Piekfijn

Vond alles piekfijn en gemakkelijk geregeld.

• Vestiging: Utrecht Centrum

perfecte service, zeer klantvriendelijk

Heb 2 weekenden een bakwagen gehuurd voor mijn verhuizing. De auto stond de vorige avond al volledig ingericht en afgetankt klaar. Netjes schoon en in prima staat. Ook bij het terugbrengen prima en heldere service!

• Vestiging: Odoorn

Goed genoeg

Ik had n vrachtwagentje geboekt op de website maar kreeg een bus, niet ideaal maar er zat niks anders op! Bus reed top en was netjes. Ook had ik op de site een opgaal /aflevertijd geboekt van 8 sochtends tot de vokgende dag 8 sochtends (een zondag) maar dit bleek pas bij het ophalen niet mogelijk en de bus moest dezelfde dag om 17:00 terug zijn. Slechte communicatie/website!

• Vestiging: Den Bosch

simpel en goed maar wel een beetje duur

simpel en goed maar wel een beetje duur

• Vestiging: Baarn

Duur

Snel geregeld, maar 3 dagen betaalt en 2 dagen gehuurd! Beetje matig dat dan niwt verrekend wordt!!

• Vestiging: Goes

Prettige rit

De auto was goed opgeleverd. Fuctioneerde goed voor zijn doel. De eigenaar was erg vriendelijk.

• Vestiging: Nuenen

Prima service!

Goed contact gehad, de bus die ik wilde huren was niet beschikbaar maar andere opties werden meteen gestuurd per mail. Bij een eventuele verhuizing zal ik zeker weer hier een auto huren.

• Vestiging: Hoofddorp

Snel en makkelijk geregeld

Snel en makkelijk geregeld, zeer nette en comfortabele bus en zeker fijn bij langere ritten met airco.

• Vestiging: Waalwijk

Duidelijk. Prima kwaliteit en service

Snel en no nonsense geregeld. Precies wat je mag verwachten. Goed materiaal ook. Gewoon doen.

• Vestiging: Goirle
  • Communicatie

Prima huur wagen. Prima service.

• Vestiging: Nuth

Uitstekende service

Goede ervaring goed contact hier zal ik vaker huren een aanrader 👍🏻

• Vestiging: Brunssum
  • Communicatie

had ook mijn paspoort mee moeten nejen...stond in de voorwaarden. Misschien extra vermelden in de mail. Moest nu eerst weer terug naar huis paspoort ophalen. N.b. ik had bij geldig rijbewijs....nieuwe auto.....creditkaart... algemene voorwaarden heb ik niet gelezen.

• Vestiging: Vlaardingen

Duidelijk, vriendelijk, meedenkend

Voor het eerst gehuurd bij Autohopper Abbink Zwolle. De communicatie is snel en duidelijk, het zijn vriendelijke mensen en toen de auto naar keuze in eerste instantie niet beschikbaar was werd moeite gedaan met een passend aanbod te komen. Een positieve ervaring, mocht ik nog eens een auto moeten huren, zou ik hier terugkomen.

• Vestiging: Zwolle

Goede en duidelijke service

Redelijk last minute nog een verhuiswagen gereserveerd voor een zaterdag. Dit ging eigenlijk niet maar door wat schuiven hebben ze het toch voor elkaar gekregen. Het ophalen en weg brengen ging heel simpel en een dag later de factuur in de mail waarna de rest van de borg wordt terug gestort. wat wil je nog meer?

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Gemakkelijk reserveren, prima service, goede auto

Prijsbepaling en reserveren was online gebeurd in enkele muisklikken. Vervolgens werd ik teruggebeld met de afspraak bevestiging, haal en brengtijden en locatie. Tenslotte kreeg ik een prima bus mee, een parkeerplek voor mijn eigen auto en flexibele terugbrengtijden omdat er drop off box is voor de sleutels. Prima!

• Vestiging: Breda

Prima!

Zeer tevreden.

• Vestiging: Oldenzaal
  • Communicatie

Vriendelijke mensen en mooie en schone bus!

Vriendelijk en flexibel geholpen en de bestelbus was schoon en in goede staat.

• Vestiging: Zevenaar
  • Communicatie

goed geregeld afspraken worden vanzelfsprekend nagekomen

vanuit Glimmen iets regelen in Wageningen had een uitdaging kunnen zijn maar afspraken liepen perfect. De medewerker was volledig op de hoogte waardoor een inspannende dag(verhuizen) goed op tijd is begonnen. Top

• Vestiging: Wageningen
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie

Makkelijk te vinden op internet, makkelijk te reserveren, voor mij in de buurt. Prima service, en goede afspraken mbt. halen en brengen.

• Vestiging: Apeldoorn
  • Ervaring met: Aanhangwagen
  • Communicatie

Hele goede en duidelijke service

Het huren is heel makkelijk. Je reserveert thuis en krijgt al snel een bevestiging. Bij aankomst wordt de auto voor je gecontroleerd en verloopt alles heel snel. Prima auto gekregen. Ik kwam de auto iets later terugbrengen en dat was ook geen probleem.

• Vestiging: Alblasserdam
  • Communicatie

Alles zeer goed geregeld.

Bedrijf zeer flexibel. Huurtijd tussendoor 2 keer verlengd, was iedere keer met 1 telefoontje geregeld.

• Vestiging: Etten-Leur (Hoeven)

Goed bedrijf

Reservering verliep soepel en daarna de rest ook. Prima bestelbusje voor de verhuisklus

• Vestiging: Voorhout
  • Communicatie

Goeie service begripvol en zeer klantvriendelijk!

Gewoon een zeer prettig bedrijf met uitstekende service en zeer vriendelijke Nederweerts!

• Vestiging: Baarn

Als top geregeld!!!

• Vestiging: Hoofddorp

Nette uitleg, duidelijkheid

Geen lange wachtrij, nette en redelijk nieuwe verhuisbus, kreeg binnen een aantal uur al de afrekening.

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker

Boogschutterstraat 1-43