Het boeken ging makkelijk, het ophalen duurde iets langer, maar de auto was perfect en schoon.
Goed bereikbaar, duidelijke informatie.
Ik heb geweldig veel gemak gehad van de verhuiswagen, hij rijd prima, heel veel ruimte, de laadklep is erg handig. Verder was het ook prima geregeld.
v Voor een tijdelijke oplossing een perfect en keurig onderhouden auto. Gelukkig niet in gerookt, schoon en glanzend. Super !
Vriendelijk, vlot, alleen de papieren waren zoek.
Eerste klas
prima bedrijf,snel geholpen,schone bus, goed onderhouden (heb ik wel eens anders meegemaakt).
Fijne bus zonder gebreken. Schoon en fris. Goede service, wel laat (persoonlijk) met borg terug betalen
We hebben een uitstekende bus gekregen, met praktische laadruimte. Administratie ter plekke duurt wat lang. Km stand op de bon bij vertrek onjuist, maar werd prima opgelost.
Uitstekende service. Ondanks de korte termijn hebben ze toch een bus van een andere vestiging geregeld. Het terugstorten van de betaalde borg mag alleen wat sneller.
Top!!
Ik moest wat huisraad van een garage, van een kameraad die gaat verhuizen, naar een opslagbox brengen. Dat moest zsm en autohopper was zeer behulpzaam en stelde een bus beschikbaar tege een gereduceerde prijs. De bus was nml maar 2 uur nodig.
Nu de derde keer dat ik gebruik maak van deze service. 3 maal uiterst vriendelijk geholpen en zorgeloos m’n spullen van a naar b kunnen brengen.
Reserveren gemakkelijk en snel, ophalen en terugbrengen soepel.
Auto gehuurd en door corona eerder moeten terugbrengen. Flexibel opgelost. :-)
Bij het toezeggen van reservering van autobus, was er intern iets fout gegaan. Dit werd coulant en netjes opgelost door een Grotere bus tegen huurprijs van kleine bus aangeboden. Dat is een mooie vb van service bieden! Kan het dan ook iedereen aanrader om bij Autohopper Oldenzaal te huren!
Op korte termijn een auto nodig Prima geholpen
Auto online gehuurd. Binnen loopafstand opgehaald. Met de glimlach geholpen. Bleek dat de auto slechts 900 km op de teller had. 's avonds teruggebracht, sleutels in de brievenbus. Nog geen half uur later zat de correcte afrekening in mijn mailbox. Perfect. Een aanrader.
De afgesproken bakwagen stond klaar en voldeed geheel aan de verwachtingen. De borg werd vlot teruggestort. Kortom zeer tevreden.
Ruime wagen, perfect om te verhuizen. Rijdt prettig. Fijn dat de sleutel in een brievenbus gegooid kan worden in het weekend.
Voor de eerste keer een busje gehuurd. Prima geholpen en zeer goede auto.
Zie boven; zeer prettig en goed te woord gestaan en een deskundige uitleg.
Prima vrachtwagen gehuurd, aardige mensen bij de verhuurbalie.
de gehuurde verhuiswagen kon ik de dag ervoor ophalen tussen 17 en 17.30 u, dit gaf mij de gelegenheid om vast ‘s avonds te laden. Terugbrengen kon tot 17.30, wat mij voldoende tijd gaf om mijn planning te halen. Het gehuurde verkeerde in keurige staat en alles werkte naar behoren. Dit was de eerste keer dat ik hier huurde en wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. Benzinepomp om de hoek is ook prettig!
Ik had een verhuis bus nodig voor het weekend en deze was direct beschikbaar in Zwolle! Uitstekend door Erik geholpen en mocht zelfs vrijdag de bus al halen omdat de vestiging zaterdag later open gaat (9.00 uur). Daarom tijd goed kunnen indelen! Zondag de bus in kunnen leveren, sleutel kon in een sleutelkluis. Top service en absolute aanrader!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn