Snel geregeld, attenderen op voordeliger oplossing, werd zelfs naar huis gebracht!!!
Zeer snel geholpen! Heel vriendelijk en aandachtig geluisterd naar mijn wens.
Helder duidelijk makkelijk aardige mensen mooie bus!
Snelle service en een gloednieuwe auto tot mijn beschikking gekregen. Niets op aan te merken!
Fijn autootje. Alles zoals afgesproken. Ik vroeg of we de auto in het weekend van 9 tot 9 uur mochten lenen en dat was geen probleem. Dat is service.
Voor de eerste keer is het dat ik gebruik heb gemaakt van autohopper. Het is em uitstekend bevallen dit is medeveroorzaakt door de professionele en flexibele service van Auto Vervaet in Axel
prima geholpen door een deskundige medewerker, auto was ook prima evenals de afhandeling. Zou zo weer gaan huren.
De auto was echt top een reed heel lekker, helemaal geen last van gehad en de medewerkers zijn ook heel vriendelijk, mijn complimenten.
De gevraagde auto was niet beschikbaar, voor hetzelfde bedrag een andere auto kunnen huren.
Autohopper in Harmelen dacht goed mee voor een reservering voor de auto. Goed en gedegen geholpen en weggereden in een schone nette Kia. Perfecte en snelle afhandeling bij het terugbrengen van de auto. Maakte zelfs nog reclame voor Autohopper inDusseldorf op de beurs 😉 Complimenten !
Het was moeilijk om een verhuurder te vinden, die verhuurt aan onder de 21 jaar. Bij Autohopper was dit wel mogelijk voor een redelijk bedrag. Ik heb een auto met reclame gehuurd, dat scheelde ook in het totaalbedrag. Ik heb eerst geprobeerd in Zaandam/Oostzaan te boeken, maar dit ging heel moeizaam, uiteindelijk kreeg ik te horen, dat ze er daar mee stopten. Toen contact gezocht met Hoofddorp. Afhandeling ging vlot.
Reservering via internet geregeld. Binnen de kortste tijd bevestiging ontvangen. Duidelijkheid over de voorwaarden. Tijdens het ophalen prettig en doeltreffend geholpen. Bestelbus is van alle gemakken voorzien en voldeed aan de verwachtingen.
Ik had nooit eerder bij Autohopper een auto gehuurd, maar de ervaring is mij prima bevallen. Ik werd snel en vriendelijk aan mijn auto geholpen. Ik kreeg een vrijwel nieuwe auto mee. De prijs is uitermate vriendelijk. Kortom, niets te klagen, zeker een aanrader.
Voor de verhuizing van onze inboedel een grote bakwagen met lift gehuurd. Vriendelijk te woord gestaan en zonder problemen de bus meegekregen. Netjes uitgelegd hoe de lift werkt. Kortom een uitstekende ervaring van deze verhuurmaatschappij.
vriendelijk en professional
Ik huurde een auto maar die hadden ze niet , maar ze gingenwel regelen dat ik die auto wel kreeg . Verder het personeel is zeer vriendelijk , petje af .
Top!.. Eenvoudig,en betrouwbaar!! We hadden een nieuw busje zelfs.. Kon veel in!...
Voor de tweede keer een bestelbus gehuurd met laadklep. Wederom alles prima geregeld. Het zou wel handig zijn om via website een bestelbus 'Live' te reserveren en dus dat je gelijk weet dat de bestelbus beschikbaar is op jouw betreffende gewenste dag(deel).
Ik werd duidelijk geïnformeerd en in overleg was het ophalen en brengen van de bus zeer goed geregeld. De bus zelf was ook heel netjes.
Auto nodig> auto beschikbaar. Geen gedoe. Snelle service.
2x auto gehuurd,, en komen nog vele malen
Ondanks wat problemen met de stekker was de oplossing, service goed.
Aygo met reclame gehuurd. Kreeg één zonder mee. Prima auto voor het huurbedrag. Terugbrengen kon ook nog na officiële sluitingstijd, wat voor mij erg goed uitkwam.
Bij aanvang moesten wij even wachten, het was nogal hectisch druk bij het verhuurbedrijf. Verder uitstekend geholpen en kregen een perfect nette bus mee. Na afloop hebben wij uit coulance voor het lange wachten een dag korting gekregen op ons verhuispakket.
Ik had de bus voor twee dagen gehuurd. Maar de zaken liepen anders en ik bracht de bus na 1 dag terug. Er werd zonder te hoeven vragen 1 dag in rekening gebracht.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn