Ik had een kleine bestelwagen nodig, toen ik dit bedrijf belde kon ik in principe meteen de auto komen ophalen direct op de dag zelf. Zowel telefonisch als aan de balie werd ik zeer vriendelijk en duidelijk geholpen, en de afhandeling verliep goed en snel.
voor de eerste keer met autohopper gewerkt snel geholpen makkelijk te reserveren, werd goed rekening gehouden met corona 9ook in de auto lagen schoonmaak / handdoekjes auto ophalen was zo geregeld en terugbrengen en afhandeling ook had dezelfde dag borg alweer terug. wat voor mij beetje onduidelijk was in de vestiging Waalwijk, waar laat ik mijn eigen auto (parkeren) Leon de Boef
Zeer klantvriendelijke en servicegerichte medewerker van auto Trinholt
Nette en vrij nieuwe, schone bakwagen met laadklep.
Super geregeld, goed geprijsd en eenvoudig. Verhuizing is stressvol, maar met de ruime bestelwagen was alles een stuk eenvoudiger. Bedankt voor de samenwerking!
Je voelt je direct thuis bij binnenkomst. Vlotte en snelle afhandeling. Bus was prima, kon alles makkelijk kwijt. Weet zeker dat ik terug kom.
Gewoon goed
Prima voertuig gehuurd, correcte service en de borg per omgaande terug na inleveren auto. Uitleg over laadklep rustig en professioneel. En...., nog om de hoek ook. Volgende keer zeker weer hier huren.
Prima ervaring!
Plezierige ontvangst zonder gedoe, sleutels en rijden. Inleveren even snel en kordaat, controle van de bus op schade en invullen formulier. Snel weg zonder veel gedoe ! Goeie service Grouwstra Deventer !!
duidelijke communicatie, mogelijkheid tot reserveren onder voorbehoud, soepele afwikkeling. prima geregeld!
Zeer goede ervaring gehad met Autohopper! Zeer aan te raden, want ik ben op een heel vriendelijke manier geholpen; servicegericht en heel flexibel.
Bij het in gebruik nemen van het voertuig geen controlerondje samen met het bedrijf. In vergelijking met veel andere bedrijven vond ik het vrij duur. Na inlevering en controle van het voertuig, gaf het bedrijf aan schade te hebben ontdekt. Ik was mij van geen kwaad bewust. Na protest is hier geen werk van gemaakt. Verder was ik erg tevreden over het voertuig.
De tank was niet geheel gevuld bij het afhalen van de auto. Dit hebben ze goed gemaakt door de gemaakte kilometers in mindering te brengen. Dat is service,kan ik erg waarderen. Voor mij en reden nog vaker daar een auto te huren.
Gewoon makkelijk, simpel geregeld.
Prima ervaring met Autohopper.
Zaterdag 18 april heb ik een grote bestelbus gehuurd bij de locatie in Huizen en ik ben vanaf het begin super geholpen. Van de chat tot aan de nahandeling mbt de factuur. M’n complimenten aan de mevrouw van de chat die me goed en vlot heeft geïnformeerd (sorry, ik ben je naam vergeten), Herald en Gert-Jan voor de snelle service en de hulp. Als ik weer een bestelbus nodig heb in de toekomst, kom ik hier terug! Mensen zijn vriendelijk, behulpzaam, denken met je mee en zijn echte ontzorgers. Nogmaals bedankt!
Volgende keer ga ik weer naar autohopper. Fijn bedrijf om een auto te huren.
Afgelopen weekend een bus gehuurd voor een dag. Prima geregeld met de sleutels, het moment van ophalen en weer terug brengen! Bovendien een correcte prijs.
Een super fijne auto en een super goede en snelle service!
Snel antwoord, flexibele dienstverlening en fijn autootje tegen mooi tarief!
Snelle service netjes afgehandeld en een mooie auto!
Het reserveren ging gemakkelijk via de site. Omdat ik last minute had geboekt wilde ik graag snel horen of de reservering mogelijk was. Dit hoorde ik binnen een half uur! Bij ophalen van de bus een hele persoonlijke benadering. Erg klantvriendelijk!! (Vestiging Middelharnis!) De bus was mooi en in goede conditie. Ik wilde de bus graag nog een dag langer huren. Even een belletje en geregeld. Ontzettend fijn! Al met al een hele fijne ervaring. Ik ga hier zeker vaker huren en beveel het iedereen aan!
Ik was laat met reserveren van een verhuistruck. Geen probleem. Bevestiging en gegevens waren er snel. De service bij het ophalen van de truck was, zeker gezien de corona-crisis, erg goed. De truck was nieuw, schoon en voorzien van alle gemak. Ook het afleveren verliep snel en geruisloos. Het restant van de borg stond heel snel weer op mijn bankrekening. Topervaring
In mijn geval een grote bestelbus gehuurd ivm verhuizing. De wagen was van alle gemakken voorzien. Ik zou zeker weer een wagen huren bij dit bedrijf.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn