Goede, schone bus, Alles snel, duidelijk en probleemloos afgehandeld.
Nadat ik de online reservering had gemaakt werd ik direct gebeld om de afspraak te bevestigen en de voorwaarden door te lopen. Ook op locatie dit nogmaals besproken en geen kleine lettertjes! Fijn! Bij terugkomst de bus gecontroleerd en zelfde dag nog de borg teruggestort op mijn rekening.
Zeer klant vriendelijk
Ik had dezelfde dag een bestelwagen nodig. Kon deze direct ophalen. Alleen jammer dat de bus de meest basic uitvoering was. Cruise control zou wel fijn geweest zijn. Ondanks dat het een nieuwe bus was, werkte de brandstofmeter niet. Service was goed.
Snel en professioneel. Klantvriendelijk
Vriendelijk en behulpzaam Aan de telefoon ook altijd vriendelijk en voorkomend.
Zie bovenstaand. Ik ontving een kortingskaart in mijn brievenbus. De vrachtwagen was al geboekt echter de korting werd alsnog in mindering gebracht. Er werd prima uitleg gegeven.
Superfijne bestelbus gehuurd van 11 kuub waar lekker veel inging. We mochten hem al de dag ervoor ophalen en daar waren we heel Blij mee :)
Prima geholpen, garage is op loopafstand.
Op korte termijn bus kunnen huren. Goede service
geweldig
de auto stond schoon klaar op het afgesproken tijdstip, na de uitleg konden wij de hele dag gebruik maken van de auto. Prima ervaring die we zeker zullen delen.
Inderdaad geen gedoe en gewoon huren en rijden. Keurige bestelauto en correcte service met snelle afhandeling van de terugbetaling borg!
Super service, snel geholpen en echt meer als tevreden...👍
Alles werd goed uitgelegd en was snel geregeld. Ben goed geholpen. Snelle service!
De service in Brummen was zeer vriendelijk. Er werd snel en vriendelijk telefonisch (en dus heel persoonlijk) gereageerd op mijn reservering. Het ophalen verliep soepel, alleen de sjorbanden waren even vergeten (omdat de bus net helemaal was schoongemaakt), maar na een belletje konden we die alsnog ophalen, dus geen probleem! De bus was heel netjes en voldeed prima voor de verhuizing.
Bus nodig gehad voor verhuizing en voor een keurige prijs de bus kunnen huren. Mooie nieuwe bus en stond om 8u perfect klaar. Weinig aan toe te voegen, 5 uit 5 sterren.
alles snel geregeld zodat je de auto snel mee kan nemen. alles wordt duidelijk uitgelegd en alles kun je vragen.
Makkelijk en snel te reserveren via het internet. Bij de balie snel en fijn geholpen. Zo in je meteen aan de slag!
Alles was zoals verwacht en prima voor elkaar.
Twee dagen van te voren gebeld en het busje kon gelijk geregeld worden. Bij ophalen snel en zeer vriendelijk geholpen. Idem bij inleveren. Uitstekende ervaring bij vestiging in Nootdorp!
's Middags van tevoren al gebeld dat verhuiswagen eventueel al tussen 17 en 18 uur kon worden opgehaald zonder extra kosten. Helaas geen gebruik van kunnen maken, maar wel een hele goede service. Terugbrengen en inleveren vriendelijk te woord gestaan, dus al met al volgende keer weer verhuiswagen via jullie!
Mij ervaring met deze boeking. Alles is snel, soepel en vriendelijk gegaan,
Bij de meeste bedrijven moet je de auto om 17.00 uur weer inleveren als je voor één dag huurt. Hier kon ik de auto 24 uur lenen voor dezelfde prijs. Bovendien een fijne nieuwe auto.
Goede service, nette afhandeling. Ik kom er weer terug als ik opnieuw een auto moet huren!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn