Klantvriendelijke benadering, servicegericht, en een mooie, passende huurauto. Vlotte papierafhandeling bij het ophalen, goede uitleg van de auto, en vlotte borgteruggave. Hopper is in die zin voor mij een topper.
De service is onwijs prettig. Hele fijne auto, zo kon de verhuizing snel gaan!
Goede auto voor een redelijke prijs. De auto was schoon en reed goed. De terugbetaling van de borgsom zou sneller kunnen zijn, dit duurde 1 week.
Snel, makkelijk, klantvriendelijk en een billijke prijs.
Mooie nieuwe Clio gehuurd. Alles prima en erg vriendelijk personeel. Enige minpunten waren dat je niet met creditkaart kon betalen en de hoge borg.
Telefonisch vriendelijk eb duidelijk geholpen. Snel, vriendelijk geholpen bij het ophalen met duidelijke uitleg over hoe de laadklep werkt. Wagen reed heerlijk, goede stoelen. Genoeg banden en verhuisdekens aanwezig. En over de prijs valt al helemaal niet te klagen. Dit was echt huren voor 24 uur. Terugbrengen buiten openingstijden weas ook geen probleem. Je parkeert de wagen en doet de sleutel in de sleutelkluis. In 1 woord: Geweldig.
Op het laatste moment gehuurd en toch goed geregeld, ook mede dankzij vestiging in Heemstede.
Goed geregeld allemaal
Zo fijn om een auto te huren voor een schappelijke prijs als je auto bijvoorbeeld gekeurd moet worden.
Ik ben heel goed geholpen.Heb de grootste auto gehuurd voor 2 dagen.Had niet goed naar de afmetingen gekeken en moest hem op de 2de dag omruilen voor een maatje kleiner die onder een poort door kan.Dat was geen enkel probleem en hebben het heel netjes afgehandeld.De volgende keer ga ik zeker weer daar een bus huren.
Vriendelijke eigenaar vestiging Elst, zeer behulpzaam. Komt auto brengen en omruilen, alles kan.
Vriendelijk personeel goede service en snelle afhandeling, ik huur hier zeker weer een auto/busje en zal jullie ook aan bevelen bij vrienden en kennissen .
Snel gereserveerd. Afhandeling snel en transparant.
De Renault Master met laadklep is echt een goede bus om te verhuizen. Rijd makkelijk en is enorm ruim. Eveneens een goede service bij Vervaet in Axel.
Prima bedrijf!
Vriendelijk, snel, niet duur.
Geen perfecte score want Corona gaf een beetje onwennige sfeer. Zou in andere tijden waarschijnlijk 5 sterren zijn geweest.
Gewoon goed
Goed geholpen, ook snel en prins auto's voor met prijzen. Vriendelijke personeel wat goed meedenkt.
Ik had met spoed een auto nodig. Vrijdagavond online aangevraagd en ik kon ‘m zaterdagochtend al ophalen. Gereserveerd voor 14 dagen maar na 11 dagen al teruggebracht, dit was geen probleem!
Kim dacht vanaf het eerst moment erg goed mee! Het juiste vervoer mee (heel knappe bussen!) en ook in de afhandeling alles erg goed geregeld! Top :-)
Voor het tweede jaar een auto gehuurd voor de wintersport. Super, complete auto en voldoende ruimte voor 4 personen met bagage. Tot volgend jaar.
Heel makkelijk en super fijne medewerking!
Dag van te voren gereserveerd, pas tegen het einde van de middag. In de avond teruggebeld door Autohopper, bus was niet vrij. Alternatief aangeboden en direct in orde gemaakt. Volgende ochtend was alles snel geregeld en konden wij verhuizen. Prima!
Super service van autoservice Toenink , Lochem
Boogschutterstraat 1-43