Alles klopte en werkte zoals het moest. Bus reed prima en zuinig.
Super tevreden word goed geholpen
Goede afhandeling van administratie, zeer vriendelijk personeel en dat ook nog voor de beste prijs in de regio!
Er is moeite gedaan om voor mij een verhuisauto te regelen. Ben steeds tijdig geïnformeerd. Goede auto, prima service.
Super 9 persoonsbus mooi schoon en heel zuinig
Klantvriendelijk personeel 👍
vriendelijk personeel, goede service
Voor 8 uur kwam ik binnen en ben gelijk goed geholpen. De auto werd netjes voor mij klaargezet en ik kon zo weg rijden. Ook fijn dat je op elke moment de auto terug kan brengen, de sleutel 's nachts bij de buren ingeleverd zodat ik niet in de ochtend er weer vroeg moest zijn. Alle gegevens netjes op papier en achteraf een factuur in de mail. Ik ben zeker tevreden. En zou deze service aan iedereen aanraden.
Afspraken zijn nagekomen, kosten zijn duidelijk beschreven, auto was perfect. Zeker aan te raden om hier een auto te huren als je in de omgeving van Harderwijk woont! Lekker makkelijk ook met ophalen/terugbrengen. Zelfs op zondag!
De auto stond klaar toen ik aankwam. Deze was schoon. De instructies waren helder. De auto reed prima. Na het terugbrengen kreeg ik direct een mail dat de borg teruggestort zou worden.
Grote laadruimte, rijdt lekker, vriendelijke en behulpzame afhandeling. We konden op zondagochtend de auto terugbrengen! Volgende keer weer.
Bedrijf neemt de moeite om een bestelbus bij een andere vestiging te regelen om de klant te helpen.
Hele prettige ontvangst en alles netjes geregeld. Op de dag dat je de auto ophaalt, staat er een keurige auto voor je klaar en bij terugkomst, wordt de auto ook persoonlijk ontvangen. Ook de financiële afhandeling is goed geregeld. In één woord uitstekend en wanneer ik nog eens een auto moet huren, heeft dit adres mijn voorkeur. Bedankt
Aardige mensen die goed en netjes helpen. Beleefd en prettig. Echt goed. Nu twee keer auto gehuurd en zeer tevreden.
alles is goed geregeld
Duidelijke afspraken, flexibel en snelle afhandeling. Prima bus om te verhuizen.
Zeer klantvriendelijk personeel. Goede uitleg over mogelijkheden en de daaraan verbonden prijzen. Geen kosten achteraf. Zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding. Verhuisbus gehuurd van goede kwaliteit waarbij veiligheid voorop staat. Zal zeker dit bedrijf aanbevelen.
Busje reed prettig, zuinig en zag er verzorgd uit.
Zeer net materiaal
Auto stond keurig klaar bij Garage Kok in Baarn. We hadden een kleine vrachtauto met laadklep, prima om te verhuizen. Je krijgt voor een redelijk bedrag een hele dag de tijd en kan hem de volgende dag terug brengen om 8 uur. Wij konden de wagen gelukkig dezelfde dag nog terug brengen, keurige auto en dito service 👌🏼
De auto stond volgens afspraak op tijd klaar. De papieren waren vlot in orde en met duidelijke uitleg over de auto kon ik vlug aan mijn verhuis klus beginnen. Fijne auto en na afloop weer vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader.
Prettig geholpen en alle gemaakte afspraken zijn na gekomen.
De mensen die er werken zijn klantgericht en klantvriendelijk. Goede service en ze doen hun best om je tevreden te bestellen. De auto die ik wou was bij hun niet beschikbaar en hebben ze extern een auto gehuurd zodat ik alsnog de auto kon huren die ik wou
Zeer goed bedrijf, vriendelijk en betrokken personeel.
Goede service, splinternieuwe bus met parkeersensoren. Fijn dat er gebeld werd dat we de bus al een avond eerder konden ophalen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn