zich merkbaar voor de klant inzetten. Voor mij is het nu al duidelijk waar ik de volgende keer een betaalbare auto huur.
Nog nooit van gehoord, maar wat je verwacht van een bedrijf, dat was dus ook zo... Geen flauwekul.
Goed verlopen, goede service snel geregeld.
Prima geholpen door Cor van As en ook nog een uitstekende aanhanger, die perfect achter de auto ligt.
Goede service en klantgericht. De Renault Master was in prima staat.
Klant vriendelijk nette wagens...echt een aanrader
Prima en snel geregeld.
Super vlotte auto mee gekregen. Personeel was vriendelijk. Borg terug gepind gekregen dus lekker snel terug.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn