Alles was snel geregeld. Prima voertuig met een complete uitvoering. Exact wat ik nodig had voor het doel van de huur.
Via het internet heb ik een 9 persoons bus gehuurd, waarbij ik de inzittenden verzekering en de verlaging van het eigen risico was vergeten bij te boeken. Na de ontvangst van de bevesting heb ik beide via mail alsnog gevraagd en kreeg ik bijna per ommegaande antwoord. Bij het ophalen van de bus was het alsof ze mij daar kenden, terwijl dit de eerste keer was dat ik daar een auto huurde. Ook bij het inleveren weer de persoonlijke benadering: geweldig!
Zéér goede auto en duidelijke uitleg over het gebruik van de auto
Bus gehuurd voor 1 dag. Prima auto met ruimte voldoende. voorin 3 personen. Om acht uur gehaald en volgende dag 9 uur retour..geen probleem. Vlotte afhandeling en vriendelijk personeel.
2 dagen ervoor gereserveerd, geluk dat de bus er nog was Betaalbaar , goede service.
Voor herhaling vatbaar
Voor een kleine verhuizing bakwagen gehuurd . Prima service
Niet duur voor wat je allemaal krijgt Duidelijke uitleg en technisch super bakwagen!
Prettig , snelle afwikkeling
Grote schone auto, snelle service, zeer klantvriendelijk bedrijf!
Toen ik in Heemstede boekte meteen gebeld dat helaas de auto daar niet beschikbaar was maar hoofdorp waarschijnlijk wel In hoofdorp ook niet beschikbaar maar tegen vriendelijke prijs een groter model Aardige mensen
Gereserveerde bestelwagen was niet aanwezig, maar kreeg een grotere mee voor hetzelfde geld. Vriendelijke personeel.
Auto was zo goed als nieuw. Zeer vriendelijk te woord gestaan.
Leuke mensen die me hebben geholpen en heel goed voor gelicht. De bus was voldoende ruim om alles te kunnen vervoeren
Prettige communicatie over boeking. Goede oplossing toen auto aangeklikt op website niet voorradig was (wat niet gek was aangezien ik anderhalve dag vantevoren had geboekt). Vriendelijk personeel. Overall goede ervaring
Goede service. Snelle afwikkeling.
Alles snel geregeld en prima verzorgde auto.
Via de site heb ik de bus gehuurd, deze was overzichtelijk en duidelijk, heel makkelijk in gebruik. Na reservering kreeg ik hiervan direct een bevestiging en na twee uurtjes per e-mail de ingeplande bevestiging. Oudejaarsdag gereserveerd en 2 januari al n bus! De werknemer was heel vriendelijk, geduldig en zeer behulpzaam, een dikke 9! De bus was GEWELDIG!!! Er stond bijna niets op de teller! Gewoonweg nieuw, rijdt heeeeeeerlijk en er kan 6m3 in, de klus was zo geklaard. Bij terugbrengen een andere werknemer dan de dag ervoor, maar wederom heel klantvriendelijk, wij komen zeker terug, een vaste klant erbij! En wij raden iedereen aan om hier een auto of bus te huren. Oh ja, je eigen auto kan op het terrein gratis geparkeerd worden gedurende de tijd dat je rijdt met het gehuurde object, ook een mooi pluspunt!!!
De medewerkers proberen aan alle kanten mee te denken. Zowel de mondelinge communicatie als de contacten via email zijn zeer klantvriendelijk.
De dag voor kerst nog snel een bestelbus nodig en Apeldoorn Noord kon deze nog inzetten. Hiermee konden wij onze belofte aan onze klant weer houden.
Auto stond klaar zoals verwacht. Zag er goed uit. Reed goed. Personen bij Kardol zijn, zoals gebruikelijk, vriendelijk en nemen de tijd voor je. Enige minpuntje vond ik dat de pedalen in de Renault Traffic erg naar rechts zitten t.o.v. je zitpositie. Voor bredere personen zoals ik is dan niet fijn. Net onder je knie raakt je been het middenconsole waardoor je voet schuin naar rechts moet zetten om bij het gaspedaal te komen. Dat heeft op zicht niks met Autohopper te maken. Hopelijk komende keer ander merk bus.
Snel, netjes, eenvoudig en zakelijk.
Ik belde 1 dag van te voren om een auto te huren en het kon. Daarnaast heb je geen extra bijkomende kosten en verborgen prijzen. Lekker klein autootje gekregen, reed heerlijk.
Nieuwe auto en goed en vriendelijk personeel.
Ik heb een personenauto gehuurd. De procedure is makkelijk, de prijs is goed, je wordt vriendelijk geholpen. Ik heb geen technische problemen gehad tijdens de huurperiode.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn