Autohopper maakte bij mij indruk met aandachtig vriendelijke toon, waarmee ik met relaxt gevoel in de Toyota huurauto stapte en wegzoefde. De naam Autotopper zal ook zéér goed doen met deze serviceverlening!
Een heerlijke verhuisbus gehuurd voor een scherpe prijs. Ik werd geholpen door zeer vriendelijke mensen die met je meedenken : een proefritje maken, toch nog wisselen van bus, het kan allemaal. Hier ga ik voortaan weer huren en zal het anderen ook aanraden !
prima geregeld nette bestelbus en schoon van binnen
Busje nodig voor zaterdag,helaas zaterdag gesloten. Hierdoor netjes voorstel onvangen om tegen hetzelfde tarief de bus vrijdag op te halen en maandag retour. Nette service en communicatie vooraf Nette nieuwe bus mee Enige puntje van kritiek zou kunnen. Zijn net al collega bedrijven zaterdag's open zijn maar de geboden oplossing prima
Topper dan top. Voor 6 dagen een auto gehuurd bij autohopper Cuijk. Goede én zeer vriendelijke service. De auto reed super fijn en de prijs kwaliteit verhouding is zeer netjes!
Snel afgehandeld. Prima auto. Kreeg zelfs groter dan gereserveerd.
Het huren van de (verhuis)bus was ontzettend gemakkelijk. Na het indienen van mijn aanvraag via Autohopper.nl werd ik, zeer snel en erg vriendelijk, benaderd door het desbetreffende verhuur punt. Dit verliep erg soepel en de afspraak/reservering was snel rond! Ook de eindafrekening verliep erg gemakkelijk en snel. De bus was erg netjes en schoon en er waren geen mankementen. Ik zal zeker nogmaals gebruik maken van Autohopper.nl en raadt dit een ieder aan die en verhuisbus zoekt.
Netjes vriendelijk geholpen . Mooie schone bus
Uitstekend geregeld.
Goede auto gehuurd voor een zeer scherpe prijs!
Snel en prima geholpen, goede en mooie auto geleverd!
Ach, in combi met van Gent is het altijd TOP!!!!! Beter kan het niet.
Goede service Goede communicatie Top
Ik ben netjes geholpen. In een woord: uitstekend!
Auto stond keurig klaar en samen alles doorlopen en reeds bestaande schade dubbel gecheckt. Auto schoon en voldeed aan de wensen. Zeer vriendelijke bediening!
Jullie dachten mee welke auto ik nodig had, de mogelijkheid voor het inleveren buiten openingstijd. De bus werd vtv samen met mij rondom bekeken en de beschadiging die er al op zaten door jullie zelf aangewezen. Ik heb het allemaal als goed ervaren en zou zeker een volgende keer bij jullie en auto huren. Bedankt 👍🏼😃
Er werd met me meegedacht bij de huur van de bus, zodat ik ook mijn dochtertje en haar kinderstoeltje met isofix kon meenemen en bevestigde.
Bestelbus was niet beschikbaar in Maastricht. Ze gaven mij een alternatief in Nuth. Kort gebeld, snelle en duidelijk hulp. Reserveren was zo gedaan en het ophalen en terug brengen verliep zonder problemen. De borg was snel terug betaald!
Toen ik de bus kwam ophalen liep de medewerker niet mee om te controleren, wat in mijn ogen altijd zou moeten. Er zat een kier tussen de 2 achterdeuren in dit bleek normaal te zijn. Na gebruik van het busje heb ik deze ingeleverd door middel van de sleutel in een brievenbus te doen. Pas maandag is de bus gecontroleerd en bleek de achterdeur ontvreemd te zijn zeer bijzonder want er is niks mee gebeurt. Na dus velen fouten en het bedrijf het niet kan bewijzen dat ik het heb gedaan, omdat zij zelf ook niet hebben meegelopen moest ik een bedrag van rond de 160 euro vanuit mijn borg betalen. Belachelijk uiteraard.
Beste Martin, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Wat vervelend dat er schade is ontstaan nadat je de bus hebt ingeleverd! Helaas is het wel zo dat het voertuig tot het moment van eindinspectie door de vestiging de verantwoordelijkheid is van de huurder. Als er dus in de nacht van zondag op maandag iets met de bus is gebeurd en er kan niet aangetoond worden dat dit er zondag op het moment van inleveren nog niet zat (omdat de vestiging het voertuig simpelweg niet heeft kunnen zien), dan heeft onze vestiging het eigen risico terecht ingehouden. Dit is als het goed is ook zo met je besproken. Sorry dat we niet meer voor je kunnen betekenen! Vriendelijke groeten, team Autohopper
Zeer goede service erg vriendelijk
Was goed
Onlangs busje gehuurd, vooraf was er geen inspectie (beker met sigaar stond nog in de cabine), achteraf wordt er een lichte kras geconstateerd. Bewijslast ligt bij de huurder. Volledige borg kwijt. Er wordt slecht gereageerd op klachten, dit zijn de voorwaarden meneer, Ik huur hier niets meer.
Beste Gunnar, bedankt dat je de moeite hebt genomen om feedback te geven. We hebben navraag gedaan bij de vestiging en begrepen dat jullie inmiddels contact hebben met elkaar, we hopen dat jullie eruit komen! Vriendelijke groeten, Annick van Autohopper
Vrijwel nieuwe bus met laadvloer, snelle en vriendelijke ontvangst, heldere uitleg, geen verkooppraatjes voor een extra verzekering en dergelijke. In één woord top!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn