Goede service, heldere afspraken

Had in de ochtend gebeld om dezelfde dag nog een busje te kunnen huren, men denkt met je mee en netjes geholpen.

• Communicatie

Goeie service, fijne wagen en mooie prijs!

Goed geholpen, vriendelijk en goeie service. En dus ook mooie prijs. Aanbevolen!

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Wat was het een super service bij jullie, niet duur goed te doen!

• Vestiging: Hilversum

Helemaal geweldig

Nou de service en klantvriendelijk staat bij mij heel hoog en daar hebben hun in alle opzichten helemaal in voldaan. Alles gaat zonder problemen en ook alles gewoon volgens je wensen, Ik ben zeer blij met jullie. Ga zo door en tot snel weer.

• Vestiging: Venlo
  • Communicatie

Geweldige bakwagen die je verhuizing een feestje maakt!

Het is een zeer praktische bakwagen en ook de wijze waarop de verhuur was geregeld was top.

• Vestiging: Veenendaal
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Prima auto en aardige mensen

Auto gehuurd voor een weekend. Prima auto , aardige mensen . Goed geregeld .

• Vestiging: Wageningen

Goede- en vriendelijke service

Ik had vorige week met spoed een huurauto nodig. Vanwege de kerstdrukte waren er niet veel auto's meer beschikbaar, maar de medewerker van Autohopper deed zijn uiterste best om aan mijn wens te voldoen. Er werd met spoed een auto voor mij klaargemaakt die net was ingeleverd. Na even wachten onder het genot van een kopje koffie kreeg ik een heerlijk comfortabele Renault Clio mee waarop nog maar 1300km op de teller stond. Het enige dat ik jammer vond was de toeslag die per kilometer berekend werd bij meer dan 100 kilometer per dag. Maar ik ben zeer blij met deze autoverhuurder in de buurt!

Goede snelle service

Snel geholpen en goede service

• Vestiging: Drachten
  • Communicatie

Uitstekende service, prima bus, nette prijs en correcte afhandeling

Mijn ervaring is zeer prettig van begin tot eind. Het enige bezwaar wat ik zie - hoewel ik dat zelf niet erg vond - is de hoge borg, die wellicht voor mensen een drempel kunnen vormen. Vervaet is zeer correct en vriendelijk in hun communicatie en ontvangst/verzorging, en mede daarom ook de 5 sterren.

• Vestiging: Axel

Heerlijk op weg met Autohopper

Echt een fijne verhuisbus met laadklep, alles werkt ook en alles is ook netjes. Wat ik wel jammer vind, is dat jullie weekendtarief rekenen. Verder was er niks te klagen. Ik heb mijn spullen mooi in mijn nieuwe woning staan. Oja, kunnen ook het weer regelen, want het bleef regenen, je kunt ook niet alles hebben.

• Vestiging: Brummen
  • Communicatie

Super service. Prima verhuiswagen.

Fijn meegedacht. Vriendelijk te woord gestaan. Goed gecommuniceerd. Een tip: 3 dekens en 3 spanbanden is wat mager voor een verhuispakket

• Vestiging: Den Hoorn
  • Communicatie

Fantastische auto en een goed bedrijf

Ik heb voor een week vakantie in Duitsland een auto gehuurd bij autohopper, ik was heel tevreden. De auto was helemaal netjes toen ik hem kwam ophalen en reed super fijn. Er zaten netjes winterbanden op en sneeuwkettingen bij voor het geval dat. Ik vond het contact met het bedrijf van tevoren en met wegbrengen prettig. Ook de prijs was heel schappelijk Als ik weer een auto nodig heb zal ik zeker autohopper weer gebruikeb

• Vestiging: Hilversum

Perfect geregeld

Aangekomen bij verhuurder, korte en duidelijke uitleg. Nette en schone wagen. Bij terugkomst snel afgehandeld en binnen enkele uren de borg weer op de rekening. Niets op aan te merken.!

• Vestiging: Axel

Heel klantvriendelijk bedrijf

Alles in prima staat. Heel klantvriendelijk, kom zeker terug als ik nog een keer een auto nodig heb.

• Vestiging: Weert
  • Communicatie

autohopper Waalwijk heeft ons goed geholpen ,klantvriendelijk en denken met je mee

• Vestiging: Waalwijk
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie

Alles precies zo als het hoort.

Super goede service en prettige afhandeling. Gewoon duidelijk en betrouwbaar. Ik wil deze (vracht)auto graag nog een keer bij jullie komen huren begin maart 2020. Mvg, G.J. van Velzen

• Vestiging: Lochem

Goed zeer te vreden

Zeer te goede ervaring

• Vestiging: Zevenaar

Helemaal goed!

Correct, flexibel en komt afspraken na.

• Vestiging: Brunssum
  • Communicatie

Goede auto met veel ruimte en goede service

• Vestiging: Voorhout
  • Communicatie

Goede service , klantvriendelijk , afspraak is afspraak, snelle e-mail bericht zowel afspraak als afwikkeling, kortom top.

• Vestiging: Drachten
  • Communicatie

Ik wordt hier als klant behandeld

Mijn ervaring is, klant vriendelijke, gemoedelijke, staan altijd klaar, prettig en gastvrij.

• Vestiging: Harderwijk

Tevreden

Zijn ontzettend vriendelijk en kijken graag mee voor oplossingen. Staan je vriendelijk te woord voor vragen.

• Communicatie

Vriendelijk personeel en vlotte en goede service. Verder geen op of aanmerkingen

• Vestiging: Baarn
  • Ervaring met: Aanhangwagen
  • Communicatie

Autohopper is top! Snel geregeld, goede prijs en vriendelijk personeel

Ik had een verhuisbus nodig op op zaterdag. Zonder extra kosten kon ik de bus op vrijdagmiddag al halen. Borg keurig op de dag zoals beloofd teruggestort. Als ik een bus nodig heb, kom ik weer bij autohopper terug.

• Vestiging: Den Hoorn

prima auto, goede service

Vrijwel nieuwe bestelbus. Erg vriendelijk geholpen.

• Vestiging: Elst (GLD)

Boogschutterstraat 1-43