Ik ben erg netjes geholpen toen het gewenste model niet beschikbaar was. Mij werd een ander, iets grotere auto aangeboden voor de zelfde prijs. De auto was goed uitgerust om mee te verhuizen en zag er prima uit. Voor herhaling vatbaar!
Super goede service! Zeer klantvriendelijk en best goedkoop! Zeker aan te raden!!
Kon snel een auto reserveren en meenemen zonder te veel moeite.
Zeer goede service vriendelijke meneer heeft mij heel erg goed geholpen. Volgende keer weer Autohopper!! Mvg, Mustafa Cinar
Mooie nette auto, goede prijs, klantvriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar
Medewerkers benaderbaar en geven prima uitleg. Afspraken keurig nagekomen. Gehuurde bus in perfecte staat en keurig onderhouden.
Het was een prima auto, maar het interieur was toch wel een beetje vuil en stoffig. In deze Corona tijd moet dat, denk ik, toch iets beter
Een super auto rijd geweldig
Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en een zeer nette, frisse bus. Ik kom zeker terug wanneer ik weer een bus nodig heb.
Alles oké
Zeer klant vriendelijk en snelle afhandeling super
Goede service, zeer vriendelijk geholpen. Ik kreeg nog touw mee en mocht ‘m zelfs wat later terugbrengen als ik dat nodig had, echt heel fijn!
De ontvangst en uitleg over de auto waren goed. De auto functioneerde en was prima uitgerust met extra dekens en twee plankjes met wielen om het verhuizen makkelijker te maken. Ook de retourontvangst en financiële afwikkeling verliep vlot.
Ik had op zeer korte termijn een bus nodig voor een verhuizing, dit kon allemaal zonder probleem.
Het reserveren is zo gebeurd via de website. Ik werd goed en snel geholpen bij het ophaalpunt. De auto was nog heel nieuw. Zeker met de stijgende prijzen in het ov is het huren van een auto een hele goede optie! Zeker een aanrader
enorm flexibel en kreeg hem zelfs voor de deur geleverd, met open dakkie met dit heerlijke weer.
Ik heb de huur van de bestelbus telefonisch prima kunnen regelen, zodat het ophalen van de auto snel en efficient kon gebeuren.
zie boven, niet veel meer over te zeggen.
Verhuizen in de smalle straatjes van Delft valt niet mee. Je wilt een flinke grote verhuisauto met laadklep, maar die ‘past’ niet in het formaat van de stad. De eigen auto is weer te klein, dus was het een prima oplossing om een auto met 6 m3 te huren. Een fijne Toyota waarmee een extra keer rijden voor de verhuizing geen straf is. En prima service bij van As in Apeldoorn.
prima service, persoonlijk en goede kwaliteit spullen
Pluspunt: De reservering was makkelijk en snel te doen , contact verliep goed. Auto zelf was prima . Minpunt: Auto was niet gewassen en ruitensproeistof deed het niet.
No nonsense verhuur, heerlijk
Prima geholpen en alles volgens afspraak verlopen
Ik had een vervoermiddel nodig voor twee objecten met een hoogte van 1.80 m. De verhuurlocatie in de buurt waar ik woon kan in mijn behoefte voorzien.
' s ochtends de verhuiswagen opgehaald. Makkelijk te rijden, makkelijk in te laden en veel ruimte. In 1 dag bijna alles kunnen verhuizen!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn