Heel mooie auto en vriendelijk mensen. Schone auto ook van binnen. Ga ik zeker weer een auto huren
Klantvriendelijk. Zoeken met de klant naar de beste oplossing/auto
Telefonisch alles afgehandeld en een half uurtje later kon ik al wegrijden.
Zeer fijne en snelle handeling, zeker een aanrader
Het was fijn dat het mogelijk was op korte termijn en op een zondag een voertuig te huren. Er werd echt met ons meegedacht om een oplossing te vinden.
Verhuiswagen reed zeer comfortabel. Alles verliep volgens afspraak en kregen een duidelijke uitleg. Verhuispakket was compleet en erg prettig!
Had een huurauto nodig ivm corona maatregelen. Dit was snel en goed geregeld, vooral omdat de bestuurder 20 jaar is en dus niet overal een auto kan huren. Snelle afhandeling en goed meegedacht door de verhuurder!
Prima geregeld allemaal
Prima service...was ook al de 2e keer
Na eerste digitale contact over reservering en kosten is alles tot en met de afhandeling keurig en soepel verlopen
een defect aan de auto werd opgelost met een korting op het eindbedrag dit was zeer te waarderen.
Aan te bevelen
Bedrijf zorgde voor een bakwagen met laadklep omdat ze er zelf geen meer ter beschikking hadden, top service wij hebben gewoon kunnen verhuizen.
Prima service.
perfecte verhuiswagen , laadklep is ideaal, je kunt zo de spullen met een verhuiswagentje het laadruim inrijden zonder te tillen. Wij konden ook de spullen vanaf het dak van de 1e verdieping zo het laadruim inschuiven door de hoge laadklep. veel ruimte, en de bus rijdt perfect. De huurprijs staat niet in verhouding met wat je bespaard als je de verhuizing zelf doet.
Goede uitleg, vriendelijk en correcte afhandeling vlg.gemaakte afspraak.
Alles verliep netjes en duidelijk.
Alles netjes geregeld, fijne bus. En zeer vriendelijk geholpen!
Uitstekende ervaring gehad .Fijn bedrijf.
Snel, goed en zakelijk. Auto prima Foutje in afrekening werdt gelijk gecorrigeerd...
goede service, flexibel bij verlenging huur periode
Gemakkelijk reserveren. Dichtbij. Prima auto.
Veel flexibiliteit in de afpraken (gemakkelijke wijziging bus, ophaaltijd bus geheel naar wensen klant). Formaliteiten rond ophalen bus gingen soepel met deskundige begeleiding. Duidelijke uitleg. Bus was van hele goede kwaliteit. Inleveren en verrekenen factuur met betaalde voorschot/waaeborg ging prima.
Goed geholpen bij de vestiging in Apeldoorn. Medewerkers waren zeer behulpzaam bij het aan en afkoppelen van de aanhanger. Service volgens het boekje.
Ik heb op korte termijn mijn hele inboedel moeten verhuizen. Dit hebben we gedaan met de Renault Master en dit is ons enorm bevallen. Ik raad deze auto ten zeerste aan voor een verhuizing. De verleende service was ook heel goed. Alle spullen waren netjes en aanwezig, de uitleg wat betreft de laadklep was ook heel duidelijk. En over het algemeen was de beste man erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom, top!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn