Wauw!

Super vriendelijk ontvangen, ik had er meteen een goed gevoel bij! Ik mocht zelfs mijn fiets op een veilige plek opslaan en kreeg nog iets te eten mee voor onderweg. Verder was de auto was super en goed onderhouden. Communicatie was ook super. Echt niks te klagen! Super tevreden en raad dit bedrijf aan iedereen aan.

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Prima service voor een goede prijs

Niet alleen de prijs maar ook de eenvoud van het reserveren sprak mij aan. Keurig geholpen bij het ophalen. Uitleg was duidelijk en ging op een vriendelijke manier. De bestelbus was schoon en reed prima. Al met al een echte aanrader.

• Vestiging: Hoofddorp

Uitstekende service

Vlotte reactie op aanvraag , auto keurig in orde op Afgesproken tijd.

• Vestiging: Loosdrecht

Goede service en afhandeling

Met name de ophaal en terug breng service van de garage waar mijn eigen auto ter reparatie stond.

• Vestiging: Cuijk

Prima auto voor schappelijke prijs en vriendelijke afhandeling

Prima auto voor schappelijke prijs en vriendelijke afhandeling

• Vestiging: Deventer

Prima geregeld

Prima nette bus. Rijd goed. Goede reis ervaring, jammer dat er maar de eerste 100 km per dag vrij waren.

• Vestiging: Stadskanaal

Snelle en goede service bij Autohopper in Barneveld

Online een busje gehuurd bij Autohopper in Barneveld. Het ophalen verliep snel en soepel en kon daarna meteen op pad. Ik mocht het busje na sluitingstijd terugbrengen van de sympathieke medewerker en de sleutel door een speciale brievenbus gooien, wat erg fijn was. Het busje was perfect op orde en reed heerlijk!

• Vestiging: Barneveld
  • Ervaring met: N.v.t.

Wel goed

Alleen de laatste auto had ze nietvan te voren grzegd dat hrt een reclame auto was en dat is minder

• Vestiging: Spijkenisse
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Makkelijk, betrouwbaar en prima kwaliteit

Let wel, dit geld voor autohopper Beesd. Eerder in Tiel gereserveerd, reageerden langzamer dan Beesd en met een afwijzing zonder oplossing (alleen maar naar een ander verwijzen zonder te checken of het daar wel beschikbaar is is geen hulp). Maar goed, dit gaat over autohopper Beesd. Prima service en een prima bus!

• Vestiging: Beesd
  • Communicatie

Hele fijne en snelle service!

In de ochtend gebeld kon al gelijk in de middag terecht. Snelle afhandeling doen niet moeilijk over leeftijd en hoelang je je rijbewijs hebt! De volkswagen UP reed ook heel erg fijn en was ook aardig nieuw. Al met al een hele fijne en snelle service.

• Vestiging: Krimpen aan den IJssel
  • Communicatie

Makkelijk een goede bakwagen huren

Ik vond het reserveren eenvoudig en snelle reactie terug. Bij ophalen duurde het wel lang en contract stond op 3 dagen ipv 1. Echter snel gecorrigeerd en onderweg. Goede ruime auto die makkelijk te besturen is. Inleveren ging wel snel.

• Vestiging: Voorhout

Perfecte dienstverlening Perfecte auto

Na aanmelding onmiddellijk reactie per e-mail en telefoon. Geweldige dienstverlening bij ontvangst van de auto. Hele fijne Kia Piccanto. Goede afhandeling. Was wel wat moeilijk de eerste keer dat ik deze auto reserveerde

• Vestiging: Veghel
  • Communicatie

Vlot, behulpzaam en adequaat.

Het huren bij Cleijsen Autohopper in Goirle was een professionele en zeer vriendelijke ervaring. Dhr. Cleijsen is een man die meedenkt en voor een passende oplossing zorgt. Autohopper heeft hier een uitstekende vestiging waar de klant voorop staat.

• Vestiging: Goirle
  • Communicatie

Top service door een Top bedrijf

Overbodig om te melden als alles gewoon 100% goed is.

• Vestiging: Goirle

Prettige service, goede uitleg

Duidelijke communicatie gehad met Vincent. Prettig bedrijf om een auto te huren. Keurig nette afhandeling.

• Vestiging: Kampen
  • Communicatie

Snel en makkelijk vervoer!

Mooie ruime bus, vriendelijke man aan de balie, niet duur en de volgende dag lweer de borg op de rekening. Aanrader!

• Vestiging: Elst (GLD)
  • Communicatie

Goed ontvangen , duidelijke afspraken , goed vervoermiddel.

Duidelijke uitleg en goede afspraken . Borg werd na inleveren auto meteen teruggestort.

• Vestiging: Hapert
  • Ervaring met: Anders

Top service

Goede service.

• Vestiging: Oss
  • Communicatie

Fijn personeel, goede service!

Ik wou een bakwagen huren bij vestiging Barneveld, hier hadden ze er geen meer. Hierom ging ik er eentje huren bij vestiging Apeldoorn waar het personeel ook erg vriendelijk, flexibel en meedenkend was. Een dag later werd ik door Barneveld gebeld dat er toch weer een bakwagen beschikbaar was en boden ze zelfs aan om de bakwagen in apeldoorn te annuleren zodat ik dat niet zelf hoefde te doen. Verder fijne auto en goede uitleg over hoe alles werkte. Door dit alles een erg prettige ervaring en voor de volgende keer als ik een auto o.i.d nodig heb zeker de eerste waar ik aan ga denken.

• Vestiging: Barneveld
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

snelle en correcte afhandeling.

Service was prima en financiele afhandeling ging ook goed. Alleen stonk de auto heel erg naar rook en de bekleding was smering, vooral achterin.

• Vestiging: Baarn

makkelijk, snel, goedkoop

We hebben telefonisch gereserveerd, dit ging erg makkelijk. Bij het ophalen van de auto erg vriendelijk geholpen. De auto zelf was prima. Ook het inleveren van de sleutel was makkelijk, gewoon door de brievenbus gegooid!

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Prima service, fijne auto!

Alles verliep gemakkelijk en soepel: reserveren, afhalen, uitleg over de bus, terugbrengen en facturatie.

• Vestiging: Heerenveen

Service zonder poespas !

Met deze Toyota VIP bus een weekend weg geweest, aardige man achter de balie, bus stond netjes gewassen klaar en binnen 5 min. was alles geregeld. Geen gedoe gewoon goed en betrouwbaar, zelfs na werktijd mocht ik gewoon bellen met een vraag over hoe de stoelmassage aan moest !

• Vestiging: Elst (GLD)
  • Communicatie

Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Wij hebben voor de verhuizing een goede bus kunnen huren. Die schoon was, goed onderhouden, en voldeed aan onze verwachtingen

• Vestiging: Alphen ad Rijn
  • Communicatie

Vanaf het moment van reservering t/m terugbrengen (Wij waren niet meer gewend aan een koppeling, en jullie kwamen keurig kijken toen hij niet startte) uitstekend.

• Vestiging: Nijmegen

Boogschutterstraat 1-43