Top. Snel geregeld

Super hoe het geregeld kon worden. Makkelijk en snel.

• Vestiging: Zevenaar

Super servive

De auto was keurig in orde en de service van meenemen en terugbrengen was keurig geregeld.

• Vestiging: Veghel

Goede service nette auto

Zeer tevreden nette wagen goede service kreeg hem de avond ervoor al mee. Super

• Vestiging: Oosterhout

Super en gezellig

Fijn en gezellig verhuur bedrijf nette bus schoon

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Super fijn behandeld met.huren en de bus reed ook supergoed.

Ik vond het een hele fijne bus en de verhuurder was ook heel vriendelijk. We hebben er goed.mee gereden en mee kunnen verhuizen. delaadklep was ook perfect. Al met al was het superrr.

• Vestiging: Nuenen
  • Communicatie

Duidelijke, nette prijzen en maten van de opties weergegeven.

Allereerst de meeste voordelige in de regio! Duidelijke, heldere website met eenvoudige foto's van de te huren opties en afmetingen hiervan. Hierdoor wordt de keuze makkelijk met nette prijzen zonder nog extra's achteraf. Tevens goede service en prima bereikbaarheid. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker

Very good service

Everything is great besides the km per day without extra pay. 100 km is a little short.

• Vestiging: Wageningen
  • Communicatie

Snel en makkelijk een auto tot je beschikking tegen een scherpe prijs.

Op zeer korte termijn had ik tijdelijk een auto nodig. Bij Autohopper was dit heel snel en vooral makkelijk geregeld tegen een scherpe prijs. Het personeel is vriendelijk en service gericht. De auto die ik mee kreeg had een perfecte staat. Het eerder inleveren van de auto dan de afgesproken short private lease tijd was geen probleem. Mijn borg en een groot deel van mijn betaalde maand stond snel op mijn rekening. Fijn zaken doen, het no-nonsense maken ze echt waar.

• Vestiging: Apeldoorn noord

Prima aanhanger.

Gemakkelijk te reserveren. Vriendelijke service.

• Vestiging: Baarn
  • Ervaring met: Aanhangwagen

Helemaal top!

Goed contact. Vriendelijk en leuke omgang van het personeel. Duidelijk, open en eerlijk. De bus was ook top. Van alle gemakken voorzien en dat voor deze prijs!! Meer dan goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zeker een aanrader :)

• Vestiging: Gorinchem

Snel, duidelijk en vriendelijk

Doordat ik tussen wal en schip viel (lease-auto ingeleverd maar nog geen andere auto) had ik ASAP een auto nodig. Op de site gekeken en ik werd al met 5 minuten gebeld. Eenmaal op locatie werd ik vriendelijk ontvangen en na wat formulieren kon ik weer de weg op. Ook geen verborgen kosten of addertjes onder het gras. Eind van de middag de huurauto ingeleverd en als bonus werd ik thuis afgezet. Volgens Google Maps was het 55 min lopen... dus ik bofte enorm. Ik raad deze organisatie aan.

• Vestiging: Mijdrecht
  • Communicatie

een nieuwe auto huren met vertrouwen

alles is prima verlopen. Het zijn aardige behulpzame medewerkers. De auto was mooi schoon en reed prima

• Vestiging: Zevenbergen
  • Communicatie

Makkelijk snel en netjes geregeld

Vriendelijk geholpen, en zeer flexibel met terug brengen van de auto! Auto rijd goed en netjes onderhouden.

• Vestiging: Breda

Perfecte service

Goede service en perfecte afhandeling. Je voelt je klant.

• Vestiging: Apeldoorn

Klantvriendelijk, scherp geprijsd

Goed ontvangen, vriendelijk, nam de tijd en duidelijke uitleg. Ik zou deze zaak aanbevelen.

• Vestiging: Elst (GLD)
  • Service N.v.t.
  • Communicatie

Zoals de tekst op de busjes al zegt: no nonsense verhuur.

Vanaf het moment van reserveren al een goed gevoel. Een fatsoenlijke bus voor ook nog eens een nette prijs. Er lag nog wel wat rommel in van de vorige huurder. Mijn advies; loop zo'n huurbus gauw even na en gooi losse rommeltjes weg. Verder super tevreden.

• Vestiging: Waalwijk

flexibel en snel

Last minute een busje nodig en dat werd snel en goed geregeld. De ramen werden gauw nog even schoon gemaakt. Extra nummerplaat voor de aanhanger + verloopstekker voor de aanhanger waren geen probleem. 's Avonds terug gebracht en de sleutel mocht in de brievenbus. Top!

• Vestiging: Etten-Leur (Hoeven)
  • Communicatie

Snelle reactie. Schone auto. Acceptabele prijsstelling.

• Vestiging: Nuenen
  • Communicatie

Snel geregeld en zeker niet duur

Het is al de 2e keer dat ik er gebruik van maak en mocht het nodig zijn doe ik het weer alles snel geregeld en afgehandeld.

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

Erg gemakkelijk, goede service, geen enkel probleem

Het was erg gemakkelijk om een auto te kunnen huren in mijn eigen woonplaats. Het reserveren op de website ging heel gemakkelijk. De service op de Autohopper locatie was prima. De auto was pas 2 maanden oud en reed prima. Geen enkel probleem kortom.

• Vestiging: 's-Heerenberg
  • Communicatie

Deskundig, meedenkend, accuraat en met humor

Telefonisch uistekend te woord gestaan. Bij ontvangst in de zaak prettig en snel geholpen. Nuttige tips gekregen. Auto samen bekeken. Na inleveren eveneens snelle afwikkeling. Borg wordt netjes teruggestort op je rekening. Kortom het juiste adres voor het huren van verhuisauto. Bedankt voor de prima service.

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Goede service en betrouwbare mensen.

Netjes geholpen. Ze zijn duidelijk. Het is fijn om in iets anders te kunnen rijden terwijl je eigen auto in de garage staat.

• Vestiging: Oosterhout
  • Communicatie

Vakkundig en zeer correct!

Alles loopt volgens afspraak!

• Vestiging: Soest

Fijne service!

Fijn dat we de g6 konden huren en online konden betalen.

• Vestiging: Werkendam
  • Communicatie

Duidelijke communicatie en prettige samenwerking

Zeer goed, duidelijke communicatie, goed bereikbaar, snelle reactie tijd. Bij vragen goed te bereiken via zowel telefoon als e-mail. Bij het terugbrengen van een huur auto op een zondag makkelijk te regelen via de key safe. Keurige auto geleverd voorzien van alle gemakken, genoeg extra opties mogelijk voor de auto.

• Vestiging: Heerenveen

Boogschutterstraat 1-43