Top service

Tijdens het maken van de huurafspraak wordt er al meegedacht bij de keuze van de juiste bus, grote, tijdstip van halen en brengen. Ook heeft Jan Snel de benodigde hulpmiddelen beschikbaar zoals verhuisdekens, hondepootjes, steekwagens en spanbanden. Vriendelijke medewerkers, service gericht.

• Vestiging: Puttershoek

Klantvriendelijkheid

Ik werd netjes geholpen.

• Vestiging: Vlaardingen
  • Ervaring met: Personenauto

Fantastisch geholpen bij Garage Kok

Fijn geholpen en prima service!

• Vestiging: Baarn

Goede ervaring

Prima bus, vlakbij ons woonadres, redelijke huurprijs. Kortom: voor herhaling vatbaar

Heel behulpzaam en vriendelijk

Reeds bij de aanvraag heel snel reactie gekregen

• Vestiging: Axel

Prima service en auto

De service was prima en ook de auto die we hebben gehuurd. Auto liep veel zuiniger dan onze eigen auto. We hadden dus wel huurkosten, maar bespaarden tijdens onze lange reis mooi wat brandstofkosten. Mochten we weer eens een huurauto nodig hebben komen we hier zeker terug!

• Vestiging: Kampen
  • Ervaring met: Personenauto

Keurig geholpen zeer klantvriendelijk

We werden door de medewerkster keurig geholpen, ze nam de tijd om alles uit te leggen (Met een kopje koffie erbij). Hebben wij als zeer prettig ervaren.

• Vestiging: Nijmegen

Prima!

Prima service, snel en efficiënt.

• Vestiging: Venlo

Fijn verhuur bedrijf.

Duidelijke vriendelijke communicatie, zowel via de telefoon als de mail. Goede afspraken, mooie prijs. Schone nette bestel wagen.

• Vestiging: Veghel

Misleidende Eigen Risico!

Tijdens het boeken op de site zie je dat je eigen risico €950 is. Deze kun je voor verlagen naar €350 voor de prijs van €9. Dat is mooi, maar wat je nergens tegen komt (totdat je achter het stuur zit van een van de busjes) is dat er nóg een eigen risico is, namelijk van €1500! voor, ik citeer, "bovenhoofdse schade". Erg misleidend dus, want dit zie je pas als je achter het stuur zit, en je geen keus meer hebt dan het te accepteren of je hele dagplanning omgooien. Of je ziet het als je de kleine letters leest wanneer je in de ochtend bij de balie tekent voor ontvangst van de sleutels. DIT MOET EEN CONSUMENT TE ZIEN KRIJGEN OP DE SITE, BIJ HET BOEKEN. Dus de auto en medewerkers zorgen voor de sterren, maar ik zal er geen tweede keer meer huren.

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Prima service en overleg over wat het beste past!

Heb in het weekend via de mail een bestelbus gehuurd. Op maandag bleek er vertraging in de retour van de bestelde auto. Ik kreeg vervolgens tegen dezelfde prijs een andere, groter exemplaar toebedeeld.

• Vestiging: Odoorn
  • Communicatie

Knappe bus, prima om mee te verhuizen.

• Vestiging: Franeker
  • Communicatie

Makkelijk te boeken, ruime bus

Makkelijk via site te boeken. Bus werd schoon opgeleverd.

• Vestiging: Zevenaar

Professioneel, duidelijk en vriendelijk

Huren snel geregeld. Ik kon direct aan de slag. Goed uitgeruste auto voor het vervoer van inboedel. Inleveren ook weer snel geregeld. Redelijke prijs. Zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar

• Vestiging: Axel

Prima opgelost

Voor een kast ophalen de juiste maten doorgegeven. Alleen bleek de auto toch niet groot genoeg te zijn. Gelukkig stond er nog een grotere waarmee wij mochten ruilen. Kostte ons alleen extra tijd en brandstof. Prima opgelost wat mij betreft

• Vestiging: Huizen
  • Communicatie

Zeer ruime, goed rijdende bus

Zeer goed en vriendelijke geholpen Volgende keer huur ik weer zo,n bus Bij autohopper Etten-Leur/Hoeven

• Vestiging: Etten-Leur (Hoeven)

Klantvriendelijk

Prettige communicatie omtrent het huren van een bus. Tijdstip van halen en brengen was geen enkel probleem. Zeer flexibel. Ook het terugbetalen van de borg werd gedaan zoals afgesproken.

• Vestiging: Zutphen
  • Deskundigheid N.v.t.

superbus, On the move

Alles was heel eenvoudig te reserveren via de site. Op de dag zelf bij aankomst stond de bus al klaar. We hoefden niet lang op de papieren te wachten en konden heel vlot vertrekken. Uitleg was helder en simpel.

Makkelijk

Alles ging makkelijk en was goed geregeld. Niet de goedkoopste maar door de goede ervaring wel waard. Ook handig dat we op zaterdag voor 1 dag konden huren, erg handig.

• Vestiging: Oss
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Simpel, snel en goed. Nieuwe bestelbus.

N/A

• Vestiging: Huizen

Snelle en vriendelijke service

Bestelbus gehuurd voor verhuizing. Ophalen en terugbrengen van bus ging vlot en makkelijk. Extra instructies werden nog gegeven in een makkelijk te volgen manier voor het bedienen van de laadklep

• Vestiging: Breda

Helemaal top!

Ik heb heel prettig contact gehad met Alwyn en Erik. Vriendelijke bekwame mensen die met je meedenken en je graag willen helpen. Ik kan het van harte aanbevelen.

• Vestiging: Apeldoorn
  • Communicatie

Zeer makkelijk online gereserveerd en prima auto voor een mooie prijs.

Zeer makkelijk online gereserveerd en prima auto voor een mooie prijs. Auto stond op tijd ons klaar.

• Vestiging: Beesd
  • Communicatie

Eerlijk, netjes en precies volgens afspraak.

Keurig geholpen bij ophalen. De auto voldeed precies aan de omschrijving en keurig een rondje gedaan om schade vooraf te bekijken. Ook bij terugbrengen probleemloos.

• Communicatie

Super georganiseerd en zeer vriendelijk.

Heel netjes en vriendelijk behandeld! Empatisch en professioneel! Alles correct en alle afspraken perfect nagekomen. Nette prijs en borg direct terug gestort!

• Vestiging: De Bilt

Boogschutterstraat 1-43