Bus was prima. Alles omtrent borg en inleveren slecht tot matig. Borg moet via cash/pin. Dat moet gewoon via creditcard, zoals bij ieder autoverhuurbedrijf. Auto zaterdag ingeleverd en geen fatsoenlijke bevestiging ontvangen van alles ok, schadevrij ingeleverd. Vanochtend gebeld met de mededeling dat auto ok ingeleverd is en wat mijn bankrekening is om borg terug te storten. Ik had mijn iban al bij ophalen genoemd. Er is een kopie gemaakt van mijn rijbewijs, ik vraag mij af of dat past in onze privacy wetgeving. Ik ontvang deze mail op maandag nog voordat de borg terug is. Graag de borg per ommegaande terugstorten!
Beste Maarten, onze excuses dat we niet aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Als het goed is heb je inmiddels je borg retour gehad. We hebben een gerechtvaardigd belang bij het opslaan van de kopie van je rijbewijs i.v.m. de verzekering van de auto’s en eventuele boetes die worden gereden, dus wij mogen deze gegevens zeker opslaan. Wil je dat deze weer verwijderd worden dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via [email protected]. Hopelijk zien we je nog een keer terug! Vriendelijke groeten, team Autohopper
Auto besproken en alles top voor elkaar
Goede ervaring en prettige mensen. Alleen werd pas ter plekke vermeld dat eigen risico op 1,9 meter hoogte hoger is. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Prima geregeld
Het huren van onze wagen ging vlekkeloos. Hij stond op tijd klaar en was in uitstekende staat - de aanwezigheid van cruise control was een leuke verrassing. Er werd niet moeilijk gedaan toen we vergaten wat verhuismiddelen in te leveren met de wagen, die konden we zonder gedoe op een later moment terugbrengen. We brachten de verhuiswagen net na sluiting terug, maar konden de sleutel in een doosje werpen. De dag erna hoorden we al wat de definitieve factuur werd. Heel fijn, terwijl dit nota bene een zondag was.
Goede ontvangst. Goede uitleg. Flexibiliteit. Duidelijke huurvoorwaarden. Duidelijke huurcontracten. Afspraken worden nagekomen. Zowel bij ophalen als bij terugbrengen zeer vriendelijk geholpen.
Alles keurig geregeld
Schone bus en scherpe dagprijs. Heldere voorwaarden.
Busje gehuurd bij autohopper j.t. Van Steyn in Voorhout ivm verhuizing binnen de gemeente Noordwijk. Beoordeling: *vriendelijke bejegening *behulpzaam, meedenkend *mooie/nette bus *correcte afwikkeling Kortom,perfecte en soepele dienstverlening, aanrader.
De mensen waar ik de auto heb gehuurd waren super meedenkend en zeer vriendelijk. Ik zou deze zeker aanbevelen bij andere mensen
Hele klantvriendelijke meedenkende medewerker die ons snel en professioneel aan de juiste auto heeft geholpen voor ons 5 daagse ritje naar de sneeuw. We mochten de auto zelfs iets eerder ophalen zonder bijkomende kosten! Geweldig
Een bestelbus huren bij Autohopper Oosterhout is een goeie ervaring geweest. Duidelijke afspraken voor een goeie prijs.
Alles goeden snel geregeld zeer vriendelijk
Een week geleden via de website een verhuiswagen/bus gehuurd, meteen een bevestiging ontvangen dat deze bevestigd is. Vandaag zeer klantvriendelijk geholpen en alles is helemaal goed gegaan! We zijn dankzij o.a. de wagen binnen een dag helemaal over gezet. Helemaal blij en tevreden!
Fijne vestiging. Goede communicatie tussen de andere vestiging en prima service
Nette bus niets op aan te merken de cabrio waar ik mee gekomen was mocht binnen staan. Kortom dik in orde.
Goed geholpen en juiste informatie vooraf Goede ruime 6 persoons bus met veel laad ruimte zeer geschikt voor de vakantie
We hebben een auto gehuurd voor de wintersport. Ideaal en compleet met winterpakket, winterbanden etc. Top geregeld.
Irene van auto Beil heeft me precies de juiste auto en en prijs bezorgd, diverse veren/pluimen verdiend dus. Zoek je vervoer/transport...., Irene regelt het voor je. 👍
Telefonisch contact gehad, vriendelijk geholpen, alles goed uitgelegd. Borg en huur overgemaakt en ze kwamen de auto brengen. Auto reed goed, na een week hebben ze de auto weer opgehaald en binnen een uur stond de borg weer op mijn rekening.
Makkelijk te reservering, ophalen en terugbrengen. Super is dat ze een verhuispakket te huur aanbieden, die is goed van pas gekomen. Wel vinden we de huur en borg aan de hoge kant vergeleken de concurrentie. Maar wegens ruime openingstijden vonden we dat niet erg.
Uitleg goed. Spanbanden, dekens, nood-gereedschap e.d. aanwezig. Auto schoon. We konden de auto een halve dag eerder ophalen, wat prettig was.
Goede service en een nette auto voorzien van alle gemakken. Groot voordeel dat ook gewoon op zaterdag gehuurd kan worden
mocht de auto al eerder ophalen, wat heel goed uitkwam.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn