Redelijk bedrag en prima service bij het huren van de personenauto. Jammer dat de goedkoopste auto (met reclame) er niet was.
Gelijk geholpen geen onzin direct en netjes behandelt duidelijke uitleg
Ik werd snel geholpen en kreeg n prima auto voor een zeer competitieve prijs. Peter is erg behulpzaam en betrouwbaar. Mijn zoon huurde daar vaak n auto en had m aanbevolen. En terecht n goede keus. Hij nam mij ook direct in vertrouwen en dat is fijn. Ga daar zeker vaker n auto huren. Die paar keer dat ik m nodig heb is goedkoper dan er een te kopen.
Dit was de eerste keer dat ik een auto huur. Ben 64 jaar en alleen bekend met oude auto’s te besturen. Kon de achteruit niet voor elkaar krijgen dus terug. Kreeg snel en geduldig uitleg. Ja eitje als je het weet. Maar ja die ervaring had ik niet. Onderweg zie ik de temperatuur van de olie naar 87 gaan.Is dat wel goed?????. Boekje bekeken 😥 kwam er niet uit. Toen het noodnummer gebeld. Kreeg een geduldige medewerker aan de lijn die me gerust kon stellen en ik gewoon mijn weg kon vervolgen. Hij vond het geen probleem dat ik hem ‘s avonds gebeld had. Dat gaf mij een goed gevoel. Ik zal daar zeker ongeneselijke een auto huren maar zal voor de zekerheid vragen waar de achteruit zit want elke auto is anders😂 Groetjes van een zeer tevreden klant. Marian.
Vriendelijke mensen en nette bus.
Wat ontzettend fijn dat ik op korte termijn een auto kon huren. En toen ik vroeg of ik hem iets langer kon huren werd er met me meegedacht. Erg fijn en heel klantvriendelijk.
Gebeld of het nog mogelijk.was een busje te huren dezelfde dag en geen probleem gelijk alles in orde gemaakt. We kregen een splinternieuwe bus mee.
Goede prijs; moderne bus; snelle afhandeling
Supersnel en netjes geregeld
Goede auto, goede en vriendelijke service en vlotte afhandeling.
Ik heb al vaker auto's gehuurd en Autohopper (Goirle) valt op doordat alles net zo goed is als je hoopt, en de persoonlijke aandacht maakt het zelfs nog beter.
Busje gehuurd, binnen 10 minuten op weg! Het busje was netjes, reed lekker en bij retourneren alles weer snel afgehandeld en op naar huis! Zeker herhaling waard.
Verhuisbus gehuurd. Goede uitleg over het gebruik. Prijs kwaliteit verhouding is prima
De service van Autohopper is uitstekend. klantcontact zoals je het verwacht, dus gewoon erg goed. De aflevering verliep gesmeerd. Alle aspecten van het huren werden duidelijk en overzichtelijk gecommuniceerd.
Ben zeer tevreden met de goede service en het goede materiaal
Was makkelijk om de auto te huren en personeel was vriendelijk en behulpzaam. Kost ook weinig tijd dus maakt het allemaal nog prettiger.
Online een klein busje besteld, maar bij aankomst bleek deze kapot. Ik kreeg zonder meerprijs een beduidend grotere wagen mee!! Uiterst vriendelijk personeel, en geen verrassingen achteraf; gewoon het bedrag afrekenen wat je op de site hebt gezien....volgende keer weer naar Autohopper!!
Makkelijk om op de site een wagen te huren. Gelijk telefonisch contact toen bleek dat de door mij gehuurde auto niet aanwezig kon zijn. Direct ander alternatief. Bij het ophalen een duidelijke uitleg. Auto was schoon en van goede kwaliteit. De afwikkeling zoals factuur en teruggave van de borg ging zeer snel en soepel. Extra service zoals gratis steekwagentje en dekens is erg gewaardeerd!
Snel geregeld Auto in perfecte condities
We hadden een VW T-Roc gehuurd voor 1 week. De auto was zo goed als nieuw en helemaal schadevrij en afgedankt. Door de mevrouw bij de vestiging zijn we perfect geholpen. Ze was zeer vriendelijk en maakte gezellig met ons een praatje.
Zeker aan te raden
helemaal top
Voor een verhuizing de grote bus (20m3) gehuurd via Autohopper Hoofddorp. Bus stond keurig klaar, verhuurder voorzag van uitgebreide uitleg. De laadklep is erg handig (kan tot 650kg tillen), en voor wasmachine, droger, en andere zwaren spullen een absolute must. De bus gehuurd in combinatie met het verhuispakket: deze bevat 10 verhuisdekens, een meubelhondje en een paar spanbanden. Bij mij ontbraken er verhuisdekens, er waren er maar 4. Ik zou het zelf nog handig vinden om er een steekwagen bij te krijgen. Doordat de bus 100km vrij wordt verhuurd (en niet onbeperkt) had deze nog niet veel gereden (55.000km). Kortom: keurige bus waar we in 1 dag snel mee verhuisd zijn.
Prima ervaring, komt afspraken na, vriendelijk en duidelijk.
Na een zeer prettig telefoongesprek hebben we een bijna gloednieuwe, fijn rijdende bus meegekregen en alles makkelijk verhuisd! Wat een fantastische ervaring.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn