Online reserveren in een mum van tijd gedaan. Heldere terugmelding met instructies. Verse auto en vriendelijke prijs. Zaak ziet er picobello uit en alles is tot de puntjes geregeld. Dat krijg je na 43 jaar in de business.
Door mijn neef kwam ik uit bij autohopper. Mijn broer had een bus geregeld, maar dit kon door omstandigheden op het laatste moment niet meer doorgaan en dit kregen wij om 16:00 te horen. Mijn neef heeft gelijk contact opgenomen met Henry van Autohopper Oss en rade mij aan om ook te bellen maar Nijmegen. Doordat zo’n verhuizing al prijzig is was het voor mij best moeilijk om te huren tot maandag en daardoor €190 euro te moeten betalen, kon alle beetjes gebruiken. Om een lang verhaal kort te maken, heb ik meent beide heren een afspraak gemaakt dat IK terug zou bellen. Door alle stress en omstandigheden was ik dat dus vergeten en uiteindelijk naar Oss gereden naar Autohopper om daar een verhuiswagen te huren. Onderweg daar naar toe werd ik gebeld door een vriendelijke man uit Nijmegen Van Autohopper die ik de dag daarvoor had beloofd om zaterdag terug te bellen. Deze man was meer bezorgd of het was gelukt (na mijn gestresste telefoon de dag daarvoor), dan dat hij dacht aan verhuur. De bus stond nog tot mijn beschikking als ik het nodig mocht hebben. Dat noem ik nou service! Ondanks dat bel je mij op en vraagt of het gelukt is en of hij nog opzoek moest naar een verhuisbus voor mij. Autohopper scoort bij mij is een dikke 10. Zowe Nijmegen als Oss (alleen de volgende keer we een kopje koffie graag:-). met vriendelijke groet, Gracielle Panka
Zaterdag nam ik contact op met Autohopper Tiel. Ondanks dat ik met spoed een oplossing moest bedenken voor een transport, bood Autohopper Tiel mij de perfecte oplossing. Hoe prettig is het als je op deze professionele wijze geholpen wordt. Dank Thomas. Chapeau!
Prima service en duidelijke uitleg, denken goed mee Goede ervaring!
We zijn heel blij met dit bedrijf super vriendelijk we hadden dekens erbij besteld alleen waren die er niet bij maar dat word naar tevredenheid opgelost van mijn kant alle lof voor dit bedrijf. Volgende keer huren we weer bij dit bedrijf.. Vriendelijke groet C.Dane
Goeie ervaring en klant vriendelijk
alles ging vlot en soepel
Jammer fijne bus maar geen pk’s om boven op de berg in oosterijk te komen.wat ook heel slecht is de radio, en geen crosconttol
Tijdens ophalen van de bus wel wat druk maar verder is alles prima bevallen.
Snelle afhandeling, vriendelijk personeel
Ik had op korte termijn een 20m2 bus nodig. Autohopper Oosterhout deed daar moeite voor, waardoor ik kon beschikken over deze bus. Dank daarvoor! Duidelijke uitleg bij ophalen, zeker m.b.t accu laadklep goede info gekregen.
Van de uitleg over de verhuur, de bus ophalen, de bus in het algemeen, en het inleveren, alles heel makkelijk en perfect geregeld. De bus reed heel goed, was uitgerust met de nodige luxe, zoals achteruitrijcamera. En alles voor een scherpe prijs! Een echte aanrader dus!
Keurige bus, afhalen ging vlot, vriendelijk personeel
Prima busje om in te verhuizen, alles ging sneller dan verwacht door de ruimte in de bus. Bedankt Autohopper!
had een bus nodig voor een kleine verhuizing kreeg de keus uit drie types. was perfect
Via de website snel geregeld. Nageteld door het bedrijf. Vriendelijk en meedenkend. Bij ophalen en afleveren vriendelijk geholpen
Vriendelijk personeel, niet duur en een nieuwe auto 🤩
Fijne service en makkelijk goede auto huren
Deden niet moeilliik voertuig check was al gedaan evt schade's werden van te voren al aangegeven borg van € 250 was schappelijk en het gehuurde voertuig was schoon netjes en de laadbak was voorzien van de nodige hulpmiddelen.
Afgezien van het feit dat ik de bus op zaterdagmorgen pas om 9 uur kon ophalen in plaats van om 8 uur zoals in de bevestiging stond, was de huur perfect. Uiteindelijk toch al rond 9 uur weggereden en op tijd terug en de borg nog dezelfde dag terug ontvangen op mijn bankrekening. Toppie! Tot gauw, wanneer we weer iemand moeten verhuizen. Zeer vriendelijke mensen!
Zeer moderne nette gebruiksvriendelijke verhuisbus, en prijs vriendelijker dan de meeste van dit formaat bij andere firma’s
Snel, simpel en duidelijk!
Ben zeer goed en vriendelijk geholpen en alles was zeer goed geregeld. Goede auto mee gekregen.
In een woord super!
Goede service en zoals het zou moeten zijn.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn